Liga Mistrzów 2010/11

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
gruzin_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2010, 18:08

od biedy w tym roku trzymam kciuki za Rome i Arsenal

CIAO IL CAPITANO
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2010, 18:47

Co Wy z tą Kopenhagą? :prochno: Panathinaikos był tłem dla swoich rywali a Rubin też zawiódł w porównaniu z tym co grali w poprzedniej edycji LM. Żaden z nich czarny koń.
K.M. pisze:Liga Mistrzów te prestiżowe rozgrywki mam wrażenie tracą swój nie powtarzalny smak, charakter, a poziom w niej obecnie jest słabszy niż do tej pory.
Rok temu wygrał Inter. Niższego poziomu nie będzie chyba już nigdy
:smile:

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2010, 12:33

Rozlosowano pary 1/8 LM :

AS Roma - Szachtar Donieck
AC Milan - Tottenham Hotspur
Valencia - Schalke 04 Gelsenkirchen
Inter Mediolan - Bayern Monachium
Olympique Lyon - Real Madryt
Arsenal Londyn - FC Barcelona
Olympique Marsylia - Manchester United
FC Kopenhaga - Chelsea Londyn

Żal żope ściska, że w tym gronie nie ma Juve. Ale do następnego roku...

Odnośnie losowania. Tottenham znów w Mediolanie, ciekawi mnie jak się zaprezentuje Bale ;). Inter z Bayernem - okaże się tak naprawdę ile jest wart Benitez i jego piłkarze. W miarę szczęśliwe losowanie Realu, chyba będzie 1/4. Manchester i Chelsea też mają łatwe losowanie. Barcelona pewnie zmiecie Arsenal. Zaś Valencia z Schalke i Roma z Szachtarem, tu może się wszystko wydarzyć - jak dla mnie pary bez faworytów.

jarmel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2010, 12:49

No to Interek raczej już poza burtą, ale i tak liczyłem na ManU albo Barcelone :prochno: Para 1/8.
Roma i Milan raczej sobie poradzą.
Ciekawe czy i tym razem Real nie przełamie klątwy 1/8 ;) Lyon pomimo słabych wyników w lidze może sprawić niespodziankę i szczerze mówiąc liczę na to.
Barca i Chelsea chyba pewniaki do przejścia dalej.

#AllegriOut
ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2010, 13:06

Olympique Lyon - Real Madryt
:lol:
Powtórka z rozrywki. Mam nadzieję, że również roztrzygnięcie będzie identyczne jak przed rokiem.
Arsenal Londyn - FC Barcelona
Parę dni temu czytałem komentarz kibica Arsenalu na ich stronie, odnośnie meczu z Man Utd. Brzmiał on mniej więcej tak:
"Znowu oglądamy plecy lidera jak co roku, a w Lidze Mistrzów rozjedzie nas Barca, taki smutny żywot kibica Arsenalu :/ ''

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2010, 13:19

Podoba mi się to losowanie. Coś tak czułem, że Tottenham jeszcze wróci na San Siro. Fajnie, że Roma gra z Szachtarem - powinni to wygrać. No i rewanżyk Bayernu na Interze będzie :D Szkoda mi Arsenalu bo znowu odpadną :(

Campione d'Europa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2010, 14:18

Ouh_yeah pisze: Rok temu wygrał Inter. Niższego poziomu nie będzie chyba już nigdy
:smile:
Żal Ci dupę ściska :smile: Z kim gracie w 1/16 LE? Aha, zapomniałem, odpadliście.

Bayern pewnie znowu dostanie lekcję futbolu.

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2010, 14:30

Żal Ci dupę ściska :smile: Z kim gracie w 1/16 LE? Aha, zapomniałem, odpadliście.

Bayern pewnie znowu dostanie lekcję futbolu.
Miałem Ci tego nie wypominać ale jednak zacytuję Twoją wcześniejszą wypowiedź
Mało wiecie. Wystarczy cofnąć się dwa lata wstecz i poczytać wywiady z Morattim o zatrudnieniu Mourinho czy transferze Quaresmy. Również wszystkiemu zaprzeczał. Cassano wyląduje w Interze i jestem tego w 100% pewny.
Więc łaskawie nie pisz takich głupot jak "Bayern pewnie znowu dostanie lekcje futbolu", bo właśnie widać jaki z Ciebie znawca. I nie rzucaj się tak bo nie jesteś u siebie.

Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2010, 14:56

Nawet lepiej, że nie ma Juventusu. Drużyna jest w budowie i to byłaby niepotrzebna presja. Co do par... Inter jest w dołku, Bayern też nie najlepiej. Może będzie coś ciekawego w tym dwumeczu.
Ogólnie to takie sobie te pary. Żadnej rewelacji.

charles

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2010, 15:18

AS Roma - Szachtar Donieck oby Roma ale łatwo nie będzie
AC Milan - Tottenham Hotspur ciekawie. Jeśli Koguty potrafiły walczyć na równi z interem to czemu by nie miały ugrać coś z Milanem. tym bardziej, że rewanż mają u siebie.
Valencia - Schalke 04 Gelsenkirchen trudno wskazać faworyta, w lidze średniaki ale chyba Niemcy bo mając w perspektywie rewanż u siebie.
Inter Mediolan - Bayern Monachium na dziś izi 2 ale dwa miesiące mogą zmienić wiele.. oby jednak Bayern pokazał miejsce w szeregu interowi
Olympique Lyon - Real Madryt 2. w końcu ograją Lyon
Arsenal Londyn - FC Barcelona szkoda Arsenalu
Olympique Marsylia - Manchester United 2. choć może mała niespodzianka
FC Kopenhaga - Chelsea Londyn 2. to tego czasu Anglicy chyba się już ogarną

DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
Juventino79

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2010, 16:22

Jest duża szansa ,że wszystkie 3 włoskie ekipy awansują. Mam nadzieję ,że tak też się stanie... Serie A potrzebuje punktów, a poza tym jak Roma, Milan i inter będą grać w LM to będzie się to najpewniej przekładać na troszkę gorszą postawę w Serie A 8) Mam nadzieję ,że Roma z Szachtarem się upora, tak samo Milan z londyńskim Tottenhamem, a co do interu... cóż jak odpadną to płakał nie będę :smile: Arsenal - Barcelona to też będzie baaardzo ciekawy pojedynek ;)

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2010, 16:22

steru pisze: W miarę szczęśliwe losowanie Realu, chyba będzie 1/4
Spoko spoko rok temu też tak wszyscy mówili a jak się skończyło to wszyscy wiemy i mam nadzieje że będzie podobnie :D

Myśle że Tottenham jest w stanie wyelminować Milan, na White Hart Lane są bardzo mocni jak na San Siro uzyskają dobry wynik to powinno być dobrze. Szkoda bo miałem nadzieje na Milan vs Barcelona ale cóż...Największym hitem jest oczywiście Arsenal vs Barca, Walcott chciał rewanżu za poprzedni rok to ma...Inter vs Bayern ? Myśle że rewanż na ubiegłoroczny finał będzie należeć do Niemców...

Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2010, 16:53

Znowu Lyon z Realem w 1/8? :smile:
Czyżby szykowało się kolejne odpadnięcie Hiszpanów na tym etapie rozgyrwek?

Arsenal - Barca? Strasznie małe szansę Kanonierów, ale liczę na nich!

jsduga

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2010, 19:38

Najgorzej to trafił chyba Arsenal, których obstawiałem jako jednego z finalistów tej edycji. Liczę Na Fabiana ( może Szczęsny? :think: ). Wszystko jest możliwe.
Jedyne o czym marzę to życzę sobie na gwiazdkę odpadnięcia zespołom z Barcelony i Madrytu. W końcu by ogólne fora umilkły na jakiś czas.
Skoro podałem swojego jednego typa do finału, to dam drugiego. Koguty mogą i myślę, że sprawią wielką niespodziankę.

„Będąc na początku sezonu czwartą-piątą siłą tej ligi, udało nam się zdobyć mistrzostwo. Gdybym mógł, podpisałbym je własną krwią." - Gigi Buffon
Lord of San Siro

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2010, 19:46

jarmel pisze:No to Interek raczej już poza burtą
Rok temu z Chelsea też mieliśmy nie mieć szans, miło było Was rozczarować.

Cent'anni di storia ... di serie B non ho memoria!!!
ODPOWIEDZ