Liga Mistrzów 3. kolejka

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2003, 23:33

WTOREK:

Chyba najbardziej wyrównana grupa jak na razie. Bayern miał gromić... jak na razie wszyscy grają jak równy z równym. Między pierwszym Bayernem a czwartym Celtikiem jest różnica zaledwie 2 punktów...

Jak dla mnie najbardziej zaskakujące wyniki zanotowała grupa B. Wygrane Lokomotivu i Dynama całkowicie komplikują plany Interu i Arsenalu, którzy mieli walczyć o dwa pierwsze miejsca.

W Grupie D jak na razie sytuacja bardzo klarowna. Żadnych remisów. Zgodnie z przewidywaniami.

W tegorocznej LM troche wiecej oczekiwałem od Greków. AEK zajmuje ostatnie miejsce, z jednym punktem. Deportivo nadal bez porażki, najpewniej z tej grupy zmierza ku wyjściu z grupy.

A wy co sądzicie o wtorkowych wynikach i sytuacjach w grupach?!

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2003, 00:00

W grupie A wyrównana sytuacja, Anderlacht jednak też walczy, w B dwie niespodzianki jakby nie patrzeć. Arsenal w trudnej sytuacji, tylko 1 punkcik. W C AEK juz raczej bez szans reszta walczy, no i w D wiadomo :D Real z Galatą niech sie biją o druga lokate. Jak narazie tylko my wygraliśmy wszystkie mecze (jutro może nas dogonić tylko Real). :-D

Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2003, 07:34

Najbardziej mnie cieszy cudowna gra interu i arsenalu :D . Nie no oczywiście cudownie że JUVE wygrało, a inne wyniki mnie za bardzo nie interesowały, tylko chce żeby real i mu dzisiaj przegrali, a i jeszcze chelsea.

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2003, 08:05

Mało tych bramek było . Bayern przegrał i bardzo dobrze. ździwiony jestem porażką celticu. Zrobiło sie ciekawie w tej grupie:). Arsenal i inter porażka kompletna:):). Jeszcze nie wyjdą z grupy:):).

ahojekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 22 października 2003, 08:29

No to fakt zawiudł inter i arsenal

Dawniej Virus[Mauro].
juve21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2003, 08:33

Dla mnie zaskoczeniem była taka klęska Interu. W końcu Lokomotiw nie należy do Tuzów i żeby tak złoic skóre wicemistrzowi włoch? Reszty wyników się spodziewałem.

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
JIm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2003, 08:39

Grupa D z jaka grupa bedzie grac w 1/8 ?

Juve !
Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 października 2003, 10:09

No właśnie Inter i Arsenal słabiutko Bayern dostał brameczkę na własne życzenie no i ten nasz kochany JUVE a Galata też pięknie zobaczymy co dzisiaj inni pokażą!!!!!!!

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2003, 13:16

JIm pisze:Grupa D z jaka grupa bedzie grac w 1/8 ?
Ja myśle ze bedzie losowanie. Jak wygramy grupe to trafimy na kogoś z 2.miejsca z grup A B C E F G H (oprócz drużyny włoskiej i naszej grupy)....ale tak tylko przypuszczam...

gregor_g4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2003, 13:40

No Inter tak dalej!!! Arsenal mnie nie zdziwil - chyba nawet Kanonierzy z grupy nie wyjda :twisted: :D i jak dobrze pojdzie to nawet z 3 miejsca sie do Pucharu UEFA nie dostana buahah. Najbardziej wyrownana sytuacja jest w grupie A, chcialbym zeby Bayern nie wyszedl z grupy, a w grupie C PSV i AEK cyba sie z CL pozegnaja

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 22 października 2003, 15:49

BIGGI pisze:
Ja myśle ze bedzie losowanie. Jak wygramy grupe to trafimy na kogoś z 2.miejsca z grup A B C E F G H (oprócz drużyny włoskiej i naszej grupy)....ale tak tylko przypuszczam...
w każdej grupie w II rundzie będą losowane do dwa zespoły z 1 miejsc i po dwa z 2 miejsc, w tym że nie mogą być z jednego państwa :D
P.S. widzieliscie 1. bramke dla lokomotiwu :?: piękna

Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2003, 17:56

No największe zaskoczenia to oczywiście wynik Interu Arsenalu i Bayernu a najmniejsze JUVE :D :D :D Mi się wydaje że to już bankowo pewne że my z pierwszego wychodzimy ale nie ma co krakać. Poza tym czekam na dzisiejsze kolejne sensacje czyli porachy MU i ble ble ble ble Madryckich

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2003, 18:04

kouba pisze:
BIGGI pisze:
w każdej grupie w II rundzie będą losowane do dwa zespoły z 1 miejsc i po dwa z 2 miejsc, w tym że nie mogą być z jednego państwa :D
W 2 rundzie nie bedzie przecież grup tylko system pucharowy 1/8 :!:

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2003, 18:17

Fajnie jakby zamiast Interu i Arsenalu awnsowały Lokomotiv i Dynamo, chyba Wenger też by mógł się pożegnać z posadą.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 22 października 2003, 19:09

BIGGI pisze:
kouba pisze:
BIGGI pisze:
W 2 rundzie nie bedzie przecież grup tylko system pucharowy 1/8 :!:
oj, sory wszystkich, dzięki stary ześ mi przypomniał :wink:

ODPOWIEDZ