Serie A (11): Brescia 1-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Giovani

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2010, 14:00

Musimy podtrzymać dobrą passę, tym bardziej, że przed nami trzy bardzo trudne pojedynki. Liczę na wysokie zwycięstwo 3 : 0 :C

Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 09 listopada 2010, 15:43

Co do wyniku to trudno bawić się w wróżkę, wszystko może się zdarzyć. U drużyn środka tabeli raczej nie ma miejsca zjawisko pod tytułem "poprzedni mecz był świetny, złapaliśmy wiatr w żagle i jedziemy z następnymi". Szybciej można się spodziewać, że kolejny mecz zagrają jednak słabiej. Co nie zmienia faktu, że tak lekko jak z Udinese, które przed meczem z nami zagrało dobre spotkanie z Interem, raczej nie będzie.
No i mam wielką nadzieję, że Traore nie zobaczymy ani minuty o ile w ogóle zostanie powołany.

esteban

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2010, 16:40

Pluto pisze:Co do wyniku to trudno bawić się w wróżkę, wszystko może się zdarzyć. U drużyn środka tabeli raczej nie ma miejsca zjawisko pod tytułem "poprzedni mecz był świetny, złapaliśmy wiatr w żagle i jedziemy z następnymi". Szybciej można się spodziewać, że kolejny mecz zagrają jednak słabiej. Co nie zmienia faktu, że tak lekko jak z Udinese, które przed meczem z nami zagrało dobre spotkanie z Interem, raczej nie będzie.
No i mam wielką nadzieję, że Traore nie zobaczymy ani minuty o ile w ogóle zostanie powołany.
Czemu Traore nie?Ja właśnie chciałbym zobaczyć jak gra u nas bo jeszcze nie miał okazji się pokazać

banan1919

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2010, 17:06

powinny byc 3 pkt ;) jesli chcemy sie liczyc w walce o miejsca 1-4 to musimy pokonywac slabszych rywali bezwzgelu na to czy gramy na wyjezdzie czy u siebie . Tylko 3 pkt ! Forza Juve

Juve !!
Darius19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2010, 17:29

To fakt liczą się 3 punkty ale jeden szkopuł w sobotę mamy mecz z Romą . Tak więc trzeba rozegrać ten mecz poprawnie pod względem przygotowania kondycyjnego bo jednak sobotni mecz z Romą jest ważniejszy i bardziej prestiżowy.

FORZA JUVE
mat01

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 listopada 2010, 17:35

Co z tego ze jest bardziej prestizowy. Za kazdy mecz jest taka sama ilosc punktow, nie wolno odpuszczac zadnego meczu w lidze (LE moga miec gdzies jak dla mnie) jesli sie chce byc w TOP 3.

Filippo911

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2010, 17:52

Darius19 pisze:To fakt liczą się 3 punkty ale jeden szkopuł w sobotę mamy mecz z Romą . Tak więc trzeba rozegrać ten mecz poprawnie pod względem przygotowania kondycyjnego bo jednak sobotni mecz z Romą jest ważniejszy i bardziej prestiżowy.
Punkty maja taką sama wartość , bez względu na rywala . Gdyby to była powiedzmy 2 lub 3 kolejka przed końcem sezonu a Roma była by bezpośrednim rywalem , to co innego . Najważniejsze żeby nie pojawiły się kontuzje , lub kartki .
F.

rafal-1897

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 listopada 2010, 18:54

Kolejny mecz, kolejna walka o 3pkt... Kadra wygląda odrobinę lepiej niż ostatnio, ale warto trochę poczekać, by spokojnie wrócili do gry. Liczę na zwycięstwo...

Dybala 4ever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2010, 23:01

Kolejny ciężki mecz mimo wszystko, bo najtrudniej się gra przeciwko tzw. małym klubom. Zarazem to nasz ostatni mecz z beniaminkiem w tej rundzie. Wypadałoby przypieczętować nasze wygrane z nowicjuszami :) .
Jeśli nasza obrona zbytnio nie nawali, głównie mam na myśli Mottę i Grosso+ Aquilani zagra na dobrym poziomie, Quagliarella coś ustrzeli, myślę, że wygramy ten mecz. Nieważne ile, ale fajnie byłoby znów wysoko wygrać, bo im więcej goli tym lepszy bilans goli, a to może być także kluczowy element w walce o wyższą lokatę w tabeli :) .

Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 10 listopada 2010, 01:52

esteban pisze:Czemu Traore nie?Ja właśnie chciałbym zobaczyć jak gra u nas bo jeszcze nie miał okazji się pokazać
Każdy chciałby go w końcu zobaczyć na boisku ;). Ale nie można wysyłać do gry gościa, który od okresu przygotowawczego leczy kontuzje tylko dlatego, że "noga mu się zagoiła". Jestem przekonany, że ten uraz który właśnie wyleczył był spowodowany tym, że po wyleczeniu poprzedniego za szybko chciano go wepchnąć na boisko i organizm, który od dawna nie był forsowany przy pierwszym podejściu do właściwego treningu wysypał się.
Ktoś może napisać, że za bardzo cwaniakuje i nasz sztab wie co robi... ale do tej pory na to nie wygląda ;).

ps: szkoda, że bez Melo; emocjonującą grę w liczenie katastrofalnych strat szlag trafił :prochno:

zippo01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 listopada 2010, 12:44

Traore mógł by zagrać dzisiaj chociaż z 45 minut. Przeciwnik nie jest zbyt wymagający(i nie mówcie że jak zremisowali z interem to my też musimy JUVE to nie inter i nie porównywujcie Juventusu do tak słabego i skorumpowanego klubu jakim jest inter), a niech chłopka poczuje co to Juve ;D

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 listopada 2010, 12:59

JUVE to nie inter i nie porównywujcie Juventusu do tak słabego i skorumpowanego klubu jakim jest inter
Daruj sobie takie komentarze. To dobre dla Interistów.

Juve Master

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 listopada 2010, 13:21

Pluto pisze:ps: szkoda, że bez Melo; emocjonującą grę w liczenie katastrofalnych strat szlag trafił :prochno:
Nie smuć się Pluto, nic straconego. Niestety prawdopodobnie będziesz mógł zagrać w swoją grę oglądając beznadziejnego Ssijsoko, który gra jakby miał jaja powiązane.

Darius19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 listopada 2010, 14:04

No cóż manewru zbyt dużego nie ma i Sissoko musi zagrać. Alternatywy dla niego w tej chwili brakuje a szkoda.

FORZA JUVE
Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 listopada 2010, 14:14

Kolejny mecz przed Nami z niezbyt wymagającym przeciwnikiem, którego mimo wszystko nie możemy zlekceważyć. Musimy zgarnąć kolejne 3pkt bo czołówka tabeli cholernie ciasna.

Co do składu - jest mi obojętnie kto zagra w ataku i pomocy. Za to w obronie chętnie zobaczę znów Chielliniego, ale boje się, że jest za wcześnie.
Fajnie jakby Sorensen dostał kolejną szansę bo z Cesena zagrał przyzwoicie, bez jakiegoś błędu.

Trzeba to wygrać!

Zablokowany