Serie A (15): Catania 1-3 JUVENTUS
- artur_89
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
3/4 z Was ogląda się na inter, a powinniśmy patrzeć na Lazio i Milan, bo to one są obecnie groźne, zostawmy inter samym sobie, a my grajmy swoje i gońmy czołówkę, bo nam ucieka :doh:mateusz6 pisze:Wygrana musi być. Roma gra z Chievo, Milan z Brescią, a Napoli u siebie z Palermo i pewnie te zespoły wygrają swoje mecze. Jest szansa na odskoczenie Interowi na 4 pkt. Grosso-Sorensen na bokach obrony i tragedii nie ma. Catania nie ma chyba takiej ofensywy, żeby się nasi obrońcy dali ogrywać
- mateusz6
- Juventino
A tobie nie sprawia frajdy jak się odskakuje interowi na 4 pkt?artur_89 pisze:3/4 z Was ogląda się na inter, a powinniśmy patrzeć na Lazio i Milan, bo to one są obecnie groźne, zostawmy inter samym sobie, a my grajmy swoje i gońmy czołówkę, bo nam ucieka :doh:mateusz6 pisze:Wygrana musi być. Roma gra z Chievo, Milan z Brescią, a Napoli u siebie z Palermo i pewnie te zespoły wygrają swoje mecze. Jest szansa na odskoczenie Interowi na 4 pkt. Grosso-Sorensen na bokach obrony i tragedii nie ma. Catania nie ma chyba takiej ofensywy, żeby się nasi obrońcy dali ogrywać
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej.
- M.R.
- Juventino
Średnia to frajda odskoczyć Interowi na 4 punkty wiedząc że tracimy jeszcze punkty do Lazio i Milanu
Trzeba gonić dwie pierwsze drużyny.
Co do meczu naprawdę liczę na 3 punkty; to będzie całkowicie inna drużyna niż w meczu z Lechem i liczę że ta różnica będzie widoczna. Przede wszystkim Aqua i Melo powinni zrobić różnicę w środku pola która da Juventusowi zwycięstwo.
Mój typ - 2:1 dla Juve :-D

