Alex byl bliski zakonczenia swej kariery!!!
- gregor_g4
- Juventino
Alessandro del Piero ujawnil ze w 1998 r. po swojej kontuzji byl bardzo bliski zakonczenia kariery. Podczas dlugiej rehabilitacji nachodzily go mysli aby zakonczyc przygode z pilka, podobnie bylo przez dwa lata po kontuzji, kiedy nie mogl dojsc do swj dawnej formy mimo ciezkich staran i treningow. Alex rozwazal takze mozliwosc wyjazdu do Hiszpanii lub Anglii, jednak nie poddal sie gdyz bardzo pomogla mu jego dziewczyna, lecz glownym powodem byla smierc jego ojca, po ktorej Ale zaczal grac coraz lepiej.
Zrodlo: www.planetfootball.com
Cale szczescie ze Alex nie odszedl i dalej gra w Juve i mam nadzieje ze bedzie gral jeszcze lepiej niz przed kontuzja z 1998 r. i poprowadzi Stara Dame do wielu sukcesow
Cale szczescie ze Alex nie odszedl i dalej gra w Juve i mam nadzieje ze bedzie gral jeszcze lepiej niz przed kontuzja z 1998 r. i poprowadzi Stara Dame do wielu sukcesow
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
EEeee kiedy to było. Niema co nawet do tego wracać i się martwić tym. Widamo, każdy w życiu miewa gorsze chwile a szczególnie piłkarze jak mają poważną kontuzję. Del Piero dalej jest u nas i jesteśmy z tego powodu bardzoooo szcześliwi. A do złych chwil przeszłości niewarto wracać.

- Alexxxxx
- Juventino
Oj gdyby to zrobił było by strasznie
Dobrze, że Alex wziął się w garść i ruszył do przodu. Jest coraz lepszy. Nasz kochany Alex jest cudowny. Juve bez niego byłoby jak Kościół bez Boga
Sport jest najpieknijszą rzeczą na świecie, a piłka nożna tym bardziej. Gdyby Alex taki wielki talent włoskjej piłki skończył wtedy kariere Juve byłoby inne, piłka byłaby inna, a teraz jest super
, a jak Alex wróci będzie balanga 

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- fanka-juve
- Juventino
to sie nazywa prawdziwy mistrz Alex chyle glowe przed toba 3 maj tak dalej podnisl sie mimo tragedii ojca...
FORZA JUVE !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Przeciez napisal to w biografii! Dopiero teraz sie tego dowiadujesz?gregor_g4 pisze:Alessandro del Piero ujawnil ze w 1998 r. po swojej kontuzji byl bardzo bliski zakonczenia kariery. Podczas dlugiej rehabilitacji nachodzily go mysli aby zakonczyc przygode z pilka, podobnie bylo przez dwa lata po kontuzji, kiedy nie mogl dojsc do swj dawnej formy mimo ciezkich staran i treningow. Alex rozwazal takze mozliwosc wyjazdu do Hiszpanii lub Anglii, jednak nie poddal sie gdyz bardzo pomogla mu jego dziewczyna, lecz glownym powodem byla smierc jego ojca, po ktorej Ale zaczal grac coraz lepiej.
- gregor_g4
- Juventino
Nie czytalem jego biografiiEl_chico_a_Coruna pisze:Przeciez napisal to w biografii! Dopiero teraz sie tego dowiadujesz?gregor_g4 pisze:Alessandro del Piero ujawnil ze w 1998 r. po swojej kontuzji byl bardzo bliski zakonczenia kariery. Podczas dlugiej rehabilitacji nachodzily go mysli aby zakonczyc przygode z pilka, podobnie bylo przez dwa lata po kontuzji, kiedy nie mogl dojsc do swj dawnej formy mimo ciezkich staran i treningow. Alex rozwazal takze mozliwosc wyjazdu do Hiszpanii lub Anglii, jednak nie poddal sie gdyz bardzo pomogla mu jego dziewczyna, lecz glownym powodem byla smierc jego ojca, po ktorej Ale zaczal grac coraz lepiej.
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Rzeczywiscie, przepraszam, zapomnialem - wydano ja tylko po wlosku, angielsku, hiszpansku i japonsku!gregor_g4 pisze:Nie czytalem jego biografiiEl_chico_a_Coruna pisze:Przeciez napisal to w biografii! Dopiero teraz sie tego dowiadujesz?gregor_g4 pisze:Alessandro del Piero ujawnil ze w 1998 r. po swojej kontuzji byl bardzo bliski zakonczenia kariery. Podczas dlugiej rehabilitacji nachodzily go mysli aby zakonczyc przygode z pilka, podobnie bylo przez dwa lata po kontuzji, kiedy nie mogl dojsc do swj dawnej formy mimo ciezkich staran i treningow. Alex rozwazal takze mozliwosc wyjazdu do Hiszpanii lub Anglii, jednak nie poddal sie gdyz bardzo pomogla mu jego dziewczyna, lecz glownym powodem byla smierc jego ojca, po ktorej Ale zaczal grac coraz lepiej.
- PABLO
- Juventino
gregor_g4 pisze:Alessandro del Piero ujawnil ze w 1998 r. po swojej kontuzji byl bardzo bliski zakonczenia kariery. Podczas dlugiej rehabilitacji nachodzily go mysli aby zakonczyc przygode z pilka, podobnie bylo przez dwa lata po kontuzji, kiedy nie mogl dojsc do swj dawnej formy mimo ciezkich staran i treningow. Alex rozwazal takze mozliwosc wyjazdu do Hiszpanii lub Anglii, jednak nie poddal sie gdyz bardzo pomogla mu jego dziewczyna, lecz glownym powodem byla smierc jego ojca, po ktorej Ale zaczal grac coraz lepiej.
łeska sie w oku kreci :?