Koszulki na sezon 2010/2011
- Kuben
- Juventino
No właśnie... te barwy rasta :?HubsonJUVE pisze: Te barwy Rasta ahhhhh:D
Potwierdza to tylko fakt, że to klub imigrantów, podobną chcą przez tą koszulkę skusić Drogbe :rotfl:
Co do tematu, najwyraźniej chodzi tutaj o kontrast, który jest oceniany indywidualnie dla każdego zespołu. W przypadku Barcelony wygląda to czytelnie, w przypadku Naszym już nie bardzo (jak wyżej napisaliście).
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- AVE JUVE!!!
- Juventino
Jak dla mnie koszulka OM jest swietna , co inego rozowa Evertonu
- juventusprzemek
- Juventino
Sponsorowi o to chodziło by nazwa rzucała się w oczy, by obstawiać u nich bo oni reklamują tylko najlepsze zespoły.
Ale w niektórych krajach jest zakaz reklamowania bukmacherki no to logo trzeba będzie zakryć na mecz lub zrobić koszulki bez logo.
Oby sporo kasy wpadło od BetClick'a do klubowej skarbonki.
Ale w niektórych krajach jest zakaz reklamowania bukmacherki no to logo trzeba będzie zakryć na mecz lub zrobić koszulki bez logo.
Oby sporo kasy wpadło od BetClick'a do klubowej skarbonki.
- Szymek
- Juventino
Tutaj logo sponsora nie rzuca się tak tragicznie w oczy, widać panowie ładnie to obrobili na obrazku... Na stronie Nike są trzy wersje domowej, pierwsza wygląda całkiem dobrze, na drugiej już widać naprasowankę, ale ostatnia - z Del Piero - już gorzej. Trzeba będzie jakoś oko przyzwyczaić, trudno.
- wagner
- Juventino
ja nie wiem czego wo gule się czepiacie, my też w swojej historii mamy różowe stroje, nie wiem różowy kolor kojarzy się z brakiem sukcesów czyco?:D wtedy gdy my mieliśmy pink color też odnosiliśmy sukcesy (sezony bodaj że 2004/05, 2003/04, 1997/98, jeszcze w latach 80 były), prawda jest taka że kolor różowy przestał być kolorem niszowym i coraz częściej jest wykorzystywany w rożnych sportach (pamiętam jaka afera była gdy tim wiese nie chciał się zgodzić na granie w werderze w takim kolorze, powiedział wtedy że nie będzie latał jak "świnka" :lol: ) . . . jakby ktoś mnie zapewnił że w takich, czy innych strojach Juve będzie święcić triumfy to ide na to w ciemnostf pisze:Cytujac z jednego z powyzszych linkow - cieszmy sie bo moglo byc duzo, duzo gorzej:
PS: no ale fakt jest faktem że za je bitny ten róż w tych strojach powyżej
- Mateuszello
- Juventino
Powracając do tematu z tymi kwadratami(tło za numerem zawodnika) to teraz również posiadamy:

Ja się tego spodziewałem i chyba wasz większość również kolor numerku i pasów jest niemal identyczny co rok temu.
Tak się zastanawiam nad kolorem, który nie musiałby posiadać tego jednobarwnego tła i doszedłem do wniosku, że musiałby to chyba być kolor czerwony, ale ja bym tego nie zmieniał. Wole ten żółtawo-pomarańczowy od takiego jak w 07/08.
PS
Shamrock również to ma...

Ja się tego spodziewałem i chyba wasz większość również kolor numerku i pasów jest niemal identyczny co rok temu.
Tak się zastanawiam nad kolorem, który nie musiałby posiadać tego jednobarwnego tła i doszedłem do wniosku, że musiałby to chyba być kolor czerwony, ale ja bym tego nie zmieniał. Wole ten żółtawo-pomarańczowy od takiego jak w 07/08.
PS
Shamrock również to ma...
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- Mateuszello
- Juventino
Dokładnie... to samo odczuwam jest ono obleśne i rzuca mi się w oczy.mnowo pisze:Ktoś krzyknął w komentach do newsa w trakcie meczu, że logo było dużo lepiej dopasowane. Ja tam żadnej różnicy nie widzę - dalej nie sięga białego pasu i jest bezczelnie wlepione.
Nie wiem czy Wy też widzicie tą różnicę bieli. Biały kolor na koszulce jest troszkę ciemniejszy od tła BetClica. Nie widać jej z daleka tak jak ząbków, ale jak jest przybliżenie to łeeeech. To jeden z dowodów, że jest to naprasowanka.
Chyba, że nie mają Vizira. Wtedy bym się nie dziwił
:C
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Z Tobą
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
z tym betclickiem to ta koszulka wyglada jak jakas podroba z tesco. mogliby te 'biele' dobrac jakos.
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- Marian.
- Juventino
Ja krzyknąłem. Ale muszę odwołać te słowamnowo pisze:Ktoś krzyknął w komentach do newsa w trakcie meczu, że logo było dużo lepiej dopasowane. Ja tam żadnej różnicy nie widzę - dalej nie sięga białego pasu i jest bezczelnie wlepione.

- mnowo
- Qualità Juventino
No! Dobrze, że doprowadziłeś się do porządkuMarian. pisze:Ja krzyknąłem. Ale muszę odwołać te słowamnowo pisze:Ktoś krzyknął w komentach do newsa w trakcie meczu, że logo było dużo lepiej dopasowane. Ja tam żadnej różnicy nie widzę - dalej nie sięga białego pasu i jest bezczelnie wlepione.. Na pierwszy rzut oka tak to wyglądało, ale później zobaczyłem, że mi się zdawało. Ale do tej pory mam wrażenie, że w dzisiejszym meczu to logo było mniejsze.

- Mateuszello
- Juventino
I wstawić to normalnie, chociażby tak:marcinek pisze:z tym betclickiem to ta koszulka wyglada jak jakas podroba z tesco. mogliby te 'biele' dobrac jakos.

lub cały napis BetClic takiego samego koloru co nazwisko i numer na ciągłych pasach
-Z Tobą
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- rafal-1897
- Juventino
Mi się koszulki podobają, tylko ten nieszczęsny BetClic. Ciekawe jak to by wyglądało, gdyby nałożyć to logo na pasy bez tła
...