LE (baraż): JUVENTUS 1-0 Sturm
- Pan Mietek
- Juventino
We Włoszech kibice pewnie też kochają Diego i pokażą Marotcie i reszcie, że nie chcą aby on odchodził. Szkoda, że nie obejrzę meczu, dziś jestem w robocie do 22 

- stahoo
- Juventino
Obstawiam 1:0 dla nas. Będziemy grać bardzo bezbarwnie, bez najmniejszego polotu, chaotycznie. Nie będzie w końcu rozgrywającego. W końcu Alex się wkurzy, zacznie wymuszać, po 10 przewróceniu sie sedzia gwizdnie wolny, Del Piero strzeli i zostanie bogiem forum.
- Olek1987
- Juventino
:rotfl: hehhestahoo pisze:Obstawiam 1:0 dla nas. Będziemy grać bardzo bezbarwnie, bez najmniejszego polotu, chaotycznie. Nie będzie w końcu rozgrywającego. W końcu Alex się wkurzy, zacznie wymuszać, po 10 przewróceniu sie sedzia gwizdnie wolny, Del Piero strzeli i zostanie bogiem forum.
Miernie wyglada nasz skladzik na ten mecz, ale mimo wszystko damy rade z prostego powodu ... nie mamy wyjscia :lol:
Skład jest wiadomy wiec nie ma co sie rozpisywac, zagra w srodku napewno Melo z Sissoko bo poprostu nie ma innych graczy na ta pozycje w kadrze :lol:
Nasza szansa w tym meczu to gra skrzydłami, bo środkiem nic nie zrobimy.
Co prawda mało kto w to wierzy, ale ja podejrzewam, ze bedzie minimum 3:0 (niepoprawny optymista
- KondzioJuveFans
- Juventino
a ja bym chciał żebyśmy odpadli ! Niech wreszcie ten nasz cały Marotta zobaczy , że Diego to najlepszy gracz w ofensywie i nie należy go sprzedawać. Jego wizja jest taka , że sprzedamy Brazylijczyka a kupimy starego Di Natale i nasz atak będzie miał średnią wieku z 40 !
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
kdzr pisze:3-0Amauri,
Diego,
Del Piero !
mily94 pisze:Nie ma szans na inny wynik jak 2:0 dla Naszych
Chociaż mam przeczucie, że sam mecz będzie raczej nudny...
Zapp pisze:Moim zdaniem bedzie 3;1 :-D Mam nadzieje ze Amauri znow nie zawiedzie i strzeli chociaz 1 bramke;d
Fączek pisze:Del Neri nie powołał Diego. Co do meczu to 3:0 dla nas. Strzelą Pepe Amauri i Alex
Brawo dla tych panów3misiek3 pisze:Ja myślę że będzie 3-0 dla Juve strzelą Del Piero x2 i Amauri

A tak na serio, każdy ten post nadaje się na żółtą kartkę a następnie do wywalenia, na forum dyskutujemy a nie obstawiamy wynik, od tego jest typer, zajrzyjcie do regulaminu bo naprawdę ręcę opadją jak zaśmieca się forum takimi postami :roll:
Jeśli chodzi o sam meczu, to dla mnie zszedł on na drugi plan, wobec wczorajzej transferowej fali. Widać, że nie chcemy wrócić na zasłużone miejsce, a sezon rysuje się w czarno-białych barwach. Takie ruchy transfrowe nam tylko zaszkoszą, ale pewne osoby nigdy tego nie zrozumieją.
Spodziewam się dziś identycznego pojedynku jak rewanż z ajaxem, gdzie na wyjeździe również wygraliśmy 1-2. Liczę dziś na kibiców...

- Vimes
- Juventino
Dragon, przyszłość w czarno-białych barwach jest atrakcyjną wizją. Obawiam się jednak, że wobec polityki transferowej naszych strategów, przyszłość Serie A nadal będzie miała barwy czarno-niebieskieDragon pisze:Jeśli chodzi o sam meczu, to dla mnie zszedł on na drugi plan, wobec wczorajzej transferowej fali. Widać, że nie chcemy wrócić na zasłużone miejsce, a sezon rysuje się w czarno-białych barwach. Takie ruchy transfrowe nam tylko zaszkoszą, ale pewne osoby nigdy tego nie zrozumieją. Spodziewam się dziś identycznego pojedynku jak rewanż z ajaxem, gdzie na wyjeździe również wygraliśmy 1-2. Liczę dziś na kibiców...

