[AKCJA] Longsleevy Juve ----> WYSYŁKA

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
kaczy19FJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2010, 11:22

faja69 pisze:zostało mi kilka longów, napisze w poniedziałek, lub wtorek jakie kolory i rozmiary, jak wszystkie wyśle do osób które zamawiały, także będzie jeszcze możliwość kupna, ale musicie wstrzymać się najpóźniej do wtorku.
Okej, prawdopodobnie będę zainteresowany tym longiem :). Żałuje że wcześniej nie mogłem kupić, ale wiadomo, brak hajsu i inne wydatki.

Pinturicchio1987

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2010, 12:06

Dotarło szybciej niż myślałem :) Super się nosi :) Dzięki

Noi Siamo Come La Nostra Fede... Immortale!!!

Obrazek
Raaja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2010, 23:22

Chce ktoś wymienić szarego longa rozmiar L na szary rozmiar Xl albo M , lub biały, czarny, brązowy L ??

nowik92

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 listopada 2010, 23:54

hmmm, wpłaciłem jako jeden z pierwszy, a jeszcze go nie dostałem :(.
ALE CZEKAM CIERPLIWIE!!

Obrazek
wiruseczek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 listopada 2010, 07:47

dostałem longa w piątek ;)
wielkie dzięki i see ya na następnej akcji ;)

Sajan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 listopada 2010, 11:09

faja69 pisze:zostało mi kilka longów, napisze w poniedziałek, lub wtorek jakie kolory i rozmiary, jak wszystkie wyśle do osób które zamawiały, także będzie jeszcze możliwość kupna, ale musicie wstrzymać się najpóźniej do wtorku.
Jak co Faja rezerwuje jeden jeśli mój będzie za mały obawiam się właśnie że przesadziłem z rozmiarem i za mały wybrałem no ale poczekam na listonosza choć go nie widać xD

"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
Dybala 4ever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 listopada 2010, 12:25

Grazie Faja :bravo: czekałem, czekałem, czekałem i... się wreszcie doczekałem! Jestem naprawdę zadowolony! :)

oktan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 listopada 2010, 12:49

rowniez dziekuje wlasnie dostalem longa jest swietny, super wykonany tylko niestety zle dobralem rozmiar jezeli ktos chce moge sie zamienic . posiadam szary L a potrzebuje szary M . Faja masz moze brazowy M do sprzedania ????

Obrazek
loydb

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 listopada 2010, 13:02

ja również nie trafiłem z rozmiarem...:( ZAMIENIĘ CZARNĄ L NA XL!!!

szadko

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 listopada 2010, 13:16

myślę że powinieneś się wstrzymać dalej niż do wtorku. bo uważam sam po sobie że jest jeszcze wiele osób które nie dostały i może gdzieś zaszła mała pomyłka, bo nie powinno ci zostać, jeśli zamówiłeś tyle ile osób zapłaciło.

mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 listopada 2010, 14:44

szadko pisze:
myślę że powinieneś się wstrzymać dalej niż do wtorku. bo uważam sam po sobie że jest jeszcze wiele osób które nie dostały i może gdzieś zaszła mała pomyłka, bo nie powinno ci zostać, jeśli zamówiłeś tyle ile osób zapłaciło.
przecież chyba logiczne, że Faja zamówił po prostu więcej sztuk i dlatego mu zostały więc nie bój żaby, na pewno dostaniesz swojego :wink:

Pytanie do osób które już mają, czy one są faktycznie w wersji slim czy zwykłe luźne? Bo ja się nie zapisywałem bo nie lubię obcisłych ciuchów (a takie rzekomo te longi miały być) ale z fotek, które ktoś wcześniej wrzucił, wyglądają na w miarę luźne, no w każdym razie na pewno nie mocno obcisłe.

E.
gorczas pisze:Dla mnie to nie są żadne slim.

Z resztą sam zobacz w rozmiarówkę i porównaj ze swoimi ciuchami.
Dzięki za info :ok: swoje rozmiary znam doskonale, przy normalnej rozmiarówce zawsze biorę L, no chyba że jest np. koszulka obcisła to nie biorę w ogóle, lub ew. XL. Po prostu ktoś to pisał (chyba właśnie Faja), że ten Stedman to jest slim i dlatego się na samym starcie zniechęciłem a teraz żałuję. Mam nadzieję że jakaś szara L-ka mu została i uda mi się ją jeszcze nabyć :wink:
Ostatnio zmieniony 22 listopada 2010, 15:19 przez mateo369, łącznie zmieniany 1 raz.

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
gorczas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 listopada 2010, 14:57

Dla mnie to nie są żadne slim.

Z resztą sam zobacz w rozmiarówkę i porównaj ze swoimi ciuchami.

Gandalf8

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 listopada 2010, 15:40

Właśnie dostałem longa i jest super :-D . Świetnie trafiłem z rozmiarem :)
Dzięki za akcję faja69 :bravo: .

@mateo369 - long jest luźny (i całe szczęście, bo zamówiłem XXL i rozmiarowo jest idealny a jak ostatnio mierzyłem w sklepie longa też XXL to myślałem, ze się w nim uduszę - taki był obcisły).

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Raaja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 listopada 2010, 16:00

Chciałbym "podziękować" faji za akcję. Czekam dwa miesiące na longa a on mi po tych tygodniach oczekiwać napiszę (gdy już prawie wszyscy longi dostali) ,że Longa którego zamawiałem czyli Szary rozmiar L nie posiada. Nie zapłaciłem jako ostatni i teraz dowiaduję się ,że zostałem ładnie oszukany. Jest to jakaś kpina ze strony faji , nadzieja w tym, że ktoś wymieni się ze mną. Jeśli ktoś ma szarego longa L , a chciałby mieć Szary M lub XL albo czarny,biały,brązowy L niech się do mnie odezwie.

Hubson

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 listopada 2010, 16:31

Fajunia jesteś wielki !!
Long boski! Dzięki wielkie za akcję !

ODPOWIEDZ