Serie A (16): JUVENTUS 2-1 Lazio
- Łukasz
- Juventino
Generalnie tak, ale nie wczoraj.Kubba pisze: Graliśmy fajnie, składnie. Piła faktycznie chodziła, aż miło.

- deszczowy
- Juventino
Ale 3 punkty ugrał nam... KrasićGiovani pisze:Jak dla mnie najlepszy na boisku Chiellini: gol + znakomita gra w defensywie
- Kubba
- Juventino
Wczoraj, wczoraj... Osobiście gra naszych mi się podobała jakieś tam błędy się zdarzały - wiadomo. Nie da się zagrać idealnie. Dla mnie fajny mecz Juve.Łukasz pisze:Generalnie tak, ale nie wczoraj.Kubba pisze: Graliśmy fajnie, składnie. Piła faktycznie chodziła, aż miło.
- karosznurek
- Juventino
Bardzo cieszą trzy punkty wywalczone z Lazio. Bramka zdobyta przez Krasicia była rzutem na taśmę. Ogólnie patrząc na naszą grę jest coraz lepiej i oby tak dalej. Forza Juve
- Łukasz
- Juventino
Wczoraj środek pola drugi mecz z rzędu grał chaotycznie, ale to wynik "zadyszki" Aquy.Co prawda zagrał lepiej niż przed tygodniem (postraszył trochę Muslerę z dystansu), ale podawał nie w tempo. Nie było tej znakomitej płynności gry, jaką nadawał nam rzymski piłkarz wcześniej.Kubba pisze: Wczoraj, wczoraj... Osobiście gra naszych mi się podobała jakieś tam błędy się zdarzały - wiadomo. Nie da się zagrać idealnie. Dla mnie fajny mecz Juve.
- meda11
- Juventino
- Wojtek
- Juventino
MILOS ty mój bohaterze!! :*
W I połowie dużo pecha, dwie poprzeczki a i sędzia nam odebrał dwa rzuty rożne. Ale mam zasłużone zwycięstwo i wicelidera!
Sorensen-kolejny raz w obronie dobrze ale jak ma przyjść do dośrodkowania to nie umie podnieść piłki
(ktoś na forum powiedział że go za to znienawidzimy) coż musi poćwiczyć.
Grosso- O DZIWO bardzo dobry mecz!
Del Piero - nie rozumiem na tablicy pojawił się już numer Iaquinty a ostatecznie zszedł Quaglia dlaczego? Del Piero udowodnił w tym meczu że nie powinien grać w wyjściowej 11 i niech jest tak jak jest...
Krasic,Melo,Aqua Wiadomo bardzo dobre spotkania.
Pepe-no cóż chyba jednak potrzebuje grać od początku.
FORZA JUVE!!!
PS.
W I połowie dużo pecha, dwie poprzeczki a i sędzia nam odebrał dwa rzuty rożne. Ale mam zasłużone zwycięstwo i wicelidera!
Sorensen-kolejny raz w obronie dobrze ale jak ma przyjść do dośrodkowania to nie umie podnieść piłki

Grosso- O DZIWO bardzo dobry mecz!
Del Piero - nie rozumiem na tablicy pojawił się już numer Iaquinty a ostatecznie zszedł Quaglia dlaczego? Del Piero udowodnił w tym meczu że nie powinien grać w wyjściowej 11 i niech jest tak jak jest...
Krasic,Melo,Aqua Wiadomo bardzo dobre spotkania.
Pepe-no cóż chyba jednak potrzebuje grać od początku.
FORZA JUVE!!!
PS.
Znalazłeś gdzieś jakiś filmik z tym ?meda11 pisze:Zachowanie Krasicia pod końcowym gwizdku było niezwykle wymowne. Kiedy niemal wszyscy dobijali się, by podziękować Serbowi ten jakby nieobecny wołał "Momo, Momo...". Kiedy w tym tłumie znalazł Malijczyka to podziękował mu za podanie - to jest KLASA.