- *Ki$iEL*
- Juventino
Szczerze powiem drżę o wynik. Skład jest słabiutki jak nigdy. Przyznam szczerze, że nie pamiętam oficjalnego meczu z tak słabą ławką. Kto niby ma pociągnąć grę? Mam nadzieję, że tifosi zrobią co należy.
Gra będzie bezbarwna, to jest niemal pewne.
Boli tym bardziej, że będziemy w TV w Polsacie S.
Gra będzie bezbarwna, to jest niemal pewne.

- KondzioJuveFans
- Juventino
no ja też mam nadzieje , że Tifosi Juve wywieszą transparent dotyczący tego , żeby pokazać Marottcie , że on ma zostać a jak nie to zgotują mu piekło
I przyśpiewki z nazwiskiem Diego ;d a tak co do meczu to stawiam 1:0 dla nas po mizernej grze... w tamtym komentarzu co napisałem , że chciałbym żeby odpadli to mnie poniosło

Fino Alla Fine Forza Juventus!
- Kicek7
- Juventino
Już nie przesadzajcie, że skład jest aż tak słaby.
Storari - Motta, Chiellini, Bonucci, De Ceglie - Pepe, Sissoko, Melo, Martinez - Del Piero, Amauri
Na ławce są Grygera, Legro, Lanzafame i kilku młodzików. Na Sturm to spokojnie wystarczy.
W porównaniu z poprzednimi meczami brakuje Diego, bez którego przecież nawet gdyby został musielibyśmy sobie radzić w niejednym meczu oraz Marchisio, który nie zasługuje póki co na pierwszy skład. Liczę na pewne zwycięstwo przynajmniej 2-0 i dobrą grę w obronie.
Tifosi na pewno zorganizują jakiś protest, ale obawiam się że już po ptokach i Diego będzie w przyszłym sezonie zawodnikiem Wolfsburga.
Storari - Motta, Chiellini, Bonucci, De Ceglie - Pepe, Sissoko, Melo, Martinez - Del Piero, Amauri
Na ławce są Grygera, Legro, Lanzafame i kilku młodzików. Na Sturm to spokojnie wystarczy.
W porównaniu z poprzednimi meczami brakuje Diego, bez którego przecież nawet gdyby został musielibyśmy sobie radzić w niejednym meczu oraz Marchisio, który nie zasługuje póki co na pierwszy skład. Liczę na pewne zwycięstwo przynajmniej 2-0 i dobrą grę w obronie.
Tifosi na pewno zorganizują jakiś protest, ale obawiam się że już po ptokach i Diego będzie w przyszłym sezonie zawodnikiem Wolfsburga.
Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2010, 16:10 przez Kicek7, łącznie zmieniany 1 raz.
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
ty chyba przespałeś kilka ostatnich lat. Diego może i robił różnicę ale bez przesady z tymi lamentami, skład wcale nie jest słaby.*Ki$iEL* pisze:Szczerze powiem drżę o wynik. Skład jest słabiutki jak nigdy. Przyznam szczerze, że nie pamiętam oficjalnego meczu z tak słabą ławką. Kto niby ma pociągnąć grę? Mam nadzieję, że tifosi zrobią co należy.
Gra będzie bezbarwna, to jest niemal pewne.Boli tym bardziej, że będziemy w TV w Polsacie S.
FORZA JUVE!!!
- wierzba
- Juventino
- *Ki$iEL*
- Juventino
ławka: Manninger, Legrottaglie, Grygera, Giandonato, Boniperti, Buchel, Lanzafamedawid91 pisze:ty chyba przespałeś kilka ostatnich lat. Diego może i robił różnicę ale bez przesady z tymi lamentami, skład wcale nie jest słaby.*Ki$iEL* pisze:Szczerze powiem drżę o wynik. Skład jest słabiutki jak nigdy. Przyznam szczerze, że nie pamiętam oficjalnego meczu z tak słabą ławką. Kto niby ma pociągnąć grę? Mam nadzieję, że tifosi zrobią co należy.
Gra będzie bezbarwna, to jest niemal pewne.Boli tym bardziej, że będziemy w TV w Polsacie S.
Tak ma wyglądać nasza ławka w walce o LE? A tak skład w walce w lidze o LM? Przypomnę, że jesteśmy na finuszu mercato i czasu coraz mniej.
Przespałem kilka lat? Dobre :rotfl: Jakbym przespał kilka lat to bym zawału dostał

Może Ty mnie oświecisz kiedy w ważnym meczu ławka wyglądała jeszcze gorzej?

- juventini22
- Juventino
Ma ktos linkd o meczu na polsat sport?
- Angelu
- Juventino