Liga Mistrzów 2010/11
- gruzin_juve
- Juventino

od biedy w tym roku trzymam kciuki za Rome i Arsenal
CIAO IL CAPITANO
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino

Co Wy z tą Kopenhagą?
Panathinaikos był tłem dla swoich rywali a Rubin też zawiódł w porównaniu z tym co grali w poprzedniej edycji LM. Żaden z nich czarny koń.

Rok temu wygrał Inter. Niższego poziomu nie będzie chyba już nigdyK.M. pisze:Liga Mistrzów te prestiżowe rozgrywki mam wrażenie tracą swój nie powtarzalny smak, charakter, a poziom w niej obecnie jest słabszy niż do tej pory.
- steru
- Qualità Juventino

Rozlosowano pary 1/8 LM :
AS Roma - Szachtar Donieck
AC Milan - Tottenham Hotspur
Valencia - Schalke 04 Gelsenkirchen
Inter Mediolan - Bayern Monachium
Olympique Lyon - Real Madryt
Arsenal Londyn - FC Barcelona
Olympique Marsylia - Manchester United
FC Kopenhaga - Chelsea Londyn
Żal żope ściska, że w tym gronie nie ma Juve. Ale do następnego roku...
Odnośnie losowania. Tottenham znów w Mediolanie, ciekawi mnie jak się zaprezentuje Bale
. Inter z Bayernem - okaże się tak naprawdę ile jest wart Benitez i jego piłkarze. W miarę szczęśliwe losowanie Realu, chyba będzie 1/4. Manchester i Chelsea też mają łatwe losowanie. Barcelona pewnie zmiecie Arsenal. Zaś Valencia z Schalke i Roma z Szachtarem, tu może się wszystko wydarzyć - jak dla mnie pary bez faworytów.
AS Roma - Szachtar Donieck
AC Milan - Tottenham Hotspur
Valencia - Schalke 04 Gelsenkirchen
Inter Mediolan - Bayern Monachium
Arsenal Londyn - FC Barcelona
Olympique Marsylia - Manchester United
FC Kopenhaga - Chelsea Londyn
Żal żope ściska, że w tym gronie nie ma Juve. Ale do następnego roku...
Odnośnie losowania. Tottenham znów w Mediolanie, ciekawi mnie jak się zaprezentuje Bale
- jarmel
- Juventino

No to Interek raczej już poza burtą, ale i tak liczyłem na ManU albo Barcelone
Para 1/8.
Roma i Milan raczej sobie poradzą.
Ciekawe czy i tym razem Real nie przełamie klątwy 1/8
Lyon pomimo słabych wyników w lidze może sprawić niespodziankę i szczerze mówiąc liczę na to.
Barca i Chelsea chyba pewniaki do przejścia dalej.
Roma i Milan raczej sobie poradzą.
Ciekawe czy i tym razem Real nie przełamie klątwy 1/8
Barca i Chelsea chyba pewniaki do przejścia dalej.
#AllegriOut
- ewerthon
- Juventino

:lol:
Powtórka z rozrywki. Mam nadzieję, że również roztrzygnięcie będzie identyczne jak przed rokiem.
Parę dni temu czytałem komentarz kibica Arsenalu na ich stronie, odnośnie meczu z Man Utd. Brzmiał on mniej więcej tak:Arsenal Londyn - FC Barcelona
"Znowu oglądamy plecy lidera jak co roku, a w Lidze Mistrzów rozjedzie nas Barca, taki smutny żywot kibica Arsenalu
- Pan Mietek
- Juventino

Podoba mi się to losowanie. Coś tak czułem, że Tottenham jeszcze wróci na San Siro. Fajnie, że Roma gra z Szachtarem - powinni to wygrać. No i rewanżyk Bayernu na Interze będzie
Szkoda mi Arsenalu bo znowu odpadną 
- Campione d'Europa
- Juventino

Żal Ci dupę ściskaOuh_yeah pisze: Rok temu wygrał Inter. Niższego poziomu nie będzie chyba już nigdy
Bayern pewnie znowu dostanie lekcję futbolu.
- Pan Mietek
- Juventino

Miałem Ci tego nie wypominać ale jednak zacytuję Twoją wcześniejszą wypowiedźŻal Ci dupę ściskaZ kim gracie w 1/16 LE? Aha, zapomniałem, odpadliście.
Bayern pewnie znowu dostanie lekcję futbolu.
Więc łaskawie nie pisz takich głupot jak "Bayern pewnie znowu dostanie lekcje futbolu", bo właśnie widać jaki z Ciebie znawca. I nie rzucaj się tak bo nie jesteś u siebie.Mało wiecie. Wystarczy cofnąć się dwa lata wstecz i poczytać wywiady z Morattim o zatrudnieniu Mourinho czy transferze Quaresmy. Również wszystkiemu zaprzeczał. Cassano wyląduje w Interze i jestem tego w 100% pewny.
- Castiel
- Juventino