- Del
- Juventino
Podobal mi sie mecz... coraz bardziej podoba mi sie nasza druzyna i widac nowa jakosc. zawsze chcialem ogladac Juve ktore dominuje nad rywalem i musze przyznac ze z meczu na mecz jest coraz lepiej. Lazio praktycznie nie mialo nic do powiedzenia, ale jak przystalo na niedawnego lidera stworzylo sobie kilka okazji. Mimo wszystko my moglismy strzelic spokojnie 4 gole.. jak zwykle napad nieskuteczny a szkoda...
Imponuje mi Krasic... moze super technicznego dryblingu to nie ma, ale ma niezbedne umiejetnosci do tego zeby zrobic jednego czy nawet dwoch rywali i podac pilke w pole karne wykorzystujac swoja szybkosc i spryt. Super sie prezentuje.
Podanie Sissoko to cos niesamowitego, wielkie brawa dla niego...
Imponuje mi Krasic... moze super technicznego dryblingu to nie ma, ale ma niezbedne umiejetnosci do tego zeby zrobic jednego czy nawet dwoch rywali i podac pilke w pole karne wykorzystujac swoja szybkosc i spryt. Super sie prezentuje.
Podanie Sissoko to cos niesamowitego, wielkie brawa dla niego...
- meda11
- Juventino
Filmików nie szukałem, bo i pewnikiem takiego nie bedzie. Jestem posiadaczem Cyfry + i zawsze te 3-4 minuty przed pierwszym jak i po ostatnim gwizdku jest transmisja. Lipiński nawet uciszył tego pajaca (przy okazji meczu z Violą) i dzięki temu można teraz nacieszyć oczy i uszy oglądając stadion i słuchając hymnu w wykonaniu naszych kibiców. Warta odnotowania jest także postawa Legro kiedy to już wszyscy poszli podziekować kibicom - Nicola był zdecydowanie najgłośniejszy i miał największy "zaciesz" na twarzy.<<W@jTEk>> pisze:Znalazłeś gdzieś jakiś filmik z tym ?meda11 pisze:Zachowanie Krasicia pod końcowym gwizdku było niezwykle wymowne. Kiedy niemal wszyscy dobijali się, by podziękować Serbowi ten jakby nieobecny wołał "Momo, Momo...". Kiedy w tym tłumie znalazł Malijczyka to podziękował mu za podanie - to jest KLASA.

EDIT: Jednak jest ->
- Pan Mietek
- Juventino
Myślę, że Milos chciał tym gestem też wspomóc Momo, który jak wiadomo jest bez formy ostatnio i podnieść jego morale. Naprawdę bardzo ładny gest z jego strony.Zachowanie Krasicia pod końcowym gwizdku było niezwykle wymowne. Kiedy niemal wszyscy dobijali się, by podziękować Serbowi ten jakby nieobecny wołał "Momo, Momo...". Kiedy w tym tłumie znalazł Malijczyka to podziękował mu za podanie - to jest KLASA.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
No bramki przynajmniej tym razem nie zawalił. W sumie to musiałby się mocno postarać bo 90% ataków Lazio szło stroną Sorensea [który zniweczył plan Rzymian z zamianą miejsc Mauriego i Zarate, żeby wykorzystać prawdopodobną niemoc Duńczyka].<<W@jTEk>> pisze: Grosso- O DZIWO bardzo dobry mecz!
Ja osobiście nie chcę go widzieć, kiedy wyleczy się De Ceglie.
- Pan Mietek
- Juventino
To chyba był największy błąd Lazio - uznali, że to Sorensen będzie łatwiejszy do okiwania a tymczasem zagrał on chyba, póki co, najlepszy mecz w życiu. Grosso natomiast faktycznie - bez zarzutu.No bramki przynajmniej tym razem nie zawalił. W sumie to musiałby się mocno postarać bo 90% ataków Lazio szło stroną Sorensea [który zniweczył plan Rzymian z zamianą miejsc Mauriego i Zarate, żeby wykorzystać prawdopodobną niemoc Duńczyka].
- Azazel
- Juventino
Ach zagraliśmy od początku do samego końca, czasem ładnie, czasem nie poradnie, ale mnie cieszy że skutecznie. Jak dla mnie mieliśmy wielką przewagę nad Lazio, szczególnie w drugiej połowie, ale nasz problem pozostaje od jakiegoś czasu niezmienny brak skuteczności. Ale dostrzegam progres zwyżkowy.
- ManiekJuve91
- Juventino
Brawo brawo brawo!
Wspaniale
Zagraliśmy dobre spotkanie,Lazio nie istniało zastanawiałem się jakim cudem oni zajmowali 2 pozycję w tabeli?!
Mecz w naszym wykonaniu na prawdę na duży plus.Wygraliśmy z 12 zawodnikami Lazio.Wyłączyliśmy zarate i hernandeza i lazio nie istniało dosłownie,oni nie potrafili wyjść z własnej połowy.
Storari- Nie obwiniam jego o tą bramkę ponieważ był tam przetrzymywany.Dobre zawody chociaż nie miał dużo pracy.
Kielon-Czyścił wszystko jeden z najlepszych obrońców na świecie.
Sorensen-On ma dopiero 18 lat gra na nie swojej nominalnej pozycji a przewyższa poziomem Motte i Grosso razem wziętych.Nie wiem co wy do niego macie ale on się dopiero uczy a robi wielkie postępy.Liczę na jego występ z City.
Sisoko-Tym podaniem rozwalił system.Zachował się tutaj niczym Fabregas który swoimi podaniami otwiera drzwi do bramki.
Melo-Dobry mecz! ładnie tam sobie poczyniał w środku.
Pepe-Liczyłem na to że zagra od pierwszej minuty,trochę za póżno ta zmiana.Chłopak jest na gazie i powinien grać od pierwszych minut.
Krasic-Czasami to ośmieszał obrońców lazio.Wyjątkowo oszczędzany w tym meczu mniej piłek dostawał.Zaliczył parę dobrych rajdów i ładnych dośrodkowań brakowało tylko wykończenia.A to co zrobił w 94 minucie
Iaquinta-Szkoda że wczoraj zagrał poniżej oczekiwań.Nie najlepszy mecz w jego wykonaniu a szkoda.Powinien zastąpić Del Piero jednak został dalej.Nie zarzucam mu niczego gra chłopak w kratkę oby to wszystko się ustabilizowało.Iaquinta jeszcze pokaże na co go stać,jeżeli zarząd się go pozbędzie popełni duży błąd.
Del Piero-Jak zawsze włożył serce do gry taki nasz mistrz końcówek wchodzi by dobić rywala!.Starał się i mało to nie zaowocowało bramki z wolnego,jednak musslera zaliczył paradę życia.
Ogólnie wszystko na plus nie wszystkich oceniłem.
Milan za tydzień gra z romą,my mamy Chievo.Muszą być 3 pkt!
Kto mi przypomni ile już meczy nie przegraliśmy??
Ahaa i liczę na to że z City zagra Primavera.Po co narażać pierwszy skład na zmęczenie,kontuzję niech młodzi grają i powąchają Europejskiej piłki.
Pozdrawiam.Forza Juve.
Wspaniale

Zagraliśmy dobre spotkanie,Lazio nie istniało zastanawiałem się jakim cudem oni zajmowali 2 pozycję w tabeli?!
Mecz w naszym wykonaniu na prawdę na duży plus.Wygraliśmy z 12 zawodnikami Lazio.Wyłączyliśmy zarate i hernandeza i lazio nie istniało dosłownie,oni nie potrafili wyjść z własnej połowy.
Storari- Nie obwiniam jego o tą bramkę ponieważ był tam przetrzymywany.Dobre zawody chociaż nie miał dużo pracy.
Kielon-Czyścił wszystko jeden z najlepszych obrońców na świecie.
Sorensen-On ma dopiero 18 lat gra na nie swojej nominalnej pozycji a przewyższa poziomem Motte i Grosso razem wziętych.Nie wiem co wy do niego macie ale on się dopiero uczy a robi wielkie postępy.Liczę na jego występ z City.
Sisoko-Tym podaniem rozwalił system.Zachował się tutaj niczym Fabregas który swoimi podaniami otwiera drzwi do bramki.
Melo-Dobry mecz! ładnie tam sobie poczyniał w środku.
Pepe-Liczyłem na to że zagra od pierwszej minuty,trochę za póżno ta zmiana.Chłopak jest na gazie i powinien grać od pierwszych minut.
Krasic-Czasami to ośmieszał obrońców lazio.Wyjątkowo oszczędzany w tym meczu mniej piłek dostawał.Zaliczył parę dobrych rajdów i ładnych dośrodkowań brakowało tylko wykończenia.A to co zrobił w 94 minucie

Iaquinta-Szkoda że wczoraj zagrał poniżej oczekiwań.Nie najlepszy mecz w jego wykonaniu a szkoda.Powinien zastąpić Del Piero jednak został dalej.Nie zarzucam mu niczego gra chłopak w kratkę oby to wszystko się ustabilizowało.Iaquinta jeszcze pokaże na co go stać,jeżeli zarząd się go pozbędzie popełni duży błąd.
Del Piero-Jak zawsze włożył serce do gry taki nasz mistrz końcówek wchodzi by dobić rywala!.Starał się i mało to nie zaowocowało bramki z wolnego,jednak musslera zaliczył paradę życia.
Ogólnie wszystko na plus nie wszystkich oceniłem.
Milan za tydzień gra z romą,my mamy Chievo.Muszą być 3 pkt!
Kto mi przypomni ile już meczy nie przegraliśmy??
Ahaa i liczę na to że z City zagra Primavera.Po co narażać pierwszy skład na zmęczenie,kontuzję niech młodzi grają i powąchają Europejskiej piłki.
Pozdrawiam.Forza Juve.