[AKCJA] Longsleevy Juve ----> WYSYŁKA
- kaczy19FJ
- Juventino
Okej, prawdopodobnie będę zainteresowany tym longiemfaja69 pisze:zostało mi kilka longów, napisze w poniedziałek, lub wtorek jakie kolory i rozmiary, jak wszystkie wyśle do osób które zamawiały, także będzie jeszcze możliwość kupna, ale musicie wstrzymać się najpóźniej do wtorku.

- Pinturicchio1987
- Juventino
- wiruseczek
- Juventino
dostałem longa w piątek 
wielkie dzięki i see ya na następnej akcji

wielkie dzięki i see ya na następnej akcji

- Sajan
- Juventino
Jak co Faja rezerwuje jeden jeśli mój będzie za mały obawiam się właśnie że przesadziłem z rozmiarem i za mały wybrałem no ale poczekam na listonosza choć go nie widać xDfaja69 pisze:zostało mi kilka longów, napisze w poniedziałek, lub wtorek jakie kolory i rozmiary, jak wszystkie wyśle do osób które zamawiały, także będzie jeszcze możliwość kupna, ale musicie wstrzymać się najpóźniej do wtorku.
"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
- Dybala 4ever
- Juventino
Grazie Faja
czekałem, czekałem, czekałem i... się wreszcie doczekałem! Jestem naprawdę zadowolony! 

- oktan
- Juventino
rowniez dziekuje wlasnie dostalem longa jest swietny, super wykonany tylko niestety zle dobralem rozmiar jezeli ktos chce moge sie zamienic . posiadam szary L a potrzebuje szary M . Faja masz moze brazowy M do sprzedania ????
- szadko
- Juventino
myślę że powinieneś się wstrzymać dalej niż do wtorku. bo uważam sam po sobie że jest jeszcze wiele osób które nie dostały i może gdzieś zaszła mała pomyłka, bo nie powinno ci zostać, jeśli zamówiłeś tyle ile osób zapłaciło.faja69 pisze:zostało mi kilka longów, napisze w poniedziałek, lub wtorek jakie kolory i rozmiary, jak wszystkie wyśle do osób które zamawiały, także będzie jeszcze możliwość kupna, ale musicie wstrzymać się najpóźniej do wtorku.
- mateo369
- Juventino
przecież chyba logiczne, że Faja zamówił po prostu więcej sztuk i dlatego mu zostały więc nie bój żaby, na pewno dostaniesz swojegoszadko pisze:myślę że powinieneś się wstrzymać dalej niż do wtorku. bo uważam sam po sobie że jest jeszcze wiele osób które nie dostały i może gdzieś zaszła mała pomyłka, bo nie powinno ci zostać, jeśli zamówiłeś tyle ile osób zapłaciło.faja69 pisze:zostało mi kilka longów, napisze w poniedziałek, lub wtorek jakie kolory i rozmiary, jak wszystkie wyśle do osób które zamawiały, także będzie jeszcze możliwość kupna, ale musicie wstrzymać się najpóźniej do wtorku.
Pytanie do osób które już mają, czy one są faktycznie w wersji slim czy zwykłe luźne? Bo ja się nie zapisywałem bo nie lubię obcisłych ciuchów (a takie rzekomo te longi miały być) ale z fotek, które ktoś wcześniej wrzucił, wyglądają na w miarę luźne, no w każdym razie na pewno nie mocno obcisłe.
E.
Dzięki za infogorczas pisze:Dla mnie to nie są żadne slim.
Z resztą sam zobacz w rozmiarówkę i porównaj ze swoimi ciuchami.

Ostatnio zmieniony 22 listopada 2010, 15:19 przez mateo369, łącznie zmieniany 1 raz.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Gandalf8
- Juventino
Właśnie dostałem longa i jest super :-D . Świetnie trafiłem z rozmiarem 
Dzięki za akcję faja69
.
@mateo369 - long jest luźny (i całe szczęście, bo zamówiłem XXL i rozmiarowo jest idealny a jak ostatnio mierzyłem w sklepie longa też XXL to myślałem, ze się w nim uduszę - taki był obcisły).

Dzięki za akcję faja69

@mateo369 - long jest luźny (i całe szczęście, bo zamówiłem XXL i rozmiarowo jest idealny a jak ostatnio mierzyłem w sklepie longa też XXL to myślałem, ze się w nim uduszę - taki był obcisły).
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Raaja
- Juventino
Chciałbym "podziękować" faji za akcję. Czekam dwa miesiące na longa a on mi po tych tygodniach oczekiwać napiszę (gdy już prawie wszyscy longi dostali) ,że Longa którego zamawiałem czyli Szary rozmiar L nie posiada. Nie zapłaciłem jako ostatni i teraz dowiaduję się ,że zostałem ładnie oszukany. Jest to jakaś kpina ze strony faji , nadzieja w tym, że ktoś wymieni się ze mną. Jeśli ktoś ma szarego longa L , a chciałby mieć Szary M lub XL albo czarny,biały,brązowy L niech się do mnie odezwie.