Serie A (11): Brescia 1-1 JUVENTUS
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Co do wyniku to trudno bawić się w wróżkę, wszystko może się zdarzyć. U drużyn środka tabeli raczej nie ma miejsca zjawisko pod tytułem "poprzedni mecz był świetny, złapaliśmy wiatr w żagle i jedziemy z następnymi". Szybciej można się spodziewać, że kolejny mecz zagrają jednak słabiej. Co nie zmienia faktu, że tak lekko jak z Udinese, które przed meczem z nami zagrało dobre spotkanie z Interem, raczej nie będzie.
No i mam wielką nadzieję, że Traore nie zobaczymy ani minuty o ile w ogóle zostanie powołany.
No i mam wielką nadzieję, że Traore nie zobaczymy ani minuty o ile w ogóle zostanie powołany.
- esteban
- Juventino
Czemu Traore nie?Ja właśnie chciałbym zobaczyć jak gra u nas bo jeszcze nie miał okazji się pokazaćPluto pisze:Co do wyniku to trudno bawić się w wróżkę, wszystko może się zdarzyć. U drużyn środka tabeli raczej nie ma miejsca zjawisko pod tytułem "poprzedni mecz był świetny, złapaliśmy wiatr w żagle i jedziemy z następnymi". Szybciej można się spodziewać, że kolejny mecz zagrają jednak słabiej. Co nie zmienia faktu, że tak lekko jak z Udinese, które przed meczem z nami zagrało dobre spotkanie z Interem, raczej nie będzie.
- Darius19
- Juventino
To fakt liczą się 3 punkty ale jeden szkopuł w sobotę mamy mecz z Romą . Tak więc trzeba rozegrać ten mecz poprawnie pod względem przygotowania kondycyjnego bo jednak sobotni mecz z Romą jest ważniejszy i bardziej prestiżowy.
FORZA JUVE
- Filippo911
- Juventino
Punkty maja taką sama wartość , bez względu na rywala . Gdyby to była powiedzmy 2 lub 3 kolejka przed końcem sezonu a Roma była by bezpośrednim rywalem , to co innego . Najważniejsze żeby nie pojawiły się kontuzje , lub kartki .Darius19 pisze:To fakt liczą się 3 punkty ale jeden szkopuł w sobotę mamy mecz z Romą . Tak więc trzeba rozegrać ten mecz poprawnie pod względem przygotowania kondycyjnego bo jednak sobotni mecz z Romą jest ważniejszy i bardziej prestiżowy.
F.
- rafal-1897
- Juventino
Kolejny mecz, kolejna walka o 3pkt... Kadra wygląda odrobinę lepiej niż ostatnio, ale warto trochę poczekać, by spokojnie wrócili do gry. Liczę na zwycięstwo...
- Dybala 4ever
- Juventino
Kolejny ciężki mecz mimo wszystko, bo najtrudniej się gra przeciwko tzw. małym klubom. Zarazem to nasz ostatni mecz z beniaminkiem w tej rundzie. Wypadałoby przypieczętować nasze wygrane z nowicjuszami
.
Jeśli nasza obrona zbytnio nie nawali, głównie mam na myśli Mottę i Grosso+ Aquilani zagra na dobrym poziomie, Quagliarella coś ustrzeli, myślę, że wygramy ten mecz. Nieważne ile, ale fajnie byłoby znów wysoko wygrać, bo im więcej goli tym lepszy bilans goli, a to może być także kluczowy element w walce o wyższą lokatę w tabeli
.

Jeśli nasza obrona zbytnio nie nawali, głównie mam na myśli Mottę i Grosso+ Aquilani zagra na dobrym poziomie, Quagliarella coś ustrzeli, myślę, że wygramy ten mecz. Nieważne ile, ale fajnie byłoby znów wysoko wygrać, bo im więcej goli tym lepszy bilans goli, a to może być także kluczowy element w walce o wyższą lokatę w tabeli

- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Każdy chciałby go w końcu zobaczyć na boiskuesteban pisze:Czemu Traore nie?Ja właśnie chciałbym zobaczyć jak gra u nas bo jeszcze nie miał okazji się pokazać

Ktoś może napisać, że za bardzo cwaniakuje i nasz sztab wie co robi... ale do tej pory na to nie wygląda

ps: szkoda, że bez Melo; emocjonującą grę w liczenie katastrofalnych strat szlag trafił

- zippo01
- Juventino
Traore mógł by zagrać dzisiaj chociaż z 45 minut. Przeciwnik nie jest zbyt wymagający(i nie mówcie że jak zremisowali z interem to my też musimy JUVE to nie inter i nie porównywujcie Juventusu do tak słabego i skorumpowanego klubu jakim jest inter), a niech chłopka poczuje co to Juve ;D
- Pan Mietek
- Juventino
Daruj sobie takie komentarze. To dobre dla Interistów.JUVE to nie inter i nie porównywujcie Juventusu do tak słabego i skorumpowanego klubu jakim jest inter
- Juve Master
- Juventino
Nie smuć się Pluto, nic straconego. Niestety prawdopodobnie będziesz mógł zagrać w swoją grę oglądając beznadziejnego Ssijsoko, który gra jakby miał jaja powiązane.Pluto pisze:ps: szkoda, że bez Melo; emocjonującą grę w liczenie katastrofalnych strat szlag trafił
- Kubba
- Juventino
Kolejny mecz przed Nami z niezbyt wymagającym przeciwnikiem, którego mimo wszystko nie możemy zlekceważyć. Musimy zgarnąć kolejne 3pkt bo czołówka tabeli cholernie ciasna.
Co do składu - jest mi obojętnie kto zagra w ataku i pomocy. Za to w obronie chętnie zobaczę znów Chielliniego, ale boje się, że jest za wcześnie.
Fajnie jakby Sorensen dostał kolejną szansę bo z Cesena zagrał przyzwoicie, bez jakiegoś błędu.
Trzeba to wygrać!
Co do składu - jest mi obojętnie kto zagra w ataku i pomocy. Za to w obronie chętnie zobaczę znów Chielliniego, ale boje się, że jest za wcześnie.
Fajnie jakby Sorensen dostał kolejną szansę bo z Cesena zagrał przyzwoicie, bez jakiegoś błędu.
Trzeba to wygrać!