OLSZTYN || wspólne wypady na mecz
- Toma$z_V1nce
- Juventino
Boom, zawsze możesz przedluzyc swoją kadencję i byc Wiecznym Studentem 4 
ps. kto idzie na Kortowo po zwycięskim meczu?!

ps. kto idzie na Kortowo po zwycięskim meczu?!
- fruwajacy
- Juventino
@Vince: Ty to zawsze byś gdzieś łaził po meczach - do domu uczyć się!
Ja dzisiaj nie mogę z racji tego, że będę z siostrą (nie będę jej ciągał po żadnych kortowach)
@cygano: Miałem o tym ostatnio na zajęciach - musiałeś źle przebrnąć przez tzw. proces socjalizacji
, ale nie martw się - ja nawet nie pamiętam gdzie jestem zameldowany :lol:
Co by się nie działo to BOOM ma rację - mało nas, a będzie jeszcze mniej za rok... Myślał ktoś o rozpoczęciu jakiejś akcji agitacyjnej?

@cygano: Miałem o tym ostatnio na zajęciach - musiałeś źle przebrnąć przez tzw. proces socjalizacji

Co by się nie działo to BOOM ma rację - mało nas, a będzie jeszcze mniej za rok... Myślał ktoś o rozpoczęciu jakiejś akcji agitacyjnej?
- BOOM
- Juventino
Zróbmy akcje z wlepkami 8)
" JP Olsztyn - małe jest piękne... sprawdźmy czy duże też" :twisted:
Wpisowe 1 browar postawiony na 1-wszym meczu.
No ale widzę, że dzisiaj i tak będzie dobra frekwencja... 6 osób to już przynajmniej przy tych stolikach w Ence nie będzie wyglądało żałośnie
" JP Olsztyn - małe jest piękne... sprawdźmy czy duże też" :twisted:
Wpisowe 1 browar postawiony na 1-wszym meczu.
No ale widzę, że dzisiaj i tak będzie dobra frekwencja... 6 osób to już przynajmniej przy tych stolikach w Ence nie będzie wyglądało żałośnie

- Toma$z_V1nce
- Juventino
Ode mnie beda cztery osoby w tym 2 dziewczyny! Nie wierzę,ale 10osób!!!
Fruwajacy, a fajna Twoja siostra? Jak tak, to ja mogę się nią zaopiekowac!

Fruwajacy, a fajna Twoja siostra? Jak tak, to ja mogę się nią zaopiekowac!
- fruwajacy
- Juventino
Sry za "post pod postem"
Już w tą niedzielę "bianconeri" zawitają do Genui by na Stadio Luigi Ferraris zmierzyć się z miejscowym strasznie nieobliczalnym i walecznym klubem. Genoa CFC, bo o niej mowa, niesiona dopingiem swoich fanatycznych kibiców jest w stanie wygrać z każdym - tak było do tej pory. Na początku tego sezonu Rossoblu prezentują się bardzo słabo. Drużyna ta zajmuje, co prawda, 9 miejsce w tabeli mając tyle samo punktów (17) co Palermo i Udine, ale zarówno kibice jak i działacze oczekują od nich o wiele więcej. Szczęśliwie (dla nas) los zetknął ich z Juventusem w dość newralgicznym dla nich momencie. Otóż niedawno Genoa została objęta przez nowego trenera: Davide Ballardiniego, a powodem zmiany była fatalna postawa zawodników w dotychczasowych meczach. Jak wszyscy wiemy początki przygód z nowymi trenerami obfitują w strasznie chaotyczny styl "pracy" całego zespołu. Dwa ostatnie mecze "Gryfonów" (z Bologną i Cagliari) zakończyły się dla nich zwycięstwem 1-0, ale oba gole zostały strzelone po nudnym spektaklu i pod koniec drugiej połowy. Porównując to do naszej pędzącej, biało-czarnej lokomotywy, można przewidywać jedyny możliwy rezultat tego spotkania! Dodatkowo, bardzo prawdopodobny wydaje się powrót na ten mecz Krasica, który wprost cudownie zdrowieje pod opieką naszych lekarzy
Kto by się przejmował nazwiskami takimi jak: Toni, Rafinha czy Criscito, kiedy nasz zespół wprost pała rządzą zwycięstwa? Sfrustrowany Juventus będzie, ponad wszystko, chciał odgryźć się za ostatni remis z Romą i postarać się o awans na trzecią lokatę (Napoli ostatnio nie w formie). Zapowiada się widowisko którego nie wypada nie obejrzeć! Już w tą niedzielę możemy razem podziwiać jak boski Quagliarella sieje chaos i zniszczenie w defensywie Rossoblu, jak Krasic wkręca w murawę niechcianego w Turynie Domenico C.
Nie ma "to tamto" koledzy... Wietrzę krew i połamane kończyny grajków z Genui! :C

