[AKCJA] Longsleevy Juve ----> WYSYŁKA

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
toudie

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 listopada 2010, 14:23

eh, oby longi były udane. bym za nic w świecie się nie rozczarował... minęły już prawie 2 miesiące od mojej wpłaty pieniędzy, więc nawet najbardziej cierpliwi mogą czuć zaniepokojenie ;) tym bardziej, że 'faja' nawet nie ma ich jeszcze w swych rękach.

Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2010, 14:46

toudie pisze:eh, oby longi były udane. bym za nic w świecie się nie rozczarował... minęły już prawie 2 miesiące od mojej wpłaty pieniędzy, więc nawet najbardziej cierpliwi mogą czuć zaniepokojenie ;) tym bardziej, że 'faja' nawet nie ma ich jeszcze w swych rękach.
No tak, ale zrobić 300 koszulek to tez nie taka szybka sprawa, zwlaszcza, ze maja inne zamowienia :wink:

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
anzi24

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2010, 15:33

Sieema. Nie ma nikt na sprzedać jeszcze vlepek Juve ? ;))

FORZA JUVE!!

Darius19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2010, 17:09

Kolego pomyliłeś chyba tematy. A co do longów czekajcie cierpliwie przecież wasze pisanie typu kiedy będą longi itp. nie przyśpieszą tej procedury więc nie zadawajcie takich pytań a jak longi będą to faja jak to ma w zwyczaju poinformuje nas o tym. Więc proszę o cierpliwość.

FORZA JUVE
mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 04 listopada 2010, 21:57

Faja, wypowiedz się, bo już trochę to za długo trwa. Ludzie mogą się niepokoić, w tym i ja. Pisz chociaż na bieżąco co i jak, a nie przez osoby trzecie dowiadujemy się czegoś na temat longsleev'ów.
Jednak było to gigantyczne zamówienie, więc trzeba cokolwiek bazgrnąć w tym temacie od czasu do czasu ; )

bez napinki ; *

Darius19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2010, 22:13

Po pierwsze ja piszę w jego imieniu bo jestem z nim w stałym kontakcie i wiem na bieżąco co i jak.
Po drugie nie przyszło ci do głowy że on też ma pracę i rodzinę więc nie ma zbyt dużo czasu na udzielanie się na forum i odpisywanie na każdy post. W końcu Juvepoland to nie wszystko. I tak robiąc dla nas akcje poświęca swój prywatny czas. Więc uszanuj łaskawie jego prywatne życie i czekaj na swoją kolejkę a faja jak już wcześniej pisałem będzie miał longi to da znać na forum.

FORZA JUVE
Buri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2010, 22:17

Darius19 pisze:Po pierwsze ja piszę w jego imieniu bo jestem z nim w stałym kontakcie i wiem na bieżąco co i jak.
Po drugie nie przyszło ci do głowy że on też ma pracę i rodzinę więc nie ma zbyt dużo czasu na udzielanie się na forum i odpisywanie na każdy post. W końcu Juvepoland to nie wszystko. I tak robiąc dla nas akcje poświęca swój prywatny czas. Więc uszanuj łaskawie jego prywatne życie i czekaj na swoją kolejkę a faja jak już wcześniej pisałem będzie miał longi to da znać na forum.
dobra rozumiem że JP to nie wszystko, ale krótki post co i jak nie zaszkodzi, a ludzie jakby nie patrzeć zapłacili i poprostu pytają co i jak, nie uważasz?

jakiś adwokat faji jestes:D?

"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2010, 22:23

No, Darius napisał krótkiego pościka....

bartekoo2

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2010, 22:30

Darius19 pisze:Po pierwsze ja piszę w jego imieniu bo jestem z nim w stałym kontakcie i wiem na bieżąco co i jak.

Po1 koleś wyraźnie napisal ze prosi o kontakt FAJI z forum(NIE daro19) po 2 nie mówimy tu o odpisywaniu na każdego posta tylko o informacji co się dzieje z zamówieniem po3 koles sie uprzejmie zapytal co sie dzieje z zamowieniem, a ty mu robisz wywody o poszanowaniu prywatnego zycia Faji.Widzę ze strasznie spinasz poslady, wiecej luzu.

Zamknąć temat i pozwolić tylko Faji pisać posty nt. zamówienia.

Myślę, że wszyscy doceniają to że Faja po raz kolejny zajął się organizacją akcji. Co do tego nie ma wątpliwości.

faja69

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2010, 22:32

spokój tam! wybaczcie ale mam sporo na głowie w tym tygodniu...:/
longi już prawdopodobnie na 100% będą u mnie w następnym tygodniu, z tego co wiem są już gotowe, i czekają na wysyłkę, także spokojnie i proszę się tam nie wypowiadać w Moim imieniu;)

Obrazek
mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2010, 22:40

bartekoo2 pisze: Po1 koleś wyraźnie napisal ze prosi o kontakt FAJI z forum(NIE daro19) po 2 nie mówimy tu o odpisywaniu na każdego posta tylko o informacji co się dzieje z zamówieniem po3 koles sie uprzejmie zapytal co sie dzieje z zamowieniem, a ty mu robisz wywody o poszanowaniu prywatnego zycia Faji.Widzę ze strasznie spinasz poslady, wiecej luzu.

Zamknąć temat i pozwolić tylko Faji pisać posty nt. zamówienia.

Myślę, że wszyscy doceniają to że Faja po raz kolejny zajął się organizacją akcji. Co do tego nie ma wątpliwości.
faja69 pisze:spokój tam! wybaczcie ale mam sporo na głowie w tym tygodniu...:/
longi już prawdopodobnie na 100% będą u mnie w następnym tygodniu, z tego co wiem są już gotowe, i czekają na wysyłkę, także spokojnie i proszę się tam nie wypowiadać w Moim imieniu;)
Zamilcz Darius125164537 ; )

Wszystko zostało już powiedziane, a nawet tyci za dużo.
Dzięki za info, faja.

Darius19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2010, 22:41

Buri pisze:
dobra rozumiem że JP to nie wszystko, ale krótki post co i jak nie zaszkodzi, a ludzie jakby nie patrzeć zapłacili i poprostu pytają co i jak, nie uważasz?

jakiś adwokat faji jestes:D?
Zgadza się zapłacili więc mają prawo wiedzieć ale jak Faja pisał, że już longi są w produkcji już nic nie może zrobić, tak jak my musi czekać. Nie, nie jestem adwokatem tylko próbuję to wszystko w miarę uporządkować aby tu nie było jakiegoś bałaganu bo się powoli zaczyna robić.

A ty kolego mateelv kim jesteś, że każesz mi zamilknąć co??
Ostatnio zmieniony 04 listopada 2010, 22:48 przez Darius19, łącznie zmieniany 2 razy.

FORZA JUVE
faja69

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2010, 22:47

koniec już w tym temacie!! jak tylko będę miał jakieś info napisze o tym...

Obrazek
mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2010, 23:01

Nie każę, zrób z tym co chcesz.
To tylko moja rada ; )

Darius19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2010, 23:14

Dobra niech wam będzie ja tylko pomóc chciałem aby tu bałaganu nie było.

FORZA JUVE
ODPOWIEDZ