Buffon w Realu
- Dionizos
- Juventino
Wedlug Wloskich portali, Gigi ma byc kolejnym wielki zakupem Realu Madryt. Cena ma wynosic 70 lmn dolarow. Chyba bym sie pochlastal gdyby Buffi mial zostac graczem Królewskich. Staram sie nie dopuszczac mysli o odejsciu Buffona. Niestety poniewaz jest on na topie zwraca uwage innych zespolow. Miejmy nadzieje, ze Moggi okaze sie chco troche inteligentny i nie pusci Gigiego. Nawet za taka sume.
informacje znalazlem na SoccerAge.com
informacje znalazlem na SoccerAge.com
- RadeKas
- Juventino
AAA Niech ktos zliwkiduje ten klub :evil: :evil: :evil:. Mam go juz dosc. Nawet niech nie mysla o Gigim. Nie ma takiej opcji. Grrrrrrrrrrrrrrrrrr. No to sie teraz wkurzyłem. Jesoooooooo, mam nadzieje ze Moggi nawet o tym nie mysli i nie bedzie myslal. Arrrrrrrrrgggggghhhhhhhhhhhhh
srali muszki będzie wiosna
- juveluck
- Juventino
Raz ze go nie sprzedadza. Dwa Real ma dobrego bramkarza. Trzy nie mial by juz z kad kasy wytrzasnac. Wiec mowie wam to ze spokojem 8) Nie ma sie czym przejmowac to tylko jakas plota

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- kouba
- Qualità Juventino
ani niech tak nie myślą, niech ten dream team sie nie rozpada i niech nikt nie odchodzi, bo jak narazie nikt nie odszedł i po tym sie poznaje wielka drużyne, że nie oddaje swoich graczy :!:
ON nigdy nie odejdzie :!:
ON nigdy nie odejdzie :!:
- BIANCONERI
- Juventino
To tylko plotka!Juventus nie odda kogoś takiego jak Buffon,a poza tym Real ma dobrego bramkarza i nie wyda takiej kasy na kolejnego.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Olszan
- Juventino
70 mln
to już Chelsea chciała więcej dać na pewno go nie puszcze do żadnego klubu On staje się symbolem Juventusu to gigant to jest zdecydowanie najlepszy bramkarz świata on "otarł się o geniusz" jak ktoś tak powiedział jak karne trwały w finale Ligi mistrzów .

Zawsze Wierni ! ! !
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Heheh niezla bajka niezła
Ja równeiż jestem w całkowietym spokoju. W żadny % nieboję się odejścia naszego Buffona. Zresztą jego agent am rozwiał wszystki spekulacje dotyczące odejścia Buffona.
Gigi zostaje u nas, niemam co się martwić. Niedawono była też informacja, ze szykuje się do podpisania nowego kontraktu!
Śmieszny jest ten real

Gigi zostaje u nas, niemam co się martwić. Niedawono była też informacja, ze szykuje się do podpisania nowego kontraktu!
Śmieszny jest ten real

- BianconeriFan
- Juventino
Hoho.... to musi być jakaś plotka... nie ma opcji... choć obiektywnie: dość dobrze wyceniono Gigiego - 70mln euro... Ale Real ma bramkarza z wysokiej półki, więc to raczej niemożliwe, by Buffon zmienił klub. Pozatym nie iwdzę żadnej alternatywy dla niego... kto miałby go zastąpić??
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ciekawe po cy by mieli kupić Buffona, jak i tak mają bardzo dobrego Casillasa, a pozatymżecznik prasowy powiedział cytuje z głowy: "niech kibice się nie boją Buffona nie sprzedamy, a pozatym pieniądze to nie wszystko" czy jakoś tak powiedział 
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Ironek
- Juventino
He ale plota. Po 1 BUFFON by nie chciał tam przejść, po 2 MOGGI go nie odda, po 3 real ma dobrego bramkarza.
ale i tak nienawidzę realu, nawet nie mam określeń jak bardzo nienawidzę tego klubu, ale bym się cieszyłgdyby ten ........ klub rozwiązali.
ale i tak nienawidzę realu, nawet nie mam określeń jak bardzo nienawidzę tego klubu, ale bym się cieszyłgdyby ten ........ klub rozwiązali.
- DeeJay
- Juventino
Nie panikujcie! Ludzie! Gigi nigdzie nie odejdzie. Wogóle to jest bezsensowne. Casillas to obok Buffona także jeden z najlepszych bramkarzy świata. Różne ploty już słyszałem, ale to już wogóle totalne żarty...
- Slim
- Juventino
Wiele włoskich gazet donosi, że Real Madryt chec ściągnąć kolejną Megagwiazdę. W przyszłym roku Real ma zamiar kupić... Gianluigi Buffona.
Gazety mówią, że 'the Merengues' będą musieli zapłacić za znakomitego bramkarza ok 70 milion Euro.
Za pierwszego bramkarza Juventusu Real zapłaciłby więc mniej wiecej tyle co za Zinedine Zidane'a.
Plotka ta wydaje się raczej nierealna, gdyż Iker Casillas, nazywany coraz częściej siódmym galaktycznym, raczej nie straci miejscja w podstawowej jedenastce, a Buffon także raczej nie chciałby siedziec na ławce rezerwowych, poza tym sam nie jest zbytnio zainteresowany odejsciem z Juventusu, ponieważ uważa ze Bianconeri to najlepsze co go w pilkarskim zyciu spotkalo... "Real ma juz za duzo gwiazd, moga mnie chciec i co z tego?" - Giggi.
Real chce takze zakupic inne gwiazdy. Sa nimi Adriano i Mexes.
Ja osobiscie uwazam ze Gigi nie przejdzie tam... poza tym sam sie wypowiada ze nie chce odejsc...
Gazety mówią, że 'the Merengues' będą musieli zapłacić za znakomitego bramkarza ok 70 milion Euro.
Za pierwszego bramkarza Juventusu Real zapłaciłby więc mniej wiecej tyle co za Zinedine Zidane'a.
Plotka ta wydaje się raczej nierealna, gdyż Iker Casillas, nazywany coraz częściej siódmym galaktycznym, raczej nie straci miejscja w podstawowej jedenastce, a Buffon także raczej nie chciałby siedziec na ławce rezerwowych, poza tym sam nie jest zbytnio zainteresowany odejsciem z Juventusu, ponieważ uważa ze Bianconeri to najlepsze co go w pilkarskim zyciu spotkalo... "Real ma juz za duzo gwiazd, moga mnie chciec i co z tego?" - Giggi.
Real chce takze zakupic inne gwiazdy. Sa nimi Adriano i Mexes.
Ja osobiscie uwazam ze Gigi nie przejdzie tam... poza tym sam sie wypowiada ze nie chce odejsc...