Buffon w Realu
- Johnny777
- Juventino
No ktoś ma nieżle nasr**e we łbie że takie głupoty wymyśla :evil: Bo przy całej mojej niechęci do klubu którego nazwa mi przez gardło nie przejdzie
to muszę stwierdzić że mają dobrego bramkarza który z tego co wiem nigdzie się nie wybiera a nie wiem czy jakikolwiek klub byłoby stać na trzymanie jednego z lepszych bramkarzy świata na ławie :? Dlatego ta informacja to bujda nad bujdami...
Szkoda miejsca na forum.
- RadeKas
- Juventino
Ta wypowiedz jest naprawde wspaniala :-D. Po tym juz sie uspokoilem. Widac jakiemu klubowi jest odany Gigi. I bardzo dobrze.Philby pisze:"Real ma juz za duzo gwiazd, moga mnie chciec i co z tego?" - Giggi.
"NIE BEDZIE SREAL PLUL NAM W TWARZ"
srali muszki będzie wiosna
- Peja48
- Juventino
O dzięki Juveluck ty mnie zawsz potrafisz zaspokoić bo miałem zamiar odilozować się od świata i Być tylko z Rodziną Juve i szkołąjuveluck pisze:Raz ze go nie sprzedadza. Dwa Real ma dobrego bramkarza. Trzy nie mial by juz z kad kasy wytrzasnac. Wiec mowie wam to ze spokojem 8) Nie ma sie czym przejmowac to tylko jakas plota
Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- Jaro
- Juventino
ŁAPY PRZECZ OD BUFFONA!!!!!!!!!!!
GIANLUIGI JEST NASZ!!!!!!!!!!!!!!!!
Moggi nie zdecyduje się na to-Zidane można było zastąpić sprowadzając Pavla-natomiast Buffona nkt nie zastąpi.
A poza tym skąd mieliby wziąść tyle kasy???Już beckhama i ronaldo rozłożyli na raty i spłacają.Zidane jak kupowali to zapłacili od razu i tylko dla tego Moggi się zgodził.
Aha i jeszcze deficyt realu-550 mln!!!!!!!!!!!!!!
GIANLUIGI JEST NASZ!!!!!!!!!!!!!!!!
Moggi nie zdecyduje się na to-Zidane można było zastąpić sprowadzając Pavla-natomiast Buffona nkt nie zastąpi.
A poza tym skąd mieliby wziąść tyle kasy???Już beckhama i ronaldo rozłożyli na raty i spłacają.Zidane jak kupowali to zapłacili od razu i tylko dla tego Moggi się zgodził.
Aha i jeszcze deficyt realu-550 mln!!!!!!!!!!!!!!
- JUVEJAH90
- Juventino
Tera to wszyscy chcą kupić naszego Gigiego. Swoją drogą, trudno sie wszystkim dziwić.Ale qrewscy mogą tylko o Buffoniku pomarzyć, on nie jest na sprzedaż, szczególnie dla chłopców od kreskówek! 

Czy jestem prawdziwym kibicem? Trudne pytanie...Myślę że niedokońca:(
- rdk
- Juventino
Stanowczo NIE :!: :!: :!: :!: :!: :!: Real może się pocałować w .... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
A tak poza tym to oni chyba już kasy nie mają, a , przecież oni mają Casillasa, a on jest jednym z lepszych, ale do BUFFONA jescze mu dużo brakuje
REALOWI MÓWIMY STANOWCZO NIE :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
A tak poza tym to oni chyba już kasy nie mają, a , przecież oni mają Casillasa, a on jest jednym z lepszych, ale do BUFFONA jescze mu dużo brakuje

REALOWI MÓWIMY STANOWCZO NIE :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Alexa Del Piero
- Juventino
Chelsea tez chce Buffona ale i Ch i Real moga sobie tylko pomarzyc, my Buffona nie puścimy! Gigi jest nasz! Łapy precz
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- RadeKas
- Juventino
Moze lepiej nie, bo to by znaczylo ze koniec swiata bedizeza gora 15 lat 8) 8) 8)Hybryd pisze:Niech Gigi pozostanie w Juve nawet do końca świata byle nie odchodził do Realu :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
srali muszki będzie wiosna
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Ha ha ha hahahahahahahahahahahahahahaha
Gigi gdzie???????????????????????????
s.........Real biedny klub z 11 pomocnikami???????
pozatym ich bramkarz jest dobry po co im nasz a pozatym my Gigiego nie oddamy :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Gigi gdzie???????????????????????????
s.........Real biedny klub z 11 pomocnikami???????
pozatym ich bramkarz jest dobry po co im nasz a pozatym my Gigiego nie oddamy :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Łukasz.juventihno
- Juventino
to jest bardzo prawdopodobne.buffi jest gwaizda a real chce gwiazdy.
forza juve forza zks stal rz-ow
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami