Milan-Lazio 1-0
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Bez paniki panowie - jak bedzie przerwa w LM to nazbieramy wiele pewnych punktow w Serie A! Bramek nie bedziemy tracic itp.
- Rybeq
- Juventino
To okaże się w maju po zakończeniu ligiSlay pisze:Milan pokonał Lazio i umocnił się na drugim miejscu w tabeli. Za dwa tygodnie dojdzie do szlagieru: Milan - Juve. Wtedy okaże się kto jest najlepszy w Italii...

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
- Johnny777
- Juventino
...hmmm...chyba mi się pory roku (sezonu) poepiły bo mi się wydawało że jest jesień...ale może się nie znam...mariokit pisze:To juz ostatni jaki na wiosne wygrali :-D A ta k poważmie to myślałem że wygrają pewniej! I tak mistrz jest tylko jeden- JUVE

Też myślałem że jak już wygrają to wyraźniej dlatego nie urządzałbym masowego trzęsienia portami przed 1 listopada... :twisted:
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Miejmy nadzieje, ze Milan straci punkty w weekend w meczu z Sampdoria Genua. Chociaz na razie SG zawodzi...
A spotkamy sie z nieobliczalna Brescia Calcio - obysmy tylko my nic nie stracili! I zeby nam bramek nie strzelili...
A spotkamy sie z nieobliczalna Brescia Calcio - obysmy tylko my nic nie stracili! I zeby nam bramek nie strzelili...
- Peja48
- Juventino
El_chico_a_Coruna pisze:Miejmy nadzieje, ze Milan straci punkty w weekend w meczu z Sampdoria Genua. Chociaz na razie SG zawodzi...
Nie strzelą bo nie mają już Appiaha

Solo Grazie Grande Forza Juve
:8