Serie A (4): JUVENTUS 1-3 Palermo
- Klasyczna 10
- Juventino
Palermo przegrało bodajże 3 mecze z rzędu i będą zdeterminowani, aby przerwać złą passę, ale myślę, że Del Neri wie co robi i liczę na zwycięstwo Juve.
PS. Chyba mała awaria serwera i wszystkie dzisiejsze posty poszły się j.......
PS. Chyba mała awaria serwera i wszystkie dzisiejsze posty poszły się j.......

- Kubba
- Juventino
W tym meczu chciałbym zobaczyć na boisku Amauriego... Chłop dawno nie grał. Mam nadzieję, że sporo trenował i że nie wypadł z formy. Nie powiem, na Niego stawiam jeśli chodzi o ilość bramek w Juve. Muszę nadmienić, że Q mnie zaskoczył. Już dwie bramki w trzech meczach, a to nie jest typowy łowca bramek. Oby tak dalej!
PS. Jak prognozy odnośni występu Giorgio w tym meczu?

PS. Jak prognozy odnośni występu Giorgio w tym meczu?
O nie! Tylko nie to!!!111 Straciłeś pewnie z 23423 postów...Klasyczna 10 pisze: PS. Chyba mała awaria serwera i wszystkie dzisiejsze posty poszły się j.......

- Filip
W środku obrony ani Sissoko ani Melo, Aquilani z Marchisio, chyba będziemy bardziej ofensywną piłkę grać
Przynajmniej tak wyniki z przewidywanych składów.
EDIT : Liczę mimo wszystko na 3-1 dla Juve

EDIT : Liczę mimo wszystko na 3-1 dla Juve

Ostatnio zmieniony 21 września 2010, 20:53 przez Filip, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wojtek
- Juventino
No tak, w środku obrony to nie zagra ani Melo ani Sissoko ani Aquilani ani Marchsio! A w pomocy jak narazie najlepszy duet Melo-Marchisio (ten drugi przynajmniej ma skuteczność )Filip pisze:W środku obrony ani Sissoko ani Melo, Aquilani z Marchisio, chyba będziemy bardziej ofensywną piłkę graćPrzynajmniej tak wyniki z przewidywanych składów.
- rafal-1897
- Juventino
Na razie środek wygląda mniej więcej tak: Melo przejmuje, Marchisio strzela. Bardzo dobre rozłożenie zadań
. Kluczem do zwycięstwa będzie wyrównanie obrony i ataku. Bramki często strzelają obrońcy, a od tego powinni być napastnicy. Od początku ligi (zaliczmy tu jeszcze mecz z Lechem) Juventus stracił 7 bramek, a strzelił 10. Bilans +3, ale nie wygląda to dobrze. Myślę, że Del Neri to zauważył i zniwelował straty już w meczu z Udinese. Teraz trzeba to tylko utrzymac, a nawet doskonalic.
Mecz z Palermo będzie bardzo trudny. Chciałbym żeby było 2:0 (przynajmniej). Klub z Sycylii na pewno nie da Bianconerim pograć, postrzelać i z trzema punktami spokojnie pojechać do domu. Tu będzie dużo walki, Palermo znowu może udowodnić, że wie jak się gra...

Mecz z Palermo będzie bardzo trudny. Chciałbym żeby było 2:0 (przynajmniej). Klub z Sycylii na pewno nie da Bianconerim pograć, postrzelać i z trzema punktami spokojnie pojechać do domu. Tu będzie dużo walki, Palermo znowu może udowodnić, że wie jak się gra...
- furiaceca11
- Juventino
Giorgio trenował oddzielnie dziś.Kubba pisze:PS. Jak prognozy odnośni występu Giorgio w tym meczu
Cieszy mnie to. Mamy najwyższy zespół w serie a, wiec dlaczego mamy tego nie wykorzystaćNa razie środek wygląda mniej więcej tak: Melo przejmuje, Marchisio strzela. Bardzo dobre rozłożenie zadań Bravo . Kluczem do zwycięstwa będzie wyrównanie obrony i ataku. Bramki często strzelają obrońcy, a od tego powinni być napastnicy. Od początku ligi (zaliczmy tu jeszcze mecz z Lechem) Juventus stracił 7 bramek, a strzelił 10. Bilans +3, ale nie wygląda to dobrze. Myślę, że Del Neri to zauważył i zniwelował straty już w meczu z Udinese. Teraz trzeba to tylko utrzymac, a nawet doskonalic.

