Serie A (1): Bari 1-0 JUVENTUS
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Będzie dobrze jak się do LE dostaniemy. Coś czarno to widze. Wczoraj pokazaliśmy ile jesteśmy warci. Fakt że dołączy Krasic Aquilani, byc może Fabio Q. ale czegoś brakuje tej drużynie...
- Damianoss60
- Juventino
Ja jestem optymistą myślę że będzie z 2-0.

- furiaceca11
- Juventino
1:0 Po średniej grze naszych 8) Gol- Qagliarelli
Liczę na zgranie- mam nadzieję ze Luigi powiedział chłopakom że są w stanie grać ładnie nawet bez Ribasa. Najbardziej boje się o formę De Ceglie który może już czuć swoje płuca, i obym się mylił
Forza J !

Forza J !
- Giovani
- Juventino
Pewnie Diego co ? Dobra, skończcie z tymi lamentami.lenor pisze:Będzie dobrze jak się do LE dostaniemy. Coś czarno to widze. Wczoraj pokazaliśmy ile jesteśmy warci. Fakt że dołączy Krasic Aquilani, byc może Fabio Q. ale czegoś brakuje tej drużynie...
Aa... i mercato w naszym wykonaniu oceniam na bardzo dobre.
- kamix86
- Juventino
Z tym avatarem nie dziwię się.YachO_ pisze:Pewnie Diego co ? Dobra, skończcie z tymi lamentami.lenor pisze:Będzie dobrze jak się do LE dostaniemy. Coś czarno to widze. Wczoraj pokazaliśmy ile jesteśmy warci. Fakt że dołączy Krasic Aquilani, byc może Fabio Q. ale czegoś brakuje tej drużynie...
Aa... i mercato w naszym wykonaniu oceniam na bardzo dobre.
Co do Diego, to myślę że wszelkie lamenty skończą się z pierwszymi meczami ligowymi i LE. Teraz Krasic będzie ulubieńcem :-D
- delarudii
- Juventino
Póki co nie ma potrzeby ani lamentować za Diego ani chwalić Krasicia. Poczekajmy do pierwszych meczy i wtedy na chłodno będzie można ocenić działania podjęte przez zarząd.
Ja jestem optymistycznie nastawiony przed tym meczem i wierzę w zwycięstwo, chociaż wiem, że nie będzie łatwo. Nawet słabe 1:0 będzie mnie cieszyć:)
Ja jestem optymistycznie nastawiony przed tym meczem i wierzę w zwycięstwo, chociaż wiem, że nie będzie łatwo. Nawet słabe 1:0 będzie mnie cieszyć:)
- cybil
- Juventino
Ojjj ale jestem ciekaw naszych nowych nabytków, Quagliarella wobec kontuzji Amauriego zapewne zadebiutuje .Już bez Ribasa , czas pokaże czy to była dobra decyzja , oby była.
Bari niby przeciwnik z którym nie powinniśmy mieć problemów a jednak w zeszłym sezonie na własnym terenie osiągali przyzwoite wyniki wygrane z Juve, Palermo, Sampdorią remis z Interm gdzie prowadzili już 2-0 . Forza Juve
Bari niby przeciwnik z którym nie powinniśmy mieć problemów a jednak w zeszłym sezonie na własnym terenie osiągali przyzwoite wyniki wygrane z Juve, Palermo, Sampdorią remis z Interm gdzie prowadzili już 2-0 . Forza Juve
- ohyd
- Juventino
No to zaczyna się. Pierwsze mecze sezonu zawsze są jakieś takie dziwne, różne rzeczy się już zdarzały. Myślę jednak, że po okresie przygotowawczym możemy domagać się, a nawet spodziewać się pozytywnego rezultatu. Ja osobiście liczę przede wszystkim na udane debiuty naszych nowych nabytków. Obstawiam 2-0 dla Juve. Forza Juve!
- rafal-1897
- Juventino
Pozostaje wierzyć, że Marotta wiedział co robi. Jestem ciekaw wypowiedzi co do tego transferu. Ciekawe jak zagrają z Bari? Pewnie zadebiutuje Quagliarella z racji kontuzji Amauriego. Aquilani i Krasic też może są już gotowi, ale pewnie wyjdą z ławki. Skład przypuszczam taki (z góry mówię, że nie oglądałem meczu ze Sturmem):
--------------------Storari--------------------
---------Bonucci------------Chiellini---------
--Motta--------------------------De Ceglie--
------------Melo------------------------------
------------------------Marchisio-------------
--Pepe----------------------------Martinez--
--------------Del Piero-----------------------
----------------------Quagliarella (
)----
Jak coś źle zrobiłem to proszę o poprawę
. Wynik prawdopodobnie 2:0. Liczę na bramkę Del Piero i... Bonucciego :-D
----------------------Quagliarella (