Genoa - Juventus, 21 listopada 2010 o 12:30
Canal+ Sport, Miejsce: Enka (o tej godzinie to nawet bez rezerwacji się obejdzie)
Skróty obu spotkań z zeszłego sezonu w HD:
Genoa 2-2 Juventus
Juventus 3-2 Genoa (przepiękna akcja Diego - Del Piero)
PS:Nie muszę chyba przypominać, że najprzyjemniej będzie spotkać się w pełnym gronie?
@Cygano - gdzie Twoj "nowy", do jasnej cholery?!
Tak na odczepne dorzucam jeszcze filmik na, który się ostatnio natknąłem (wyświechtana już przeróbka "Upadku"), dotyczy oczywiście naszego klubu
Już w tą niedzielę "bianconeri" zawitają do Genui by na Stadio Luigi Ferraris zmierzyć się z miejscowym strasznie nieobliczalnym i walecznym klubem. Genoa CFC, bo o niej mowa, niesiona dopingiem swoich fanatycznych kibiców jest w stanie wygrać z każdym - tak było do tej pory. Na początku tego sezonu Rossoblu prezentują się bardzo słabo. Drużyna ta zajmuje, co prawda, 9 miejsce w tabeli mając tyle samo punktów (17) co Palermo i Udine, ale zarówno kibice jak i działacze oczekują od nich o wiele więcej. Szczęśliwie (dla nas) los zetknął ich z Juventusem w dość newralgicznym dla nich momencie. Otóż niedawno Genoa została objęta przez nowego trenera: Davide Ballardiniego, a powodem zmiany była fatalna postawa zawodników w dotychczasowych meczach. Jak wszyscy wiemy początki przygód z nowymi trenerami obfitują w strasznie chaotyczny styl "pracy" całego zespołu. Dwa ostatnie mecze "Gryfonów" (z Bologną i Cagliari) zakończyły się dla nich zwycięstwem 1-0, ale oba gole zostały strzelone po nudnym spektaklu i pod koniec drugiej połowy. Porównując to do naszej pędzącej, biało-czarnej lokomotywy, można przewidywać jedyny możliwy rezultat tego spotkania! Dodatkowo, bardzo prawdopodobny wydaje się powrót na ten mecz Krasica, który wprost cudownie zdrowieje pod opieką naszych lekarzy

Nie ma "to tamto" koledzy... Wietrzę krew i połamane kończyny grajków z Genui! :C

Genoa - Juventus, 21 listopada 2010 o 12:30
Canal+ Sport, Miejsce: Enka (o tej godzinie to nawet bez rezerwacji się obejdzie)
Skróty obu spotkań z zeszłego sezonu w HD:
Genoa 2-2 Juventus
Juventus 3-2 Genoa (przepiękna akcja Diego - Del Piero)
PS:Nie muszę chyba przypominać, że najprzyjemniej będzie spotkać się w pełnym gronie?

@Cygano - gdzie Twoj "nowy", do jasnej cholery?!

Tak na odczepne dorzucam jeszcze filmik na, który się ostatnio natknąłem (wyświechtana już przeróbka "Upadku"), dotyczy oczywiście naszego klubu

- Toma$z_V1nce
- Juventino
Ja wróciłem dopiero co z imprezy,więc bedzie lepiej jak sam obejrze jeszcze w lozku xP
- fruwajacy
- Juventino
No i mecz na Stadio Luigi Ferraris się skończył. Kolejne zwycięstwo Juve (przypominam, że w tym sezonie nie udało nam się wspólnie cieszyć z trzech punktów!) - wniosek prosty, albo my się za rzadko spotykamy, albo Juventus za rzadko wygrywa :lol:
@BOOM: na prawdę nie rozumiem co Ty widzisz w tym drewnianym Vincenzo? :roll:
@BOOM: na prawdę nie rozumiem co Ty widzisz w tym drewnianym Vincenzo? :roll: