LE (baraż): JUVENTUS 1-0 Sturm

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2010, 08:55

We Włoszech kibice pewnie też kochają Diego i pokażą Marotcie i reszcie, że nie chcą aby on odchodził. Szkoda, że nie obejrzę meczu, dziś jestem w robocie do 22 :(

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2010, 09:25

Obstawiam 1:0 dla nas. Będziemy grać bardzo bezbarwnie, bez najmniejszego polotu, chaotycznie. Nie będzie w końcu rozgrywającego. W końcu Alex się wkurzy, zacznie wymuszać, po 10 przewróceniu sie sedzia gwizdnie wolny, Del Piero strzeli i zostanie bogiem forum.

Olek1987

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2010, 09:30

stahoo pisze:Obstawiam 1:0 dla nas. Będziemy grać bardzo bezbarwnie, bez najmniejszego polotu, chaotycznie. Nie będzie w końcu rozgrywającego. W końcu Alex się wkurzy, zacznie wymuszać, po 10 przewróceniu sie sedzia gwizdnie wolny, Del Piero strzeli i zostanie bogiem forum.
:rotfl: hehhe

Miernie wyglada nasz skladzik na ten mecz, ale mimo wszystko damy rade z prostego powodu ... nie mamy wyjscia :lol:

Skład jest wiadomy wiec nie ma co sie rozpisywac, zagra w srodku napewno Melo z Sissoko bo poprostu nie ma innych graczy na ta pozycje w kadrze :lol:

Nasza szansa w tym meczu to gra skrzydłami, bo środkiem nic nie zrobimy.

Co prawda mało kto w to wierzy, ale ja podejrzewam, ze bedzie minimum 3:0 (niepoprawny optymista :smile: ) , bo Sztorm sie odkryje, bo jakby nie patrzec jedna bramka im starczy 8) , a My to ładnie wykorzystamy.

KondzioJuveFans

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2010, 10:07

a ja bym chciał żebyśmy odpadli ! Niech wreszcie ten nasz cały Marotta zobaczy , że Diego to najlepszy gracz w ofensywie i nie należy go sprzedawać. Jego wizja jest taka , że sprzedamy Brazylijczyka a kupimy starego Di Natale i nasz atak będzie miał średnią wieku z 40 !

Fino Alla Fine Forza Juventus!
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2010, 10:25

kdzr pisze:3-0 :ball: Amauri, :ball: Diego, :ball: Del Piero ! :)
mily94 pisze:Nie ma szans na inny wynik jak 2:0 dla Naszych :)
Chociaż mam przeczucie, że sam mecz będzie raczej nudny...
Zapp pisze:Moim zdaniem bedzie 3;1 :-D Mam nadzieje ze Amauri znow nie zawiedzie i strzeli chociaz 1 bramke;d
Fączek pisze:Del Neri nie powołał Diego :think: . Co do meczu to 3:0 dla nas. Strzelą Pepe Amauri i Alex :)
3misiek3 pisze:Ja myślę że będzie 3-0 dla Juve strzelą Del Piero x2 i Amauri
Brawo dla tych panów :bravo: Wnosicie nowy, świeży polot na forum, fajnie będzie z wami podyskutować, widać, że macie wiele do powiedzenia.
A tak na serio, każdy ten post nadaje się na żółtą kartkę a następnie do wywalenia, na forum dyskutujemy a nie obstawiamy wynik, od tego jest typer, zajrzyjcie do regulaminu bo naprawdę ręcę opadją jak zaśmieca się forum takimi postami :roll:

Jeśli chodzi o sam meczu, to dla mnie zszedł on na drugi plan, wobec wczorajzej transferowej fali. Widać, że nie chcemy wrócić na zasłużone miejsce, a sezon rysuje się w czarno-białych barwach. Takie ruchy transfrowe nam tylko zaszkoszą, ale pewne osoby nigdy tego nie zrozumieją.
Spodziewam się dziś identycznego pojedynku jak rewanż z ajaxem, gdzie na wyjeździe również wygraliśmy 1-2. Liczę dziś na kibiców...

Obrazek
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2010, 12:47

Dragon pisze:Jeśli chodzi o sam meczu, to dla mnie zszedł on na drugi plan, wobec wczorajzej transferowej fali. Widać, że nie chcemy wrócić na zasłużone miejsce, a sezon rysuje się w czarno-białych barwach. Takie ruchy transfrowe nam tylko zaszkoszą, ale pewne osoby nigdy tego nie zrozumieją. Spodziewam się dziś identycznego pojedynku jak rewanż z ajaxem, gdzie na wyjeździe również wygraliśmy 1-2. Liczę dziś na kibiców...
Dragon, przyszłość w czarno-białych barwach jest atrakcyjną wizją. Obawiam się jednak, że wobec polityki transferowej naszych strategów, przyszłość Serie A nadal będzie miała barwy czarno-niebieskie :whistle:. W dzisiejszym meczu urządza nas nawet porażka 0:1, ale mam nadzieję, że Del Neri nie zastosuje takiego minimalistycznego podejścia, bo jak Austriacy strzelą bramkę pierwsi, to będziemy mieli szansę podążyć tą samą ścieżką, którą już od lat wytyczają przedstawiciele naszej "Ekstraklasy" (tą nazwę wymyślił jakiś naprawdę wyjątkowo niepoprawny optymista).

Obrazek
*Ki$iEL*

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2010, 13:56

Szczerze powiem drżę o wynik. Skład jest słabiutki jak nigdy. Przyznam szczerze, że nie pamiętam oficjalnego meczu z tak słabą ławką. Kto niby ma pociągnąć grę? Mam nadzieję, że tifosi zrobią co należy.
Gra będzie bezbarwna, to jest niemal pewne. :/ Boli tym bardziej, że będziemy w TV w Polsacie S.

Obrazek
KondzioJuveFans

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2010, 14:26

no ja też mam nadzieje , że Tifosi Juve wywieszą transparent dotyczący tego , żeby pokazać Marottcie , że on ma zostać a jak nie to zgotują mu piekło ;) I przyśpiewki z nazwiskiem Diego ;d a tak co do meczu to stawiam 1:0 dla nas po mizernej grze... w tamtym komentarzu co napisałem , że chciałbym żeby odpadli to mnie poniosło

Fino Alla Fine Forza Juventus!
Kicek7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2010, 16:06

Już nie przesadzajcie, że skład jest aż tak słaby.

Storari - Motta, Chiellini, Bonucci, De Ceglie - Pepe, Sissoko, Melo, Martinez - Del Piero, Amauri

Na ławce są Grygera, Legro, Lanzafame i kilku młodzików. Na Sturm to spokojnie wystarczy.

W porównaniu z poprzednimi meczami brakuje Diego, bez którego przecież nawet gdyby został musielibyśmy sobie radzić w niejednym meczu oraz Marchisio, który nie zasługuje póki co na pierwszy skład. Liczę na pewne zwycięstwo przynajmniej 2-0 i dobrą grę w obronie.

Tifosi na pewno zorganizują jakiś protest, ale obawiam się że już po ptokach i Diego będzie w przyszłym sezonie zawodnikiem Wolfsburga.
Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2010, 16:10 przez Kicek7, łącznie zmieniany 1 raz.

dawid1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2010, 16:10

*Ki$iEL* pisze:Szczerze powiem drżę o wynik. Skład jest słabiutki jak nigdy. Przyznam szczerze, że nie pamiętam oficjalnego meczu z tak słabą ławką. Kto niby ma pociągnąć grę? Mam nadzieję, że tifosi zrobią co należy.
Gra będzie bezbarwna, to jest niemal pewne. :/ Boli tym bardziej, że będziemy w TV w Polsacie S.
ty chyba przespałeś kilka ostatnich lat. Diego może i robił różnicę ale bez przesady z tymi lamentami, skład wcale nie jest słaby.

FORZA JUVE!!!
wierzba

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2010, 20:33

*Ki$iEL*

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2010, 20:36

dawid91 pisze:
*Ki$iEL* pisze:Szczerze powiem drżę o wynik. Skład jest słabiutki jak nigdy. Przyznam szczerze, że nie pamiętam oficjalnego meczu z tak słabą ławką. Kto niby ma pociągnąć grę? Mam nadzieję, że tifosi zrobią co należy.
ty chyba przespałeś kilka ostatnich lat. Diego może i robił różnicę ale bez przesady z tymi lamentami, skład wcale nie jest słaby.
ławka: Manninger, Legrottaglie, Grygera, Giandonato, Boniperti, Buchel, Lanzafame

Tak ma wyglądać nasza ławka w walce o LE? A tak skład w walce w lidze o LM? Przypomnę, że jesteśmy na finuszu mercato i czasu coraz mniej.
Przespałem kilka lat? Dobre :rotfl: Jakbym przespał kilka lat to bym zawału dostał :D
Może Ty mnie oświecisz kiedy w ważnym meczu ławka wyglądała jeszcze gorzej?

Obrazek
juventini22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2010, 20:41

Ma ktos linkd o meczu na polsat sport?

Alex_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2010, 20:44

Kiedyś własnie oglądałem na necie polsat sport ale nie pamiętam gdzie to było.. :?

Angelu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2010, 20:48

Zablokowany