Zambrotta
- Korot
- Juventino
kto uważa że zambrotta powinien grać w pomocy? moim zdaniem jest doskonałym pomocnikiem, i srednim obroncą. marnuje sie na obronie. w meczu moze miec 3-4 dobre rajdy lewa stroną, a tak mialby 2 razy tyle.
szkoda go, robienie z niego na siłe obrońcy jest do d...
mówie tak bo jest jednym z moich ulubieńców w juve
szkoda go, robienie z niego na siłe obrońcy jest do d...
mówie tak bo jest jednym z moich ulubieńców w juve

-poprosze pire ze smalcem
-nie ma ze smalcem. z dżemem są pire.
- gregor_g4
- Juventino
Ja sie nie zgadzam. Zambrotta gra w obronie jednak jest zawodnikiem ofensywnym, spelnia podobna role do Carlosa z Realu i uwazam ze jest od niego lepszy. Najbardziej mi sie podoba jego wspolpraca z Alexem w reprezentacji Wloch kiedy Ale gra na lewej pomocy. Ich zgranie, podania sa niedozatrzymania dla rywali. A poza tym uwazam ze Zambrotta dobrze spisuje sie w roli obroncy.
- hajdix
- Juventino
Moim zdaniem Bardzo dobrze sie spisuje jako obrońca jest wlaśnie jak Carlos tzn jest lepszy od nie go dosc ze bardzo dobrze gra w ofenstwie to tak samo gra w obronie.
haJdiX
*****Tu Sei La Squadra del Cuore *****
*****Tu Sei La Squadra del Cuore *****
- Korot
- Juventino
cóz, moze macie racje....
ja jednak przywiazalem sie do niego jako do prawego pomocnika. a o tym ze ten temat juz keidys byl to ie wiem, boo zminilem konto, dawno mnie tu nie bylo itd.
ja jednak przywiazalem sie do niego jako do prawego pomocnika. a o tym ze ten temat juz keidys byl to ie wiem, boo zminilem konto, dawno mnie tu nie bylo itd.
-poprosze pire ze smalcem
- Shadow_Alex
- Juventino
Ja tez go wole na pomocy, ale co do rajdow to i tak wg mnie biega non stop i nie ma 3-4 tylko ze 3-4 na minute;-)
- Baala
- Juventino
Dlamnie Zambrotta to świetny zarówno pomocnik jak i obrońca jednak w Juve lepij by grał jako obrońca coś ala Carlos przez co ofensywa juve jest jeszcze większa a tak pozatym to Nedved często schodząc do środka robi mu miejsce.
- RadeKas
- Juventino
Ludzie czy wy jestescie jacys nie ten tego
. Skoro zawodnik gra same fantastyczne mecze i sam wypowiada sie ze woli grac na obronie, a na dodatek jeden z najlepszych trenerow swiata wystawia go tam bez mrugniecia okiem to chyba jednak to cos znaczy :!:.

srali muszki będzie wiosna
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Według mnie Zambrotta wspaniale gra jako ofensywny obrońca, ja też na początku się nie zgadzałem żeby ustawiać go na obronie ale okazało się że Lippi to znakomity taktyk i wie doskonale na jakiej pozycji mogą grać jego zawodnicy, jest sto razy leprzy od Carlosa, za nic bym go nie wymienił na Brazylijczyka.
A pozatym on nie jest jak Carlos, tylko carlos jest podobny do Zambrotty tylko trochę leprzy.
A pozatym on nie jest jak Carlos, tylko carlos jest podobny do Zambrotty tylko trochę leprzy.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero