Serie A (15): Catania 1-3 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
artur_89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 21 razy
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2010, 12:17

mateusz6 pisze:Wygrana musi być. Roma gra z Chievo, Milan z Brescią, a Napoli u siebie z Palermo i pewnie te zespoły wygrają swoje mecze. Jest szansa na odskoczenie Interowi na 4 pkt. Grosso-Sorensen na bokach obrony i tragedii nie ma. Catania nie ma chyba takiej ofensywy, żeby się nasi obrońcy dali ogrywać :D
3/4 z Was ogląda się na inter, a powinniśmy patrzeć na Lazio i Milan, bo to one są obecnie groźne, zostawmy inter samym sobie, a my grajmy swoje i gońmy czołówkę, bo nam ucieka :doh:

mateusz6

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2010, 12:28

artur_89 pisze:
mateusz6 pisze:Wygrana musi być. Roma gra z Chievo, Milan z Brescią, a Napoli u siebie z Palermo i pewnie te zespoły wygrają swoje mecze. Jest szansa na odskoczenie Interowi na 4 pkt. Grosso-Sorensen na bokach obrony i tragedii nie ma. Catania nie ma chyba takiej ofensywy, żeby się nasi obrońcy dali ogrywać :D
3/4 z Was ogląda się na inter, a powinniśmy patrzeć na Lazio i Milan, bo to one są obecnie groźne, zostawmy inter samym sobie, a my grajmy swoje i gońmy czołówkę, bo nam ucieka :doh:
A tobie nie sprawia frajdy jak się odskakuje interowi na 4 pkt? :smile:

Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej.
M.R.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2010, 12:45

Średnia to frajda odskoczyć Interowi na 4 punkty wiedząc że tracimy jeszcze punkty do Lazio i Milanu :/ Trzeba gonić dwie pierwsze drużyny.
Co do meczu naprawdę liczę na 3 punkty; to będzie całkowicie inna drużyna niż w meczu z Lechem i liczę że ta różnica będzie widoczna. Przede wszystkim Aqua i Melo powinni zrobić różnicę w środku pola która da Juventusowi zwycięstwo.
Mój typ - 2:1 dla Juve :-D

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2010, 12:52

M.R. pisze:Średnia to frajda odskoczyć Interowi na 4 punkty wiedząc że tracimy jeszcze punkty do Lazio i Milanu :/ Trzeba gonić dwie pierwsze drużyny.
Tu nie chodzi wcale o żadną frajdę, a przewagę punktową, która na zakończenie sezonu może mieć dla nas spore znaczenie. Swoją drogą wcale nie jest powiedziane, że Milanu nie dopadnie jakiś kryzys (choćby kontuzja Ibry może sporo namieszać - bez niego zespół jest o wiele słabszy). Lazio bym nie przeceniał, bo solidną drużyną będąc, raczej nie wytrzyma w takim tempie do końca sezonu.

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2010, 12:54

mrozzi pisze:
M.R. pisze:Średnia to frajda odskoczyć Interowi na 4 punkty wiedząc że tracimy jeszcze punkty do Lazio i Milanu :/ Trzeba gonić dwie pierwsze drużyny.
Tu nie chodzi wcale o żadną frajdę, a przewagę punktową, która na zakończenie sezonu może mieć dla nas spore znaczenie. Swoją drogą wcale nie jest powiedziane, że Milanu nie dopadnie jakiś kryzys (choćby kontuzja Ibry może sporo namieszać - bez niego zespół jest o wiele słabszy). Lazio bym nie przeceniał, bo solidną drużyną będąc, raczej nie wytrzyma w takim tempie do końca sezonu.
Ja bym powiedział, że jeśli wypadnie z gry Hernanes, to z gry wypadnie całe Lazio. Co nie zmienia faktu, że w tej chwili jest to niezwykle groźna drużyna. Gramy z nimi chyba po Catanii, o ile mnie pamięć nie myli. 4 punkty w tych dwóch meczach to będzie niezły wynik.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
mateusz6

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2010, 12:58

Oglądałem wczoraj Lazio-Inter i czasami "interniści" nie istnieli. Dobrze się dzieje, że Juve gra z Lazio u siebie w pierwszej rundzie, bo tak to bym miał obawy czy, aby da się remis z Rzymu wywieźć. Według mnie Lazio spuchnie w pewnym momencie, Milan też w razie kontuzji Ibry może obniżyć loty. Tak czy inaczej zwycięstwo z Catanią obowiązkowe :!:

Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej.
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2010, 13:05

deszczowy pisze:Gramy z nimi chyba po Catanii, o ile mnie pamięć nie myli. 4 punkty w tych dwóch meczach to będzie niezły wynik.
Teoretycznie gramy. Zobaczymy, czy kwestia strajku zawodników rozejdzie się po kościach, bo na chwilę obecną ta kolejka zostaje przełożona. Myślę, że stać nas mimo wszystko na 6 oczek w tych meczach. Kolejny remis u siebie? BASTA - Roma i Viola wyczerpały ten limit i Lazio trzeba będzie po prostu pokonać. Byłby to bardzo dobry znak.

Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2010, 13:50

mateusz6 pisze:Dobrze się dzieje, że Juve gra z Lazio u siebie w pierwszej rundzie, bo tak to bym miał obawy czy, aby da się remis z Rzymu wywieźć. Według mnie Lazio spuchnie w pewnym momencie...
No nie wiem, ja bym raczej powiedział, że większe szanse mielibyśmy na wyjeździe. Co do mistrzowskich aspiracji Lazio to nie ma o czym mówić. Jeśli do końca będą walczyć o LM będzie można mówić o ich świetnym sezonie.

Mateo21

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2010, 14:18

Odskakując interowi równocześnie gonimy Lazio i Milan :)

artur_89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 21 razy
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2010, 16:21

Mateo21 pisze:Odskakując interowi równocześnie gonimy Lazio i Milan :)
Dogonimy, jeżeli wygramy z Catanią, w innym wypadku, będzie bardzo ciężko...Dlatego nie oglądajmy się za siebie, tylko patrzmy przed siebie i mecze z ogórkami trzeba wygrać.

Lazio dobrze wiedziało, że inter w obecnej sytuacji, jest do ogrania i wykorzystali to w 100%. Z nami będę mieli gorzej, zwłaszcza, jak nasi się zmotywują na Catanię i będą widzieli szansę na dogonienie Lazio, w bezpośrednim starciu. O mecze z dobrymi drużynami się nie martwię, gorzej z ogórkami.

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2010, 20:16

Jak narazie świetnie się wszystko układa dla nas Inter przyrywa a Roma remis ;)
Powołania na jutrzejszy mecz:
Wraca Legrottaglie...
2 Motta
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Sissoko
6 Grosso
7 Salihamidzic
9 Iaquinta
10 Del Piero
13 Manninger
14 Aquilani
18 Quagliarella
19 Bonucci
20 Lanzafame
23 Pepe
27 Krasic
30 Storari
31 Costantino
33 Legrottaglie
39 Camilleri
43 Sorensen

KondzioJuveFans

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2010, 21:08

ciekawe co jest z Traore ? :think:

Fino Alla Fine Forza Juventus!
Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2010, 21:29

KondzioJuveFans pisze:ciekawe co jest z Traore ? :think:
Traore dostał wolne, ponieważ zmarł mu ojciec kilka dni temu.

Jutro oczekuje wygranej, nie możemy się wygłupiać. Szansa na mistrzostwo wciąż jest, ale teraz liczy się to, aby odskoczyć interowi i reszcie.

Co tu pisać ? Nie ważne jakim stylem, ważne aby 3 pkt były. Ligę europejską olali, więc chcę widzieć 100% zaangażowanie.

Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2010, 23:21

Jak jutro nie będzie zwycięstwa to znaczy, że LE nie olali tylko są słabi.
Ja nie chcę krakać, ale zawsze przed meczem z Catanią i Palermo mam złe przeczucia... obym się mylił.

hubijuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2010, 23:43

Ja nie chcę krakać, ale zawsze przed meczem z Catanią i Palermo mam złe przeczucia... obym się mylił.
Ja tak mam jeszcze z Napoli :wink:
Jutro oczekuje wygranej, nie możemy się wygłupiać. Szansa na mistrzostwo wciąż jest, ale teraz liczy się to, aby odskoczyć interowi i reszcie.
Zwłaszcza że inter wczoraj zaliczył nula.Chłopaków powinno to zmobilizować, ale zbyt często tak nie jest...Jakby w Piemoncie nie mieli neta, albo serie a pl. :roll:

Zablokowany