Wszystko o Fiorentinie

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2010, 14:44

A El Mundo Deportivo pisze, o zinteresowaniu Barcy Joveticiem. Plota wg mnie, bo:

a) napastników mają ci w Barcy (Barcie?, jak to się, do psiej nędzy, odmienia??) dostatek,

b) Mundo to takie hiszpańskie Tutto.

Ale faktem jest, że chłopak jest baaardzo perspektywiczny, a Barca ma hajs. Szkoda byłoby, gdyby go ściągnęli, kolejna perełka ubyłaby z Włoch.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2010, 18:54

Mnie to śmieszy. Jovetić ma 20 lat,ma przyszłośc przed sobą, niby Barca zainteresowana a kibice Barcy nie chcą widzieć w swoim składzie, widocznie są przyzwyczajeni do gwaizd :whistle: Dobrze że go nie sprowadzą, może na się uda raczej nie teraz może za rok ?

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 lipca 2010, 19:23

<<W@jTEk>> pisze:Mnie to śmieszy. Jovetić ma 20 lat,ma przyszłośc przed sobą, niby Barca zainteresowana a kibice Barcy nie chcą widzieć w swoim składzie, widocznie są przyzwyczajeni do gwaizd :whistle:
Nie wiem co w tym dziwnego. Barca ma obecnie lepszych piłkarzy na tą pozycję.

dp10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2010, 18:15

Kolejne dobre okienko transferowe zapowiada się we Violi po D'Agostino i Borucu....blisko przejscia do fioletowych jest Insua 21 letni argentyński obrońca Liverpoolu..praca Corvino robi wrażenie

rafal-1897

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 lipca 2010, 16:02

Transfery mają dobre, ale pytanie jak daleko zajdą w Serie A. Skład mają chyba trochę słabszy (nie znam ich kadry dokładnie), ale mają dobrą drużynę i to może im dać sukces...

-10-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 17 lipca 2010, 14:07

Gandalf8

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2010, 15:59

Jakoś strasznie się chłopak nie przemęcza na tym treningu :P

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2010, 20:22

Fajnie fajnie, tylko ciekawe, czy Boruc się we Violi odbuduje? Bo trudno przypuszczać, żeby wygrał od razu rywalizację z Freyem... choć byłoby fajnie :) Może w końcu by się odbił od.... tego, gdzie wylądował w Celiku? Należy mu się, bo chłopak jest dobrym bramkarzem.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2010, 21:04

Poważnie zdziwiła mnie informacja o transferze Boruca do Violi. Gdyby został zakontraktowany po sprzedaży Freya, ok, zrozumiałbym. Jednak na sprzedaż francuza się nie zapowiada i Boruc jest bramkarzem numer dwa. Dziwna decyzja... Chyba mógłby znaleźć kilka innych zespołów z podobnej półki w których mógłby startować jako kandydat do pierwszej pozycji w zespole. Mimo że gra dla rywala, życzę mu wywalczenia pierwszego miejsca w składzie i odbudowania formy. Jest bez wątpienia do spółki z Dudkiem najlepszym bramkarzem XXI wieku w Polsce, a Mundial i Euro w jego wykonaniu zostaną zapamiętane.

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
Giacobbneri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2010, 21:25

Do Celticu też szedł na bramkarza nr. 2. Jak wróci do formy sprzed ~ trzech lat to nikt o Freyu nie będzie pamiętał :P

Ouaresma, Benzema, Van Der Vaart i Huntelaar - takie rzeczy tylko w FM-ie !

Marnotta gdzie te transfery ? Delneri gdzie ta piękna gra ?

Moggi wróć !!! Lato 2011 już niedługo !!!
pilkarzyk888

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 lipca 2010, 16:53

zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2010, 14:45

http://www.pilka.pl/jovetic-nie-zagra-przez-pol-roku

Tragedia. Violi jako klubu nie lubię ze względów oczywistych, ale kontuzja takiego zawodnika sprawia, że strasznie mi szkoda sympatyków Violi i samego zawodnika. Mam nadzieję, że te pół roku nie przeszkodzi mu w dalszym rozwoju.

Talent absolutnie czystej wody.

Obrazek
rafal-1897

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2010, 10:55

zoff pisze:http://www.pilka.pl/jovetic-nie-zagra-przez-pol-roku

Tragedia. Violi jako klubu nie lubię ze względów oczywistych, ale kontuzja takiego zawodnika sprawia, że strasznie mi szkoda sympatyków Violi i samego zawodnika. Mam nadzieję, że te pół roku nie przeszkodzi mu w dalszym rozwoju.

Talent absolutnie czystej wody.
No szkoda Joveticia. Bardzo ciężka kontuzja, jedna z najgorszych w piłce nożnej. Mam nadzieję, że szybko wróci do zdrowia, bo jest na prawdę świetnym piłkarzem...

FalsoVero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2010, 16:32

Po meczu Violi z Valencią mam wrażenie, że Artur wygryzł ze składu Freya choć nie wszystko jest przesądzone. Mecz w wykonaniu "Borubara" był fantastyczny. Szkoda tylko puszczonej pierwszej bramki która poszła po rękawicy Boruca. Jeżeli nasz bramkarz na stałe wejdzie do pierwszej jedenastki będzie miał pełne ręce roboty patrząc na to co obrońcy wyrabiali w meczu z "Nietoperzami".

"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
meca

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2010, 20:04

Opłacało się przemęczyć i poczekać do końcowego gwizdka, aby usłyszeć te gromkie gwizdy pod adresem piłkarzy violi :dance: Głównym dyrygentem, który poderwał kibiców swoimi ostatnimi zagraniami w meczu był nie kto inny jak boski M&M :smile:

viola ma duży problem, bo jest uzależniona od formy takich zawodników jak Gila, Vargas czy Montolivo, a że wszyscy grają obecnie piach to wyniki są jakie są. lazio z kolei z tak poukładaną grą i kolektywem jaki stanowi, może włączyć się nawet do walki o LE.

ODPOWIEDZ