OLSZTYN || wspólne wypady na mecz

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Toma$z_V1nce

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 listopada 2010, 14:51

Boom, zawsze możesz przedluzyc swoją kadencję i byc Wiecznym Studentem 4 :prochno:

ps. kto idzie na Kortowo po zwycięskim meczu?!

cygano

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 listopada 2010, 15:41

Jest tak bo świeżaki jeżdżą na weekend do domu :shock: Nie wiem jak tak można, mi wystarczy wizyta w domu raz na 2 miesiące :D

fruwajacy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 listopada 2010, 16:14

@Vince: Ty to zawsze byś gdzieś łaził po meczach - do domu uczyć się! :P Ja dzisiaj nie mogę z racji tego, że będę z siostrą (nie będę jej ciągał po żadnych kortowach)

@cygano: Miałem o tym ostatnio na zajęciach - musiałeś źle przebrnąć przez tzw. proces socjalizacji :) , ale nie martw się - ja nawet nie pamiętam gdzie jestem zameldowany :lol:

Co by się nie działo to BOOM ma rację - mało nas, a będzie jeszcze mniej za rok... Myślał ktoś o rozpoczęciu jakiejś akcji agitacyjnej?

Obrazek
BOOM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 listopada 2010, 18:33

Zróbmy akcje z wlepkami 8)
" JP Olsztyn - małe jest piękne... sprawdźmy czy duże też" :twisted:
Wpisowe 1 browar postawiony na 1-wszym meczu.
No ale widzę, że dzisiaj i tak będzie dobra frekwencja... 6 osób to już przynajmniej przy tych stolikach w Ence nie będzie wyglądało żałośnie :wink:

Obrazek
Toma$z_V1nce

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 listopada 2010, 20:08

Ode mnie beda cztery osoby w tym 2 dziewczyny! Nie wierzę,ale 10osób!!! :prochno:
Fruwajacy, a fajna Twoja siostra? Jak tak, to ja mogę się nią zaopiekowac! :smile:

cygano

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2010, 18:22

Od której jest otwarta enka w niedziele? Mecz z genua jest na canal+ więc wypadałoby obejrzeć tylko jest bardzo wcześnie bo o 12:30 :lol:

fruwajacy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2010, 18:33

Z tego co pamiętam to od 12 (nie ma podziału na łikend i dni powszednie).
Poza tym na stronie niczego nie wyszczególniają więc meczyk o 12:30 w niedzielę wchodzi w grę :P

Obrazek
fruwajacy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2010, 23:25

Sry za "post pod postem"

Już w tą niedzielę "bianconeri" zawitają do Genui by na Stadio Luigi Ferraris zmierzyć się z miejscowym strasznie nieobliczalnym i walecznym klubem. Genoa CFC, bo o niej mowa, niesiona dopingiem swoich fanatycznych kibiców jest w stanie wygrać z każdym - tak było do tej pory. Na początku tego sezonu Rossoblu prezentują się bardzo słabo. Drużyna ta zajmuje, co prawda, 9 miejsce w tabeli mając tyle samo punktów (17) co Palermo i Udine, ale zarówno kibice jak i działacze oczekują od nich o wiele więcej. Szczęśliwie (dla nas) los zetknął ich z Juventusem w dość newralgicznym dla nich momencie. Otóż niedawno Genoa została objęta przez nowego trenera: Davide Ballardiniego, a powodem zmiany była fatalna postawa zawodników w dotychczasowych meczach. Jak wszyscy wiemy początki przygód z nowymi trenerami obfitują w strasznie chaotyczny styl "pracy" całego zespołu. Dwa ostatnie mecze "Gryfonów" (z Bologną i Cagliari) zakończyły się dla nich zwycięstwem 1-0, ale oba gole zostały strzelone po nudnym spektaklu i pod koniec drugiej połowy. Porównując to do naszej pędzącej, biało-czarnej lokomotywy, można przewidywać jedyny możliwy rezultat tego spotkania! Dodatkowo, bardzo prawdopodobny wydaje się powrót na ten mecz Krasica, który wprost cudownie zdrowieje pod opieką naszych lekarzy :) Kto by się przejmował nazwiskami takimi jak: Toni, Rafinha czy Criscito, kiedy nasz zespół wprost pała rządzą zwycięstwa? Sfrustrowany Juventus będzie, ponad wszystko, chciał odgryźć się za ostatni remis z Romą i postarać się o awans na trzecią lokatę (Napoli ostatnio nie w formie). Zapowiada się widowisko którego nie wypada nie obejrzeć! Już w tą niedzielę możemy razem podziwiać jak boski Quagliarella sieje chaos i zniszczenie w defensywie Rossoblu, jak Krasic wkręca w murawę niechcianego w Turynie Domenico C.
Nie ma "to tamto" koledzy... Wietrzę krew i połamane kończyny grajków z Genui! :C
Obrazek

Genoa - Juventus, 21 listopada 2010 o 12:30
Canal+ Sport, Miejsce: Enka (o tej godzinie to nawet bez rezerwacji się obejdzie)

Skróty obu spotkań z zeszłego sezonu w HD:
Genoa 2-2 Juventus
Juventus 3-2 Genoa (przepiękna akcja Diego - Del Piero)

PS:Nie muszę chyba przypominać, że najprzyjemniej będzie spotkać się w pełnym gronie? ;)
@Cygano - gdzie Twoj "nowy", do jasnej cholery?! :)

Tak na odczepne dorzucam jeszcze filmik na, który się ostatnio natknąłem (wyświechtana już przeróbka "Upadku"), dotyczy oczywiście naszego klubu :)

Obrazek
BOOM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 listopada 2010, 13:55

Ja mam w niedzielę szkołę... ale może urwę się wcześniej w takim wypadku... postaram się dotrzeć :twisted:

Obrazek
bociu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 listopada 2010, 21:27

Prawie na pewno mnie nie będzie.

NOI VOGLIAMO LA VERA JUVE!
fruwajacy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2010, 13:10

Dobra, to pisać w takim razie, kto będzie? - ja zaznaczam, że pójdę chociażby z jedną osobą - żeby sam w domu nie oglądać :P

Obrazek
Toma$z_V1nce

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 listopada 2010, 07:18

Ja wróciłem dopiero co z imprezy,więc bedzie lepiej jak sam obejrze jeszcze w lozku xP

cygano

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2010, 11:03

Ja też niestety b będę oglądał w domu.

fruwajacy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2010, 14:36

No i mecz na Stadio Luigi Ferraris się skończył. Kolejne zwycięstwo Juve (przypominam, że w tym sezonie nie udało nam się wspólnie cieszyć z trzech punktów!) - wniosek prosty, albo my się za rzadko spotykamy, albo Juventus za rzadko wygrywa :lol:

@BOOM: na prawdę nie rozumiem co Ty widzisz w tym drewnianym Vincenzo? :roll:

Obrazek
BOOM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2010, 14:59

Meczu nie oglądałem... Vincenzo jest drewniany jasne - ale ma powera i to sie liczy - jeden drewniak musi być :twisted:

Obrazek
ODPOWIEDZ