Deschampsowi marzy sie posada trenera Juve
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Deschamps to według mnie bardzo dobry trener nie tylko piłkarz, wystarczy spojrzeć na wyniki Monaco, jakby odszdeł Lippi(oby nie), to bardzo chętnie. Tylko żeby nie zrobił tego co Wenger z Arsenalem, bo ta drużyna jest bardziej Francuska niż Angielska.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Alexxxxx
- Juventino
Kurcze pamietacie tą pomoc w tatejszych czasach. Deschamps był świetny. Szczerze powiedziawszy jako traner Monaco sprawdza się. Odbudował ten klub od dan do ponownej swietności i to mi się podoba. Ach jak tu nie wspominać czasów z nim. Jego początlki moje poczatki(praktycznie) z Juve. Musze to pamietać. Jescze do tego Di Livio, który jest nadal kolegom Alexa
- prawie najlepszym przyjacielem, jesli nie najlepszym. Di Livio to tez wielka gwiazda. Do tego Didier jest tak młody. Ale co z Lippiem... Ja proponuje na początku duet trenerow Lippi - Deschamps. potem trio Lippi - Deschamps - Neved, a na końcu kwartet Lippi - Deschamps - Neved - Del Piero i ta czówrka trenerska rozwali wszystkich 

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- alexxxks
- Juventino
Niestety Lipii nie może zostawić Juve!! To by był największy cios!! On jest stworzony do prowadzenia tego zespołu!! Miło, że Deschamps ma takie marzenie, ale to tylko...marzenie
Które jest raczej nie wykonalne!! Lipii musi zostać aż do końca!!

Moja jedyna miłość to...Juve!!!!!!!! :-)
- Łukasz
- Juventino
Jeśli (oby nie) Lippi odejdzie kiedykolwiek na emeryturę - czemu nie.
- Wojtom
- Juventino
kiedys uslyszalem ze Lippi komus obiecal ,że z Juventusem zdobedzie 30 scudetto i Juve bedzie mialo 3 gwiazdki to dopiero wtedy moze odejsc z Juve ...... ale życze mu jak najdłuzszego pobytu w Juventusie !!! 

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Lippi to obiecał chyba po śmierci Gianniego Agnelliego
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
- juve21
- Juventino
Mam nadzieję że Deshamps jednak się nie skusi :? Pikarzem to on może był niezłym ,ale trenerem kiepskim i w Monaco skłocił się z kim się dało. Najlepszym trenerem dla Juve jest jtoś z włoch ,znający tajniki włoskiej piłki np. Trappatoni.
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- BIANCONERI
- Juventino
Dobrze wspominam gre Dechampsa w Juventusie.Jego gra była mało efektowna,ale był on bardzo przydatny druzynie.Teraz jest trenerem Monaco i całkiem dobrze mu to idzie.Kto wie może kiedys zostanie szkoleniowcem Juventusu.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"