Koszulki na sezon 2010/2011

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Kuben

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2010, 11:30

HubsonJUVE pisze: Te barwy Rasta ahhhhh :D:D
No właśnie... te barwy rasta :?
Potwierdza to tylko fakt, że to klub imigrantów, podobną chcą przez tą koszulkę skusić Drogbe :rotfl:
Co do tematu, najwyraźniej chodzi tutaj o kontrast, który jest oceniany indywidualnie dla każdego zespołu. W przypadku Barcelony wygląda to czytelnie, w przypadku Naszym już nie bardzo (jak wyżej napisaliście).

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
AVE JUVE!!!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2010, 12:18

Jak dla mnie koszulka OM jest swietna , co inego rozowa Evertonu

juventusprzemek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2010, 13:33

Sponsorowi o to chodziło by nazwa rzucała się w oczy, by obstawiać u nich bo oni reklamują tylko najlepsze zespoły.
Ale w niektórych krajach jest zakaz reklamowania bukmacherki no to logo trzeba będzie zakryć na mecz lub zrobić koszulki bez logo.
Oby sporo kasy wpadło od BetClick'a do klubowej skarbonki.

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2010, 18:55

Tutaj logo sponsora nie rzuca się tak tragicznie w oczy, widać panowie ładnie to obrobili na obrazku... Na stronie Nike są trzy wersje domowej, pierwsza wygląda całkiem dobrze, na drugiej już widać naprasowankę, ale ostatnia - z Del Piero - już gorzej. Trzeba będzie jakoś oko przyzwyczaić, trudno.

wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2010, 20:03

stf pisze:Cytujac z jednego z powyzszych linkow - cieszmy sie bo moglo byc duzo, duzo gorzej:

Obrazek

:D
ja nie wiem czego wo gule się czepiacie, my też w swojej historii mamy różowe stroje, nie wiem różowy kolor kojarzy się z brakiem sukcesów czyco?:D wtedy gdy my mieliśmy pink color też odnosiliśmy sukcesy (sezony bodaj że 2004/05, 2003/04, 1997/98, jeszcze w latach 80 były), prawda jest taka że kolor różowy przestał być kolorem niszowym i coraz częściej jest wykorzystywany w rożnych sportach (pamiętam jaka afera była gdy tim wiese nie chciał się zgodzić na granie w werderze w takim kolorze, powiedział wtedy że nie będzie latał jak "świnka" :lol: ) . . . jakby ktoś mnie zapewnił że w takich, czy innych strojach Juve będzie święcić triumfy to ide na to w ciemno

PS: no ale fakt jest faktem że za je bitny ten róż w tych strojach powyżej :smile:

Skibil

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2010, 01:35

Mi się tam koszulka Lyonu podoba, chyba sobie taką sprawie :D

Mateuszello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2010, 23:00

Powracając do tematu z tymi kwadratami(tło za numerem zawodnika) to teraz również posiadamy:
Obrazek
Ja się tego spodziewałem i chyba wasz większość również kolor numerku i pasów jest niemal identyczny co rok temu.
Tak się zastanawiam nad kolorem, który nie musiałby posiadać tego jednobarwnego tła i doszedłem do wniosku, że musiałby to chyba być kolor czerwony, ale ja bym tego nie zmieniał. Wole ten żółtawo-pomarańczowy od takiego jak w 07/08.

PS
Shamrock również to ma...

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie :?:
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą :?:
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2010, 23:03

Ktoś krzyknął w komentach do newsa w trakcie meczu, że logo było dużo lepiej dopasowane. Ja tam żadnej różnicy nie widzę - dalej nie sięga białego pasu i jest bezczelnie wlepione.

Mateuszello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2010, 23:19

mnowo pisze:Ktoś krzyknął w komentach do newsa w trakcie meczu, że logo było dużo lepiej dopasowane. Ja tam żadnej różnicy nie widzę - dalej nie sięga białego pasu i jest bezczelnie wlepione.
Dokładnie... to samo odczuwam jest ono obleśne i rzuca mi się w oczy.

Nie wiem czy Wy też widzicie tą różnicę bieli. Biały kolor na koszulce jest troszkę ciemniejszy od tła BetClica. Nie widać jej z daleka tak jak ząbków, ale jak jest przybliżenie to łeeeech. To jeden z dowodów, że jest to naprasowanka.
Chyba, że nie mają Vizira. Wtedy bym się nie dziwił
:C

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie :?:
--------- Alex Del Piero
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2010, 23:23

Nie nie.. to chodzi o to, że w Vizirze nie prali :stop:
EDIT: Łahahaha nie doczytałem Twojego posta do końca :prochno:

marcinek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 29 lipca 2010, 23:26

z tym betclickiem to ta koszulka wyglada jak jakas podroba z tesco. mogliby te 'biele' dobrac jakos.

Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2010, 23:33

mnowo pisze:Ktoś krzyknął w komentach do newsa w trakcie meczu, że logo było dużo lepiej dopasowane. Ja tam żadnej różnicy nie widzę - dalej nie sięga białego pasu i jest bezczelnie wlepione.
Ja krzyknąłem. Ale muszę odwołać te słowa :prochno:. Na pierwszy rzut oka tak to wyglądało, ale później zobaczyłem, że mi się zdawało. Ale do tej pory mam wrażenie, że w dzisiejszym meczu to logo było mniejsze.

Obrazek
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2010, 23:41

Marian. pisze:
Ja krzyknąłem. Ale muszę odwołać te słowa :prochno:. Na pierwszy rzut oka tak to wyglądało, ale później zobaczyłem, że mi się zdawało. Ale do tej pory mam wrażenie, że w dzisiejszym meczu to logo było mniejsze.
No! Dobrze, że doprowadziłeś się do porządku :whistle:

Mateuszello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2010, 23:43

marcinek pisze:z tym betclickiem to ta koszulka wyglada jak jakas podroba z tesco. mogliby te 'biele' dobrac jakos.
I wstawić to normalnie, chociażby tak:
Obrazek
lub cały napis BetClic takiego samego koloru co nazwisko i numer na ciągłych pasach

--------- Alex Del Piero
rafal-1897

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 lipca 2010, 10:07

Mi się koszulki podobają, tylko ten nieszczęsny BetClic. Ciekawe jak to by wyglądało, gdyby nałożyć to logo na pasy bez tła :think: ...

ODPOWIEDZ