Serie A (1): Bari 1-0 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
lenor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 13 razy

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2010, 18:11

Będzie dobrze jak się do LE dostaniemy. Coś czarno to widze. Wczoraj pokazaliśmy ile jesteśmy warci. Fakt że dołączy Krasic Aquilani, byc może Fabio Q. ale czegoś brakuje tej drużynie...

Damianoss60

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2010, 18:24

Ja jestem optymistą myślę że będzie z 2-0.

Obrazek
furiaceca11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2010, 18:32

1:0 Po średniej grze naszych 8) Gol- Qagliarelli :whistle: Liczę na zgranie- mam nadzieję ze Luigi powiedział chłopakom że są w stanie grać ładnie nawet bez Ribasa. Najbardziej boje się o formę De Ceglie który może już czuć swoje płuca, i obym się mylił :wink:

Forza J !

Giovani

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2010, 18:39

lenor pisze:Będzie dobrze jak się do LE dostaniemy. Coś czarno to widze. Wczoraj pokazaliśmy ile jesteśmy warci. Fakt że dołączy Krasic Aquilani, byc może Fabio Q. ale czegoś brakuje tej drużynie...
Pewnie Diego co ? Dobra, skończcie z tymi lamentami.

Aa... i mercato w naszym wykonaniu oceniam na bardzo dobre.

kamix86

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2010, 19:20

YachO_ pisze:
lenor pisze:Będzie dobrze jak się do LE dostaniemy. Coś czarno to widze. Wczoraj pokazaliśmy ile jesteśmy warci. Fakt że dołączy Krasic Aquilani, byc może Fabio Q. ale czegoś brakuje tej drużynie...
Pewnie Diego co ? Dobra, skończcie z tymi lamentami.

Aa... i mercato w naszym wykonaniu oceniam na bardzo dobre.
Z tym avatarem nie dziwię się.

Co do Diego, to myślę że wszelkie lamenty skończą się z pierwszymi meczami ligowymi i LE. Teraz Krasic będzie ulubieńcem :-D

delarudii

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2010, 19:39

Póki co nie ma potrzeby ani lamentować za Diego ani chwalić Krasicia. Poczekajmy do pierwszych meczy i wtedy na chłodno będzie można ocenić działania podjęte przez zarząd.

Ja jestem optymistycznie nastawiony przed tym meczem i wierzę w zwycięstwo, chociaż wiem, że nie będzie łatwo. Nawet słabe 1:0 będzie mnie cieszyć:)

cybil

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2010, 19:46

Ojjj ale jestem ciekaw naszych nowych nabytków, Quagliarella wobec kontuzji Amauriego zapewne zadebiutuje .Już bez Ribasa , czas pokaże czy to była dobra decyzja , oby była.
Bari niby przeciwnik z którym nie powinniśmy mieć problemów a jednak w zeszłym sezonie na własnym terenie osiągali przyzwoite wyniki wygrane z Juve, Palermo, Sampdorią remis z Interm gdzie prowadzili już 2-0 . Forza Juve

ohyd

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2010, 19:48

No to zaczyna się. Pierwsze mecze sezonu zawsze są jakieś takie dziwne, różne rzeczy się już zdarzały. Myślę jednak, że po okresie przygotowawczym możemy domagać się, a nawet spodziewać się pozytywnego rezultatu. Ja osobiście liczę przede wszystkim na udane debiuty naszych nowych nabytków. Obstawiam 2-0 dla Juve. Forza Juve!

johnq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2010, 19:52

Jestem dobrej myśli przed tym spotkaniem i myślę, że wygramy z dwubramkową przewagą :wink: Sporo nowych zawodników, mimo to poradzą sobie :D

rafal-1897

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2010, 19:55

Pozostaje wierzyć, że Marotta wiedział co robi. Jestem ciekaw wypowiedzi co do tego transferu. Ciekawe jak zagrają z Bari? Pewnie zadebiutuje Quagliarella z racji kontuzji Amauriego. Aquilani i Krasic też może są już gotowi, ale pewnie wyjdą z ławki. Skład przypuszczam taki (z góry mówię, że nie oglądałem meczu ze Sturmem):