- Qrczak
- Juventino
Mam małe pytanie , będzie na którymś z linków mecz z transmisji Canal + sport ??
Oczekuje na zwycięstwo bo denerwuje mnie to , że taki klub jak Juve remisuje z bari , lechem ,... . Smutno się robi patrząc na takie wyniki , ale miejmy nadzieje ,że po wysokiej wygranej nad udinese bedziemy wygrywać ;D
Oczekuje na zwycięstwo bo denerwuje mnie to , że taki klub jak Juve remisuje z bari , lechem ,... . Smutno się robi patrząc na takie wyniki , ale miejmy nadzieje ,że po wysokiej wygranej nad udinese bedziemy wygrywać ;D
- bajbek17
- Juventino
Oglądałem mecz Pelermo - Inter i się dziwie jak Inter do tej pory uzyskał 7 pkt a Sycylijczycy tylko 1??? Inter miał wielkiego fuksa w postaci Eto`o a Pelermo grało bardzo ładnie i może nam przysporzyć niemałych kłopotów jutro.
- Kubba
- Juventino
W takim razie jesteś gośćbajbek17 pisze:Oglądałem mecz Pelermo - Inter (...)

Główną Naszą bolączką w tym meczu będzie dobre ustawienie formacji obronnej. To z nią mamy największe problemy. Palermo ma mocny atak i na pewno wykorzysta każdy głupi błąd defensywy. Musimy zagrać bardzo dobrze w obronie. Jeśli obrońcy sobie poradzą, reszta zagra swoje i jakoś się zgarnie 3pkt.
Forza!
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Kubba pisze: W takim razie jesteś gośćOglądałeś mecz Interu, który leciał w tym samym czasie co mecz Juventusu!
Brawo dla Ciebie, ja też oglądałem mecz Interu z Palermo, ale czekaj! Retransmisje! Na żywo meczyk Juventusu a potem mecz Interu, możliwe? Następnym razem się zastanów za nim będziesz chciał zabłysnąć. 8)
W tamtym sezonie napisałem "szybkie 2:0 dla Juve i do domu". Teraz boję się tak napisać bo znów możemy przegrać takim właśnie rezultatem. Jednak sądzę ,że zwycięstwo przyjdzie po wielkich mękach, czyli 2-1, 1-0. Chcę by nasz klub udowodnił ,że złapał wiatr w żagle i nie straszny mu już żaden przeciwnik.
- nad gopłem
- Juventino
delikatnie mówiąc nie lubię Palermo i mam nadzieję na 3-0
trzeba zamknąć mordę Zamperiniemu...
Chciałbym zobaczyć w tym meczu Aquilaniego (chociaż żeby na te 30 min wszedł)
trzeba zamknąć mordę Zamperiniemu...
Chciałbym zobaczyć w tym meczu Aquilaniego (chociaż żeby na te 30 min wszedł)
- Donnie
- Juventino
Ciężko przewidzieć wynik tego meczu. Niby gramy u siebie, jesteśmy podbudowani zwycięstwem w Udine, ale z drugiej strony Palermo to nie ogóry, zawsze się nam z nimi ciężko gra, no i będą chcieli się odkuć za ostatnie porażki.
Dobrze, że prawdopodobnie nie będzie Miccoliego, jest za to Pastore, na którego trzeba będzie bardzo uważać no i Maccarone, który, gdy grał ostatnio przeciwko nam jeszcze w barwach Sieny (kto nie pamięta tego 3:3, ech) zrobił niezły wiatrak z Grygery.
Mimo wszystko 3:1 lub 2:0 dla nas.
Dobrze, że prawdopodobnie nie będzie Miccoliego, jest za to Pastore, na którego trzeba będzie bardzo uważać no i Maccarone, który, gdy grał ostatnio przeciwko nam jeszcze w barwach Sieny (kto nie pamięta tego 3:3, ech) zrobił niezły wiatrak z Grygery.
Mimo wszystko 3:1 lub 2:0 dla nas.
- rafal-1897
- Juventino
Zamparini ma podobny stosunek do życia, co Buffon, czyli po prostu jest szczery. Ty wyrażasz tutaj swoją opinię, on wyraża ją w mediach i mam do tego prawo, więc spokojnienad gopłem pisze:trzeba zamknąć mordę Zamperiniemu...
Qrczak - będziesz musiał gdzieś poszukać na necie. Nie będę proponował stron żeby reklamy nie było

Mam nadzieję na zwycięstwo. Mogłoby być miło, gdyby dane mi było obejrzeć przynajmniej dwie bramki Juventinich. Strzelcy mało ważni, trzeba wreszcie przełamać passę kiepskich występów z Palermo. Silny rywal, ale co to dla JUVE :lol: