Polacy w ligach zagranicznych
- Majos
- Juventino
Póki co są na bardzo dobrej drodze do tego<<W@jTEk>> pisze:Borsussia znowu wygrywa 2:0 przy pierwszej bramce Łukasz Piszczek asystował który zagrał cały meczw 72 min wszedł Błaszczu a 78 ,,Lewy''
Fajnie byłoby jakby nasza trójka wygrała majstra Niemiec.

- JaPs
- Juventino
Śmiem twierdzić, ze Piszczek zaraz za Kagawą jest najlepszym zawodnikiem Borussi. W obronie naprawdę dobry bez głupich błędów a'la Zdenek, w ofensywie często lepszy od Kuby. Mnie tam zadziwia z każdym meczem coraz bardziej. Co nie zmienia faktu, że do maja spuchnie, jak i cała drużyna. Na razie ich największym sukcesem jest brak kontuzji...Majos pisze:Póki co są na bardzo dobrej drodze do tego<<W@jTEk>> pisze:Borsussia znowu wygrywa 2:0 przy pierwszej bramce Łukasz Piszczek asystował który zagrał cały meczw 72 min wszedł Błaszczu a 78 ,,Lewy''
Fajnie byłoby jakby nasza trójka wygrała majstra Niemiec.Widać, że skazany przez większość na wieczną ławkę rezerwowych Piszczek gra najwięcej, najlepiej i najrówniej z Polaków. W Borussi dzieje się obecnie bardzo dobrze, jeśli nie zgubię po drodze parę 'frajerskich' punktów to może być na koniec sezonu bardzo ciekawie

- francois
- Juventino
Nie wiem, w jakim temacie powinienem to napisać, ale
Jacek Gmoch trenerem Panathinaikosu Ateny :!:
Tylko tymczasowym, ale kiedy o tym przeczytałem to ciśnienie podskoczyło mi niesamowicie. Nie pamiętam, kiedy ostatnio mieliśmy polskiego trenera w wielkim klubie
I do tego w Champions League
http://www.90minut.pl/news/140/news1403 ... ikosu.html
Tylko tymczasowym, ale kiedy o tym przeczytałem to ciśnienie podskoczyło mi niesamowicie. Nie pamiętam, kiedy ostatnio mieliśmy polskiego trenera w wielkim klubie

http://www.90minut.pl/news/140/news1403 ... ikosu.html
- oliver
- Juventino
Dobrze twierdzisz, dodam nawet więcej. O Piszczku nie mówi się tylko w Dortmundzie co w całych Niemczech. Chłopaki wymieniają coraz częściej nie Kube nie Lewego nie podrabianych innych Polaków typu Podolski tylko właśnie Piszczek, więc coś w tym musi być. Oglądałem kilka meczów BVB i radzą sobie naprawdę dobrze, czego nie można powiedzieć o przereklamowanych Schalke.JaPs pisze:Śmiem twierdzić, ze Piszczek zaraz za Kagawą jest najlepszym zawodnikiem Borussi. W obronie naprawdę dobry bez głupich błędów a'la Zdenek, w ofensywie często lepszy od Kuby. Mnie tam zadziwia z każdym meczem coraz bardziej. Co nie zmienia faktu, że do maja spuchnie, jak i cała drużyna. Na razie ich największym sukcesem jest brak kontuzji...Majos pisze:Póki co są na bardzo dobrej drodze do tego<<W@jTEk>> pisze:Borsussia znowu wygrywa 2:0 przy pierwszej bramce Łukasz Piszczek asystował który zagrał cały meczw 72 min wszedł Błaszczu a 78 ,,Lewy''
Fajnie byłoby jakby nasza trójka wygrała majstra Niemiec.Widać, że skazany przez większość na wieczną ławkę rezerwowych Piszczek gra najwięcej, najlepiej i najrówniej z Polaków. W Borussi dzieje się obecnie bardzo dobrze, jeśli nie zgubię po drodze parę 'frajerskich' punktów to może być na koniec sezonu bardzo ciekawie
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- deszczowy
- Juventino
Jacek Gmoch już niedługo trenerem Panathinaikosu Atenyfrancois pisze:Nie wiem, w jakim temacie powinienem to napisać, ale
Noooo.... pudło Kuby niesamowite :shock: Ale fajnie, że Lewandowski strzela. Lubię tego chłopaka i z niego naprawdę mogą być ludzie.<<W@jTEk>> pisze:Lewandowski trafia a BVB znowu wygrywa ale...
W 85 minucie Kuba nie trafił do pustej bramki :oops: :shock:
LINK
Piszczek do Juventusu?

- Azazel
- Juventino
Brawo Lewandowski wydać że odnalazł się w klubie z za Odry, cieszą jego w miarę regularne gole. Co do zmarnowanej sytuacji Błaszczykowskiemu, każdemu się zdarza... Więcej szczęścia życzymy w przyszłości.
Oprócz tego trafienia, trafił jeszcze Cywka.
Oprócz tego trafienia, trafił jeszcze Cywka.
- Vimes
- Juventino
Dopiero dzisiaj zobaczyłem pudło Błaszczykowskiego :shock:. Dobrze, że Borussia wygrała, bo media jeździłby na nim, jak na łysej kobyle.
- deszczowy
- Juventino
Jeśli dobrze rozumiem, to Robert Lewandowski został wybrany najlepszym jokerem Bundesligi, przez magazyn Kicker.
Może ten Lewandowski to jednak nie byłoby takie głupie rozwiązanie, jak niektórzy tutaj mówią? Nie sądzę, żeby był gorszy od Amauriego.
Może ten Lewandowski to jednak nie byłoby takie głupie rozwiązanie, jak niektórzy tutaj mówią? Nie sądzę, żeby był gorszy od Amauriego.