--------------------Storari--------------------
---------Bonucci------------Chiellini---------
--Motta--------------------------De Ceglie--
------------Melo------------------------------
------------------------Marchisio-------------
--Pepe----------------------------Martinez--
--------------Del Piero-----------------------
----------------------Quagliarella ( :?: )----

Jak coś źle zrobiłem to proszę o poprawę :wink: . Wynik prawdopodobnie 2:0. Liczę na bramkę Del Piero i... Bonucciego :-D

MaxiLopez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2010, 19:57

kameleon512 pisze: W meczu z Bari może zagrać nawet 7 nowych zawodników(Storari, Motta, Bonucci, Krasic, Pepe, Aquilani i Quagliarella) co za tym idzie będzie widoczny brak zagrania, mimo to jestem dobrej myśli. :P
Brak zgrania? przestańmy już. Zagrali przecież w teoretycznie podstawowym składzie 7 meczów (nie liczę tego śmiesznego turnieju trofea Tim). Juventusowi brakuje elementu zaskoczenie, skrzydła które mają prowadzić grę nie są w stanie kreować gry, mają trudności z wygrywaniem pojedynków. Mam nadzieję, że Krasic coś doda, bo sam Alex nie wystarczy. Amauri kompletnie nie nadaję się do gry kombinacyjnej, Quaqriarella jakimś geniuszem nie jest, ale chyba lepiej potrafi się wycofać po piłkę. Pożyjemy zobaczymy.

nowik92

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2010, 19:59

rafal-1897 pisze:Pozostaje wierzyć, że Marotta wiedział co robi. Jestem ciekaw wypowiedzi co do tego transferu. Ciekawe jak zagrają z Bari? Pewnie zadebiutuje Quagliarella z racji kontuzji Amauriego. Aquilani i Krasic też może są już gotowi, ale pewnie wyjdą z ławki. Skład przypuszczam taki (z góry mówię, że nie oglądałem meczu ze Sturmem):

--------------------Storari--------------------
---------Bonucci------------Chiellini---------
--Motta--------------------------De Ceglie--
------------Melo------------------------------
------------------------Marchisio-------------
--Pepe----------------------------Martinez--
--------------Del Piero-----------------------
----------------------Quagliarella ( :?: )----

Jak coś źle zrobiłem to proszę o poprawę :wink: . Wynik prawdopodobnie 2:0. Liczę na bramkę Del Piero i... Bonucciego :-D
Nie chciałbym widzieć Martineza w pierwszej jedenastce, i to chyba jedyny błąd jaki zrobiłeś :D
Poza tym fajnie by było gdyby Krasic strzelił jakąś bramkę, może nawet nie 'jakąś' ;)
Pozdro.
Wynik 2-0 Juve

Obrazek
francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2010, 20:16

Ja również obawiam się o brak zgrania, jednak wierzę w Del Neriego. Myślę, że Quagliarella rozpocznie na ławce, a na szpicy zagra Malaka. Ten mecz da odpowiedź na pytanie czy potrzebujemy jeszcze jednego napastnika. Chciałbym także ujrzeć w pierwszym składzie Milosa.

Angelu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2010, 21:47

Wszyscy wymieniają atak Del Piero - Quagliarella...
Ja nie zdziwię się, jak będzie Del Piero-Martinez i na skrzydle Lanzafame, bo jakby nie było, Quaglia prawie że nie trenował z drużyną. Może wejść w drugiej połowie, tak samo jak Krasić.
Aquillani - myślę, że jeszcze nie zagra.

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2010, 21:55

Angelu pisze:Wszyscy wymieniają atak Del Piero - Quagliarella...
Ja nie zdziwię się, jak będzie Del Piero-Martinez i na skrzydle Lanzafame, bo jakby nie było, Quaglia prawie że nie trenował z drużyną. Może wejść w drugiej połowie, tak samo jak Krasić.
Aquillani - myślę, że jeszcze nie zagra.
Zgadzam się, Del Neri nawe wspominał że mu się Horhe podobał w ataku :prochno:
Za nimi Pepe i Lanzafame. Sissoko/Melo z Marchisio. Obrona jak pre-season. Na bramce niestety Storari. Niestety, bo wolałbym Manningera.
Wynik będzie pozytywny. W końcu od dawna mam na kuponie Juventus :whistle:

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
Zablokowany