[AKCJA] Longsleevy Juve ----> WYSYŁKA
- toudie
- Juventino
eh, oby longi były udane. bym za nic w świecie się nie rozczarował... minęły już prawie 2 miesiące od mojej wpłaty pieniędzy, więc nawet najbardziej cierpliwi mogą czuć zaniepokojenie
tym bardziej, że 'faja' nawet nie ma ich jeszcze w swych rękach.

- Alexxxxx
- Juventino
No tak, ale zrobić 300 koszulek to tez nie taka szybka sprawa, zwlaszcza, ze maja inne zamowieniatoudie pisze:eh, oby longi były udane. bym za nic w świecie się nie rozczarował... minęły już prawie 2 miesiące od mojej wpłaty pieniędzy, więc nawet najbardziej cierpliwi mogą czuć zaniepokojenietym bardziej, że 'faja' nawet nie ma ich jeszcze w swych rękach.
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Darius19
- Juventino
Kolego pomyliłeś chyba tematy. A co do longów czekajcie cierpliwie przecież wasze pisanie typu kiedy będą longi itp. nie przyśpieszą tej procedury więc nie zadawajcie takich pytań a jak longi będą to faja jak to ma w zwyczaju poinformuje nas o tym. Więc proszę o cierpliwość.
FORZA JUVE
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Faja, wypowiedz się, bo już trochę to za długo trwa. Ludzie mogą się niepokoić, w tym i ja. Pisz chociaż na bieżąco co i jak, a nie przez osoby trzecie dowiadujemy się czegoś na temat longsleev'ów.
Jednak było to gigantyczne zamówienie, więc trzeba cokolwiek bazgrnąć w tym temacie od czasu do czasu ; )
bez napinki ; *
Jednak było to gigantyczne zamówienie, więc trzeba cokolwiek bazgrnąć w tym temacie od czasu do czasu ; )
bez napinki ; *
- Darius19
- Juventino
Po pierwsze ja piszę w jego imieniu bo jestem z nim w stałym kontakcie i wiem na bieżąco co i jak.
Po drugie nie przyszło ci do głowy że on też ma pracę i rodzinę więc nie ma zbyt dużo czasu na udzielanie się na forum i odpisywanie na każdy post. W końcu Juvepoland to nie wszystko. I tak robiąc dla nas akcje poświęca swój prywatny czas. Więc uszanuj łaskawie jego prywatne życie i czekaj na swoją kolejkę a faja jak już wcześniej pisałem będzie miał longi to da znać na forum.
Po drugie nie przyszło ci do głowy że on też ma pracę i rodzinę więc nie ma zbyt dużo czasu na udzielanie się na forum i odpisywanie na każdy post. W końcu Juvepoland to nie wszystko. I tak robiąc dla nas akcje poświęca swój prywatny czas. Więc uszanuj łaskawie jego prywatne życie i czekaj na swoją kolejkę a faja jak już wcześniej pisałem będzie miał longi to da znać na forum.
FORZA JUVE
- Buri
- Juventino
dobra rozumiem że JP to nie wszystko, ale krótki post co i jak nie zaszkodzi, a ludzie jakby nie patrzeć zapłacili i poprostu pytają co i jak, nie uważasz?Darius19 pisze:Po pierwsze ja piszę w jego imieniu bo jestem z nim w stałym kontakcie i wiem na bieżąco co i jak.
jakiś adwokat faji jestes:D?
"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
- bartekoo2
- Juventino
Darius19 pisze:Po pierwsze ja piszę w jego imieniu bo jestem z nim w stałym kontakcie i wiem na bieżąco co i jak.
Po1 koleś wyraźnie napisal ze prosi o kontakt FAJI z forum(NIE daro19) po 2 nie mówimy tu o odpisywaniu na każdego posta tylko o informacji co się dzieje z zamówieniem po3 koles sie uprzejmie zapytal co sie dzieje z zamowieniem, a ty mu robisz wywody o poszanowaniu prywatnego zycia Faji.Widzę ze strasznie spinasz poslady, wiecej luzu.
Zamknąć temat i pozwolić tylko Faji pisać posty nt. zamówienia.
Myślę, że wszyscy doceniają to że Faja po raz kolejny zajął się organizacją akcji. Co do tego nie ma wątpliwości.
- faja69
- Juventino
spokój tam! wybaczcie ale mam sporo na głowie w tym tygodniu...
longi już prawdopodobnie na 100% będą u mnie w następnym tygodniu, z tego co wiem są już gotowe, i czekają na wysyłkę, także spokojnie i proszę się tam nie wypowiadać w Moim imieniu;)

longi już prawdopodobnie na 100% będą u mnie w następnym tygodniu, z tego co wiem są już gotowe, i czekają na wysyłkę, także spokojnie i proszę się tam nie wypowiadać w Moim imieniu;)

- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Darius19 pisze:Po pierwsze ja piszę w jego imieniu bo jestem z nim w stałym kontakcie i wiem na bieżąco co i jak.
bartekoo2 pisze: Po1 koleś wyraźnie napisal ze prosi o kontakt FAJI z forum(NIE daro19) po 2 nie mówimy tu o odpisywaniu na każdego posta tylko o informacji co się dzieje z zamówieniem po3 koles sie uprzejmie zapytal co sie dzieje z zamowieniem, a ty mu robisz wywody o poszanowaniu prywatnego zycia Faji.Widzę ze strasznie spinasz poslady, wiecej luzu.
Zamknąć temat i pozwolić tylko Faji pisać posty nt. zamówienia.
Myślę, że wszyscy doceniają to że Faja po raz kolejny zajął się organizacją akcji. Co do tego nie ma wątpliwości.
Zamilcz Darius125164537 ; )faja69 pisze:spokój tam! wybaczcie ale mam sporo na głowie w tym tygodniu...
Wszystko zostało już powiedziane, a nawet tyci za dużo.
Dzięki za info, faja.
- Darius19
- Juventino
Zgadza się zapłacili więc mają prawo wiedzieć ale jak Faja pisał, że już longi są w produkcji już nic nie może zrobić, tak jak my musi czekać. Nie, nie jestem adwokatem tylko próbuję to wszystko w miarę uporządkować aby tu nie było jakiegoś bałaganu bo się powoli zaczyna robić.Buri pisze:dobra rozumiem że JP to nie wszystko, ale krótki post co i jak nie zaszkodzi, a ludzie jakby nie patrzeć zapłacili i poprostu pytają co i jak, nie uważasz?Darius19 pisze:Po pierwsze ja piszę w jego imieniu bo jestem z nim w stałym kontakcie i wiem na bieżąco co i jak.
jakiś adwokat faji jestes:D?
A ty kolego mateelv kim jesteś, że każesz mi zamilknąć co??
Ostatnio zmieniony 04 listopada 2010, 22:48 przez Darius19, łącznie zmieniany 2 razy.
FORZA JUVE