Co do meczu naprawdę liczę na 3 punkty; to będzie całkowicie inna drużyna niż w meczu z Lechem i liczę że ta różnica będzie widoczna. Przede wszystkim Aqua i Melo powinni zrobić różnicę w środku pola która da Juventusowi zwycięstwo.
Mój typ - 2:1 dla Juve :-D
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Tu nie chodzi wcale o żadną frajdę, a przewagę punktową, która na zakończenie sezonu może mieć dla nas spore znaczenie. Swoją drogą wcale nie jest powiedziane, że Milanu nie dopadnie jakiś kryzys (choćby kontuzja Ibry może sporo namieszać - bez niego zespół jest o wiele słabszy). Lazio bym nie przeceniał, bo solidną drużyną będąc, raczej nie wytrzyma w takim tempie do końca sezonu.M.R. pisze:Średnia to frajda odskoczyć Interowi na 4 punkty wiedząc że tracimy jeszcze punkty do Lazio i MilanuTrzeba gonić dwie pierwsze drużyny.
- deszczowy
- Juventino
Ja bym powiedział, że jeśli wypadnie z gry Hernanes, to z gry wypadnie całe Lazio. Co nie zmienia faktu, że w tej chwili jest to niezwykle groźna drużyna. Gramy z nimi chyba po Catanii, o ile mnie pamięć nie myli. 4 punkty w tych dwóch meczach to będzie niezły wynik.mrozzi pisze:Tu nie chodzi wcale o żadną frajdę, a przewagę punktową, która na zakończenie sezonu może mieć dla nas spore znaczenie. Swoją drogą wcale nie jest powiedziane, że Milanu nie dopadnie jakiś kryzys (choćby kontuzja Ibry może sporo namieszać - bez niego zespół jest o wiele słabszy). Lazio bym nie przeceniał, bo solidną drużyną będąc, raczej nie wytrzyma w takim tempie do końca sezonu.M.R. pisze:Średnia to frajda odskoczyć Interowi na 4 punkty wiedząc że tracimy jeszcze punkty do Lazio i MilanuTrzeba gonić dwie pierwsze drużyny.
- mateusz6
- Juventino
Oglądałem wczoraj Lazio-Inter i czasami "interniści" nie istnieli. Dobrze się dzieje, że Juve gra z Lazio u siebie w pierwszej rundzie, bo tak to bym miał obawy czy, aby da się remis z Rzymu wywieźć. Według mnie Lazio spuchnie w pewnym momencie, Milan też w razie kontuzji Ibry może obniżyć loty. Tak czy inaczej zwycięstwo z Catanią obowiązkowe :!:
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Teoretycznie gramy. Zobaczymy, czy kwestia strajku zawodników rozejdzie się po kościach, bo na chwilę obecną ta kolejka zostaje przełożona. Myślę, że stać nas mimo wszystko na 6 oczek w tych meczach. Kolejny remis u siebie? BASTA - Roma i Viola wyczerpały ten limit i Lazio trzeba będzie po prostu pokonać. Byłby to bardzo dobry znak.deszczowy pisze:Gramy z nimi chyba po Catanii, o ile mnie pamięć nie myli. 4 punkty w tych dwóch meczach to będzie niezły wynik.
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
No nie wiem, ja bym raczej powiedział, że większe szanse mielibyśmy na wyjeździe. Co do mistrzowskich aspiracji Lazio to nie ma o czym mówić. Jeśli do końca będą walczyć o LM będzie można mówić o ich świetnym sezonie.mateusz6 pisze:Dobrze się dzieje, że Juve gra z Lazio u siebie w pierwszej rundzie, bo tak to bym miał obawy czy, aby da się remis z Rzymu wywieźć. Według mnie Lazio spuchnie w pewnym momencie...
- artur_89
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Dogonimy, jeżeli wygramy z Catanią, w innym wypadku, będzie bardzo ciężko...Dlatego nie oglądajmy się za siebie, tylko patrzmy przed siebie i mecze z ogórkami trzeba wygrać.Mateo21 pisze:Odskakując interowi równocześnie gonimy Lazio i Milan
Lazio dobrze wiedziało, że inter w obecnej sytuacji, jest do ogrania i wykorzystali to w 100%. Z nami będę mieli gorzej, zwłaszcza, jak nasi się zmotywują na Catanię i będą widzieli szansę na dogonienie Lazio, w bezpośrednim starciu. O mecze z dobrymi drużynami się nie martwię, gorzej z ogórkami.
- Wojtek
- Juventino
Jak narazie świetnie się wszystko układa dla nas Inter przyrywa a Roma remis
Powołania na jutrzejszy mecz:
Wraca Legrottaglie...

Powołania na jutrzejszy mecz:
Wraca Legrottaglie...
2 Motta
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Sissoko
6 Grosso
7 Salihamidzic
9 Iaquinta
10 Del Piero
13 Manninger
14 Aquilani
18 Quagliarella
19 Bonucci
20 Lanzafame
23 Pepe
27 Krasic
30 Storari
31 Costantino
33 Legrottaglie
39 Camilleri
43 Sorensen
- KondzioJuveFans
- Juventino
ciekawe co jest z Traore ? 

Fino Alla Fine Forza Juventus!
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Traore dostał wolne, ponieważ zmarł mu ojciec kilka dni temu.KondzioJuveFans pisze:ciekawe co jest z Traore ?
Jutro oczekuje wygranej, nie możemy się wygłupiać. Szansa na mistrzostwo wciąż jest, ale teraz liczy się to, aby odskoczyć interowi i reszcie.
Co tu pisać ? Nie ważne jakim stylem, ważne aby 3 pkt były. Ligę europejską olali, więc chcę widzieć 100% zaangażowanie.
- hubijuve
- Juventino
Ja tak mam jeszcze z NapoliJa nie chcę krakać, ale zawsze przed meczem z Catanią i Palermo mam złe przeczucia... obym się mylił.
Zwłaszcza że inter wczoraj zaliczył nula.Chłopaków powinno to zmobilizować, ale zbyt często tak nie jest...Jakby w Piemoncie nie mieli neta, albo serie a pl. :roll:Jutro oczekuje wygranej, nie możemy się wygłupiać. Szansa na mistrzostwo wciąż jest, ale teraz liczy się to, aby odskoczyć interowi i reszcie.