Nawet lepiej, że nie ma Juventusu. Drużyna jest w budowie i to byłaby niepotrzebna presja. Co do par... Inter jest w dołku, Bayern też nie najlepiej. Może będzie coś ciekawego w tym dwumeczu.
Ogólnie to takie sobie te pary. Żadnej rewelacji.
Ogólnie to takie sobie te pary. Żadnej rewelacji.
- charles
- Juventino

AS Roma - Szachtar Donieck oby Roma ale łatwo nie będzie
AC Milan - Tottenham Hotspur ciekawie. Jeśli Koguty potrafiły walczyć na równi z interem to czemu by nie miały ugrać coś z Milanem. tym bardziej, że rewanż mają u siebie.
Valencia - Schalke 04 Gelsenkirchen trudno wskazać faworyta, w lidze średniaki ale chyba Niemcy bo mając w perspektywie rewanż u siebie.
Inter Mediolan - Bayern Monachium na dziś izi 2 ale dwa miesiące mogą zmienić wiele.. oby jednak Bayern pokazał miejsce w szeregu interowi
Olympique Lyon - Real Madryt 2. w końcu ograją Lyon
Arsenal Londyn - FC Barcelona szkoda Arsenalu
Olympique Marsylia - Manchester United 2. choć może mała niespodzianka
FC Kopenhaga - Chelsea Londyn 2. to tego czasu Anglicy chyba się już ogarną
AC Milan - Tottenham Hotspur ciekawie. Jeśli Koguty potrafiły walczyć na równi z interem to czemu by nie miały ugrać coś z Milanem. tym bardziej, że rewanż mają u siebie.
Valencia - Schalke 04 Gelsenkirchen trudno wskazać faworyta, w lidze średniaki ale chyba Niemcy bo mając w perspektywie rewanż u siebie.
Inter Mediolan - Bayern Monachium na dziś izi 2 ale dwa miesiące mogą zmienić wiele.. oby jednak Bayern pokazał miejsce w szeregu interowi
Olympique Lyon - Real Madryt 2. w końcu ograją Lyon
Arsenal Londyn - FC Barcelona szkoda Arsenalu
Olympique Marsylia - Manchester United 2. choć może mała niespodzianka
FC Kopenhaga - Chelsea Londyn 2. to tego czasu Anglicy chyba się już ogarną
DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
- Juventino79
- Juventino

Jest duża szansa ,że wszystkie 3 włoskie ekipy awansują. Mam nadzieję ,że tak też się stanie... Serie A potrzebuje punktów, a poza tym jak Roma, Milan i inter będą grać w LM to będzie się to najpewniej przekładać na troszkę gorszą postawę w Serie A 8) Mam nadzieję ,że Roma z Szachtarem się upora, tak samo Milan z londyńskim Tottenhamem, a co do interu... cóż jak odpadną to płakał nie będę
Arsenal - Barcelona to też będzie baaardzo ciekawy pojedynek 
- Wojtek
- Juventino

Spoko spoko rok temu też tak wszyscy mówili a jak się skończyło to wszyscy wiemy i mam nadzieje że będzie podobniesteru pisze: W miarę szczęśliwe losowanie Realu, chyba będzie 1/4
Myśle że Tottenham jest w stanie wyelminować Milan, na White Hart Lane są bardzo mocni jak na San Siro uzyskają dobry wynik to powinno być dobrze. Szkoda bo miałem nadzieje na Milan vs Barcelona ale cóż...Największym hitem jest oczywiście Arsenal vs Barca, Walcott chciał rewanżu za poprzedni rok to ma...Inter vs Bayern ? Myśle że rewanż na ubiegłoroczny finał będzie należeć do Niemców...
- jsduga
- Juventino

Najgorzej to trafił chyba Arsenal, których obstawiałem jako jednego z finalistów tej edycji. Liczę Na Fabiana ( może Szczęsny?
). Wszystko jest możliwe.
Jedyne o czym marzę to życzę sobie na gwiazdkę odpadnięcia zespołom z Barcelony i Madrytu. W końcu by ogólne fora umilkły na jakiś czas.
Skoro podałem swojego jednego typa do finału, to dam drugiego. Koguty mogą i myślę, że sprawią wielką niespodziankę.
Jedyne o czym marzę to życzę sobie na gwiazdkę odpadnięcia zespołom z Barcelony i Madrytu. W końcu by ogólne fora umilkły na jakiś czas.
Skoro podałem swojego jednego typa do finału, to dam drugiego. Koguty mogą i myślę, że sprawią wielką niespodziankę.
„Będąc na początku sezonu czwartą-piątą siłą tej ligi, udało nam się zdobyć mistrzostwo. Gdybym mógł, podpisałbym je własną krwią." - Gigi Buffon
- Lord of San Siro
- Interista

Rok temu z Chelsea też mieliśmy nie mieć szans, miło było Was rozczarować.jarmel pisze:No to Interek raczej już poza burtą
Cent'anni di storia ... di serie B non ho memoria!!!