Liga Mistrzów 3. kolejka
- DeeJay
- Juventino
WTOREK:
Chyba najbardziej wyrównana grupa jak na razie. Bayern miał gromić... jak na razie wszyscy grają jak równy z równym. Między pierwszym Bayernem a czwartym Celtikiem jest różnica zaledwie 2 punktów...
Jak dla mnie najbardziej zaskakujące wyniki zanotowała grupa B. Wygrane Lokomotivu i Dynama całkowicie komplikują plany Interu i Arsenalu, którzy mieli walczyć o dwa pierwsze miejsca.
W Grupie D jak na razie sytuacja bardzo klarowna. Żadnych remisów. Zgodnie z przewidywaniami.
W tegorocznej LM troche wiecej oczekiwałem od Greków. AEK zajmuje ostatnie miejsce, z jednym punktem. Deportivo nadal bez porażki, najpewniej z tej grupy zmierza ku wyjściu z grupy.
A wy co sądzicie o wtorkowych wynikach i sytuacjach w grupach?!
Chyba najbardziej wyrównana grupa jak na razie. Bayern miał gromić... jak na razie wszyscy grają jak równy z równym. Między pierwszym Bayernem a czwartym Celtikiem jest różnica zaledwie 2 punktów...
Jak dla mnie najbardziej zaskakujące wyniki zanotowała grupa B. Wygrane Lokomotivu i Dynama całkowicie komplikują plany Interu i Arsenalu, którzy mieli walczyć o dwa pierwsze miejsca.
W Grupie D jak na razie sytuacja bardzo klarowna. Żadnych remisów. Zgodnie z przewidywaniami.
W tegorocznej LM troche wiecej oczekiwałem od Greków. AEK zajmuje ostatnie miejsce, z jednym punktem. Deportivo nadal bez porażki, najpewniej z tej grupy zmierza ku wyjściu z grupy.
A wy co sądzicie o wtorkowych wynikach i sytuacjach w grupach?!
- BIGGI
- Qualità Juventino
W grupie A wyrównana sytuacja, Anderlacht jednak też walczy, w B dwie niespodzianki jakby nie patrzeć. Arsenal w trudnej sytuacji, tylko 1 punkcik. W C AEK juz raczej bez szans reszta walczy, no i w D wiadomo
Real z Galatą niech sie biją o druga lokate. Jak narazie tylko my wygraliśmy wszystkie mecze (jutro może nas dogonić tylko Real). :-D

- Ironek
- Juventino
Najbardziej mnie cieszy cudowna gra interu i arsenalu
. Nie no oczywiście cudownie że JUVE wygrało, a inne wyniki mnie za bardzo nie interesowały, tylko chce żeby real i mu dzisiaj przegrali, a i jeszcze chelsea.

- BIGGI
- Qualità Juventino
Ja myśle ze bedzie losowanie. Jak wygramy grupe to trafimy na kogoś z 2.miejsca z grup A B C E F G H (oprócz drużyny włoskiej i naszej grupy)....ale tak tylko przypuszczam...JIm pisze:Grupa D z jaka grupa bedzie grac w 1/8 ?
- gregor_g4
- Juventino
No Inter tak dalej!!! Arsenal mnie nie zdziwil - chyba nawet Kanonierzy z grupy nie wyjda :twisted:
i jak dobrze pojdzie to nawet z 3 miejsca sie do Pucharu UEFA nie dostana buahah. Najbardziej wyrownana sytuacja jest w grupie A, chcialbym zeby Bayern nie wyszedl z grupy, a w grupie C PSV i AEK cyba sie z CL pozegnaja

- kouba
- Qualità Juventino
w każdej grupie w II rundzie będą losowane do dwa zespoły z 1 miejsc i po dwa z 2 miejsc, w tym że nie mogą być z jednego państwaBIGGI pisze:Ja myśle ze bedzie losowanie. Jak wygramy grupe to trafimy na kogoś z 2.miejsca z grup A B C E F G H (oprócz drużyny włoskiej i naszej grupy)....ale tak tylko przypuszczam...JIm pisze:Grupa D z jaka grupa bedzie grac w 1/8 ?

P.S. widzieliscie 1. bramke dla lokomotiwu

- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
No największe zaskoczenia to oczywiście wynik Interu Arsenalu i Bayernu a najmniejsze JUVE
Mi się wydaje że to już bankowo pewne że my z pierwszego wychodzimy ale nie ma co krakać. Poza tym czekam na dzisiejsze kolejne sensacje czyli porachy MU i ble ble ble ble Madryckich

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- BIGGI
- Qualità Juventino
W 2 rundzie nie bedzie przecież grup tylko system pucharowy 1/8 :!:kouba pisze:w każdej grupie w II rundzie będą losowane do dwa zespoły z 1 miejsc i po dwa z 2 miejsc, w tym że nie mogą być z jednego państwaBIGGI pisze:Ja myśle ze bedzie losowanie. Jak wygramy grupe to trafimy na kogoś z 2.miejsca z grup A B C E F G H (oprócz drużyny włoskiej i naszej grupy)....ale tak tylko przypuszczam...JIm pisze:Grupa D z jaka grupa bedzie grac w 1/8 ?![]()
P.S. widzieliscie 1. bramke dla lokomotiwupiękna
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Fajnie jakby zamiast Interu i Arsenalu awnsowały Lokomotiv i Dynamo, chyba Wenger też by mógł się pożegnać z posadą.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- kouba
- Qualità Juventino
oj, sory wszystkich, dzięki stary ześ mi przypomniałBIGGI pisze:W 2 rundzie nie bedzie przecież grup tylko system pucharowy 1/8 :!:kouba pisze:w każdej grupie w II rundzie będą losowane do dwa zespoły z 1 miejsc i po dwa z 2 miejsc, w tym że nie mogą być z jednego państwaBIGGI pisze:
Ja myśle ze bedzie losowanie. Jak wygramy grupe to trafimy na kogoś z 2.miejsca z grup A B C E F G H (oprócz drużyny włoskiej i naszej grupy)....ale tak tylko przypuszczam...![]()
P.S. widzieliscie 1. bramke dla lokomotiwupiękna