Milan-Lazio 1-0
- TomekW
- Juventino
Niezle jaja. To Eurosport dal ciala. Puglisi faktycznie jest oskarzany o sprzyjanie Milanowi. Ale nigdzie nie bylo mowy o tym, ze jest kibicem ACM. Zastanawiam sie czy to blad tlumacza angielskiego przy szykowaniu newsa z Wloch, czy kogos odpowiedzialnego za przetlumaczenie wersji angielskiej na polska (to support = wspierac, sprzyjac, kibicowac)Alexxxxx pisze:Skandal :!: :!: :!: Sędzia linowy z meczu Milan - Lazio , przez którego nie został uznany gol dla Lazio został zawieszony na 3 mecze. Jak się okzało jest on kibicem Milanu :!: A ciekawostką jest to, ze kiedy on śedziował Milan nigdy nie przegrał.
Źrodło: telewizja Eurosport
Ostatnio zmieniony 26 października 2003, 13:15 przez TomekW, łącznie zmieniany 1 raz.
Abbiamo un grande sogno in fondo al nostro cuore
Vedere il grande Milan che vince il Tricolore!
Vedere il grande Milan che vince il Tricolore!
- Juventinha
- Qualità Juventina
no w sumie mial byc remis..... ale coz. ja oczywiscie niestety jestem nie na biezaco i nie widzialam nawet skrotow, a chcialabym widziec tego pseudio gola i pseudo karnego..... heh
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Ja widzialem tego nieuznanego gola - koles (nie pamietam juz kto) zagral praktycznie za siebie :!: :!: wiec o spalonym mowy byc nie moze!