Jak coś źle zrobiłem to proszę o poprawę
- MaxiLopez
- Juventino
Brak zgrania? przestańmy już. Zagrali przecież w teoretycznie podstawowym składzie 7 meczów (nie liczę tego śmiesznego turnieju trofea Tim). Juventusowi brakuje elementu zaskoczenie, skrzydła które mają prowadzić grę nie są w stanie kreować gry, mają trudności z wygrywaniem pojedynków. Mam nadzieję, że Krasic coś doda, bo sam Alex nie wystarczy. Amauri kompletnie nie nadaję się do gry kombinacyjnej, Quaqriarella jakimś geniuszem nie jest, ale chyba lepiej potrafi się wycofać po piłkę. Pożyjemy zobaczymy.kameleon512 pisze: W meczu z Bari może zagrać nawet 7 nowych zawodników(Storari, Motta, Bonucci, Krasic, Pepe, Aquilani i Quagliarella) co za tym idzie będzie widoczny brak zagrania, mimo to jestem dobrej myśli.
- nowik92
- Juventino
Nie chciałbym widzieć Martineza w pierwszej jedenastce, i to chyba jedyny błąd jaki zrobiłeśrafal-1897 pisze:Pozostaje wierzyć, że Marotta wiedział co robi. Jestem ciekaw wypowiedzi co do tego transferu. Ciekawe jak zagrają z Bari? Pewnie zadebiutuje Quagliarella z racji kontuzji Amauriego. Aquilani i Krasic też może są już gotowi, ale pewnie wyjdą z ławki. Skład przypuszczam taki (z góry mówię, że nie oglądałem meczu ze Sturmem):
----------------------Quagliarella ()----
Jak coś źle zrobiłem to proszę o poprawę. Wynik prawdopodobnie 2:0. Liczę na bramkę Del Piero i... Bonucciego :-D

Poza tym fajnie by było gdyby Krasic strzelił jakąś bramkę, może nawet nie 'jakąś'

Pozdro.
Wynik 2-0 Juve
- francois
- Juventino
Ja również obawiam się o brak zgrania, jednak wierzę w Del Neriego. Myślę, że Quagliarella rozpocznie na ławce, a na szpicy zagra Malaka. Ten mecz da odpowiedź na pytanie czy potrzebujemy jeszcze jednego napastnika. Chciałbym także ujrzeć w pierwszym składzie Milosa.
- Angelu
- Juventino
Wszyscy wymieniają atak Del Piero - Quagliarella...
Ja nie zdziwię się, jak będzie Del Piero-Martinez i na skrzydle Lanzafame, bo jakby nie było, Quaglia prawie że nie trenował z drużyną. Może wejść w drugiej połowie, tak samo jak Krasić.
Aquillani - myślę, że jeszcze nie zagra.
Ja nie zdziwię się, jak będzie Del Piero-Martinez i na skrzydle Lanzafame, bo jakby nie było, Quaglia prawie że nie trenował z drużyną. Może wejść w drugiej połowie, tak samo jak Krasić.
- Brutalo
- Juventino
Zgadzam się, Del Neri nawe wspominał że mu się Horhe podobał w atakuAngelu pisze:Wszyscy wymieniają atak Del Piero - Quagliarella...

Za nimi Pepe i Lanzafame. Sissoko/Melo z Marchisio. Obrona jak pre-season. Na bramce niestety Storari. Niestety, bo wolałbym Manningera.
Wynik będzie pozytywny. W końcu od dawna mam na kuponie Juventus