Zambrotta
- Shadow_Alex
- Juventino
RadeKas pisze:Ludzie czy wy jestescie jacys nie ten tego. Skoro zawodnik gra same fantastyczne mecze i sam wypowiada sie ze woli grac na obronie, a na dodatek jeden z najlepszych trenerow swiata wystawia go tam bez mrugniecia okiem to chyba jednak to cos znaczy :!:.
Jak woli jak nie woli, powiedzial ze mu jest to obojetne jak zauwazyl BIGGI a nie ze woli grac na obronie.. Marian wygadujesz bzdury

- RadeKas
- Juventino
Specjalnie poszukalem tego tematu w ktorym wypowiada sie Zambro:Shadow_Alex pisze:
Jak woli jak nie woli, powiedzial ze mu jest to obojetne jak zauwazyl BIGGI a nie ze woli grac na obronie.. Marian wygadujesz bzduryhihi
Gianluca Zambrotta uważa, że dobrze wpasował się w rolę lewego obrońcy. Od dłuższego czasu były pomocnik gra właśnie na tej pozycji: "To odpowiednie miejsce dla mnie. Mam przed sobą całe boisko.
Kiedy grałem w pomocy z reguły otrzymywałem piłkę daleko od bramki. Teraz mam przed sobą sporo miejsca i wreszcie mogę w pełni wykorzystać moją szybkość i siłę."
Były piłkarz Bari, został przekształcony w obrońcę podczas ostatniego sezonu. Lippi przesunął go do tyłu w miejsce kurującego się Pessotto. W pomocy zastąpił go Mauro Camoranesi.
Jego występy w ostatniej linii były na tyle dobre, że i w reprezentacji Włoch zaczął grać właśnie jako obrońca. Także w ostatnim meczu, kiedy Włosi rozgromili Walię 4-0 (jedną z bramek zdobył Alex Del Piero).
"Rzekłbym, że jestem atakującym obrońcą. Ale można było się tego po mnie spodziewać ponieważ przez wiele lat grałem w przodzie. Aktualnie moim celem jest utrzymanie zwycięskiej passy z reprezentacją i wywalczenie awansu do finałów Euro 2004. Sądzę, że pokazaliśmy to wygrywając z Walijczykami. To wstyd, że nie graliśmy tak podczas ostatnich mistrzostw świata."
Tymczasem partner z zespołu Alessio Tacchinardi powrócił do treningów wraz z innymi reprezentantami Włoch.
Pomocnik Juve nie mógł zagrać przeciwko Walii z powodu kontuzji. Na szczęście jego występ w środowym meczu przeciwko Serbii i Czarnogórze jest prawie pewny
No i co? Kto mial racje
srali muszki będzie wiosna
- Shadow_Alex
- Juventino
Marian, ale on nie powiedzial ze woli, zreszta pewnie zle prztlumaczone
hihihihi
Poczekaj ja CI dam

Poczekaj ja CI dam

- Alexxxxx
- Juventino
Nie kapuje tych waszych gadek. Przeciez Zambrotta na obronie gra feonomenalnie. O wiele lepjej niż na prawej pomocy. A jak mamy jeszcze Camoranesiego. Chłopak jets fenomenalny na tej pozycji ilez już na pooczątku tego sezonuy razem z Alexem zagrał fantastycznych meczów. Tak jak mowił RadeKas Zambro pasuje ta pozycja i wcale mu się nie dziwie grajac takie mecze to każdy zawodnik na świecie grałby na obronie... Teraz mozna powiedzieć, ze w Reprezentacji Włoch jest wazniejszy od Nesty ( naważniejszy w obronie) To jest to gra prawdziwy teraźniejszy football i jest w tym świetny 

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Shadow_Alex
- Juventino
Alexxxxx pisze:Nie kapuje tych waszych gadek. Przeciez Zambrotta na obronie gra feonomenalnie. O wiele lepjej niż na prawej pomocy.
A swistak siedzi bo sreberka byly kradzioe.... a lyzka na to niemozliwe!!!
I ja zgadzam sie z lyzka, "o wiele lepszy" na obronie niz na pomocy?? Jak juz nawet to taki sam...... Jak dla mnie glupote palnoles teraz!!! No ale to Twoje zdanie:P
- Łukasz.juventihno
- Juventino
Zambrotta powinien grać na pomocy i tyle.Marnuje sie jako obrońca.Lipi nakłada mu za dużo zadań defensywnych a np.thuram ma mniej zadań defensywnych.A nie był OFENSYWNYM POMOCNIKEIEM tak jak zambrotta.Na lewej stronie powinni kupić aschle cole z arsenalu.Zambrotta po prostu sie marnuje.(Moj pierwszy post).
juve to potega![Obrazek]()
juve to potega
forza juve forza zks stal rz-ow
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami
- alexxxks
- Juventino
Zambrotta jest dobry na swojej pozycji!! Skoro Lippi go tam ustawia to tam ma być, bez żadnych zmian! Juve posiada bardzo dobrych pomocników, nie potrzebne jest ustawianie Zambrotty w pomocy! Takie jest moje zdanie! :-D
Moja jedyna miłość to...Juve!!!!!!!! :-)
- Juventinha
- Qualità Juventina
ja tez na poczatku bylam w szoku jak zobaczylam go na obronie, ale ze gra tam naprawde wybitnie to nie mam juz nic przeciwko:)
- Chmura
- Juventino
Myśle że Zambrotta doskonale spisuje sie na pozycji lewego obroncy, moze nawet lepiej niż pozycji prawego pomocnika. Zreszta sam pilkarz mowi że wyśmienicie czuje sie na tej pozycji i ze nareszcie moze ze sie wpełni realizowac pilkarsko, a efekty tego możemy teraz oglądać. 

Juve Rulezzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!
East Side Is The Best !!!
East Side Is The Best !!!