Wszystko o Fiorentinie
- deszczowy
- Juventino
A El Mundo Deportivo pisze, o zinteresowaniu Barcy Joveticiem. Plota wg mnie, bo:
a) napastników mają ci w Barcy (Barcie?, jak to się, do psiej nędzy, odmienia??) dostatek,
b) Mundo to takie hiszpańskie Tutto.
Ale faktem jest, że chłopak jest baaardzo perspektywiczny, a Barca ma hajs. Szkoda byłoby, gdyby go ściągnęli, kolejna perełka ubyłaby z Włoch.
a) napastników mają ci w Barcy (Barcie?, jak to się, do psiej nędzy, odmienia??) dostatek,
b) Mundo to takie hiszpańskie Tutto.
Ale faktem jest, że chłopak jest baaardzo perspektywiczny, a Barca ma hajs. Szkoda byłoby, gdyby go ściągnęli, kolejna perełka ubyłaby z Włoch.
- Wojtek
- Juventino
Mnie to śmieszy. Jovetić ma 20 lat,ma przyszłośc przed sobą, niby Barca zainteresowana a kibice Barcy nie chcą widzieć w swoim składzie, widocznie są przyzwyczajeni do gwaizd
Dobrze że go nie sprowadzą, może na się uda raczej nie teraz może za rok ?

- ewerthon
- Juventino
Nie wiem co w tym dziwnego. Barca ma obecnie lepszych piłkarzy na tą pozycję.<<W@jTEk>> pisze:Mnie to śmieszy. Jovetić ma 20 lat,ma przyszłośc przed sobą, niby Barca zainteresowana a kibice Barcy nie chcą widzieć w swoim składzie, widocznie są przyzwyczajeni do gwaizd![]()
- rafal-1897
- Juventino
Transfery mają dobre, ale pytanie jak daleko zajdą w Serie A. Skład mają chyba trochę słabszy (nie znam ich kadry dokładnie), ale mają dobrą drużynę i to może im dać sukces...
- Gandalf8
- Juventino
-10- pisze:Boruc w nowym dresiku:
http://firenze.repubblica.it/cronaca/20 ... 5644256/1/
Jakoś strasznie się chłopak nie przemęcza na tym treningu

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- deszczowy
- Juventino
Fajnie fajnie, tylko ciekawe, czy Boruc się we Violi odbuduje? Bo trudno przypuszczać, żeby wygrał od razu rywalizację z Freyem... choć byłoby fajnie
Może w końcu by się odbił od.... tego, gdzie wylądował w Celiku? Należy mu się, bo chłopak jest dobrym bramkarzem.

- Brutalo
- Juventino
Poważnie zdziwiła mnie informacja o transferze Boruca do Violi. Gdyby został zakontraktowany po sprzedaży Freya, ok, zrozumiałbym. Jednak na sprzedaż francuza się nie zapowiada i Boruc jest bramkarzem numer dwa. Dziwna decyzja... Chyba mógłby znaleźć kilka innych zespołów z podobnej półki w których mógłby startować jako kandydat do pierwszej pozycji w zespole. Mimo że gra dla rywala, życzę mu wywalczenia pierwszego miejsca w składzie i odbudowania formy. Jest bez wątpienia do spółki z Dudkiem najlepszym bramkarzem XXI wieku w Polsce, a Mundial i Euro w jego wykonaniu zostaną zapamiętane.
- Giacobbneri
- Juventino
Do Celticu też szedł na bramkarza nr. 2. Jak wróci do formy sprzed ~ trzech lat to nikt o Freyu nie będzie pamiętał 

Ouaresma, Benzema, Van Der Vaart i Huntelaar - takie rzeczy tylko w FM-ie !
Marnotta gdzie te transfery ? Delneri gdzie ta piękna gra ?
Moggi wróć !!! Lato 2011 już niedługo !!!
Marnotta gdzie te transfery ? Delneri gdzie ta piękna gra ?
Moggi wróć !!! Lato 2011 już niedługo !!!
- pilkarzyk888
- Juventino
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
http://www.pilka.pl/jovetic-nie-zagra-przez-pol-roku
Tragedia. Violi jako klubu nie lubię ze względów oczywistych, ale kontuzja takiego zawodnika sprawia, że strasznie mi szkoda sympatyków Violi i samego zawodnika. Mam nadzieję, że te pół roku nie przeszkodzi mu w dalszym rozwoju.
Talent absolutnie czystej wody.
Tragedia. Violi jako klubu nie lubię ze względów oczywistych, ale kontuzja takiego zawodnika sprawia, że strasznie mi szkoda sympatyków Violi i samego zawodnika. Mam nadzieję, że te pół roku nie przeszkodzi mu w dalszym rozwoju.
- rafal-1897
- Juventino
No szkoda Joveticia. Bardzo ciężka kontuzja, jedna z najgorszych w piłce nożnej. Mam nadzieję, że szybko wróci do zdrowia, bo jest na prawdę świetnym piłkarzem...zoff pisze:http://www.pilka.pl/jovetic-nie-zagra-przez-pol-roku
- FalsoVero
- Juventino
Po meczu Violi z Valencią mam wrażenie, że Artur wygryzł ze składu Freya choć nie wszystko jest przesądzone. Mecz w wykonaniu "Borubara" był fantastyczny. Szkoda tylko puszczonej pierwszej bramki która poszła po rękawicy Boruca. Jeżeli nasz bramkarz na stałe wejdzie do pierwszej jedenastki będzie miał pełne ręce roboty patrząc na to co obrońcy wyrabiali w meczu z "Nietoperzami".
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- meca
- Juventino
Opłacało się przemęczyć i poczekać do końcowego gwizdka, aby usłyszeć te gromkie gwizdy pod adresem piłkarzy violi
Głównym dyrygentem, który poderwał kibiców swoimi ostatnimi zagraniami w meczu był nie kto inny jak boski M&M
viola ma duży problem, bo jest uzależniona od formy takich zawodników jak Gila, Vargas czy Montolivo, a że wszyscy grają obecnie piach to wyniki są jakie są. lazio z kolei z tak poukładaną grą i kolektywem jaki stanowi, może włączyć się nawet do walki o LE.

viola ma duży problem, bo jest uzależniona od formy takich zawodników jak Gila, Vargas czy Montolivo, a że wszyscy grają obecnie piach to wyniki są jakie są. lazio z kolei z tak poukładaną grą i kolektywem jaki stanowi, może włączyć się nawet do walki o LE.