Deschampsowi marzy sie posada trenera Juve
- BIGGI
- Qualità Juventino
Didier Deschamps wyjawił, że marzy mu się posada trenera Juventusu.
"To byłoby niesamowite. Jeżeli trafiła by mi się okazja na pewno nie przepuściłbym jej. W Turynie spędziłem pięć fantastycznych lat i co jest oczywistym, z ogromną chęcią zasiadł bym na ławce, lecz nie jako zawodnik, ale jako trener."
żródło : JP
"To byłoby niesamowite. Jeżeli trafiła by mi się okazja na pewno nie przepuściłbym jej. W Turynie spędziłem pięć fantastycznych lat i co jest oczywistym, z ogromną chęcią zasiadł bym na ławce, lecz nie jako zawodnik, ale jako trener."
żródło : JP
- RadeKas
- Juventino
Ja tez bym chcial byc trenerem Juve a nie pisza o mnie jakos
. Ja tam chce zeby Lippi byl trenerem ile wlezie. Nie wazne ze bedzie szlo troche gorzej (bo kiedys musi), ale Marcelo musi byc naszym coachem. Jest do tego stworzony 8)
srali muszki będzie wiosna
- adrian11c
- Juventino
nie no co za duzo to niezdrowo ledwo co usłyszeliśmy o nim trenującym MONACO a on już kce do JUVE !!!przesada LIPPI WIECZNIE ZYWY!na razie nie ma co nawet marzyć ale DIDIER nic straconego jeszcze z 10 latek i ... może tak na asystenta?hle hle musisz jeszcze troszke popracować pokazać sie a potem ...POWODZENIA!!!!!!!
"Każdego dnia nie tylko raz , trzeba żyć na pełny gaz" /K.Koźwicki/
- swiergot
- Juventino
Lippi NIE będzie wiecznie żywy. Póki jest, nikt inny nie ma prawa być trenerem Juve, ale jeżeli już stan zdrowia nie będzie mu pozwalał, to wtedy dlaczego nie, Deschamps zna Juve i jako trener nie jest zły.

- Yuwe
- Juventino
Dla mnie to by byla dobra alternatywa , gdyz LIPPI napewno kiedys odejdzie a Didier jeszcze mlody trener, nabierze sztuki trenerskiej w MOnaco i bedzie dobrze. Oczywiscie nie stawiam go juz jako trenera a Juventusie ale mozna by go sprawdzic w dalekiej przyszlosci . Poki co LIPPI rzadzi i niech tak zostanie na jakis czas...
- bartol
- Juventino
RadeKas!!! Nie mogłeś tego lepiej ująć! w pełni się zgadzamRadeKas pisze:Ja tez bym chcial byc trenerem Juve a nie pisza o mnie jakos![]()
![]()
![]()
. Ja tam chce zeby Lippi byl trenerem ile wlezie. Nie wazne ze bedzie szlo troche gorzej (bo kiedys musi), ale Marcelo musi byc naszym coachem. Jest do tego stworzony 8)
JUVE RULLEZ!!!

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
to miło, że naszemu ex Deschampsowi marzy się posada trenera JUVE ale wiemy kto rządzi 8) Lippi musi u nas zostać tak długo jak tylko się. to jest trener jakich mało...
A co do Deschampsa, jako trener na poczatku mu nieszło, teraz z Monaco nieźle wymiata
A co do Deschampsa, jako trener na poczatku mu nieszło, teraz z Monaco nieźle wymiata

- juveluck
- Juventino
Didre byl wspanialem pilkarzem. Bardzo duzo dla nas zrobil. Daze go ogromna sympatia. Ale my mamy Lippiego i narazie nie ma co mazyc o posadzie trenera u nas. Za kilka lat kto wie. Narazie niezle sobie radzi z Monaco wiec jezeli marcello nie ebdzie juz mial zdrowia na lawek(ale zycze mu go jak najwiecej) to kto wie

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- BianconeriFan
- Juventino
Każdemu marzy się trenowanie zawodników Juve... Deschamps może narazie pomarzyć... mamy Lippiego - a on jest najlepszy...
- BIGGI
- Qualità Juventino
Nom, pamiętam go. Razem z Di Livio nieźle wymiatali w pomocy. Jednak teraz jest Lippi....moze w przyszłości. Kazdemu wyjdzie to na dobre, jemu tez bo nabierze do tego czasu doświadczenia.kouba pisze:ja bym sie zgodził, poniewaz był jednym z filarów drużyny juventusu jak grał w niej
- DeeJay
- Juventino
Posada Lippiego jest jak narazie nie zagrożona. Ale to wszystko zależy od wyników. Wystarczy jeden słaby sezon (puk, puk, odpukać) aby każdy zmienił zdanie o Lippim i powiedział sobie, że ten w Juve już się wypalił. Myśle jednak że Dider jeszcze nie prędko zostanie trenerem Juve. Ale kto wie? może kiedyś? Jak dla mnie jeśli w zarządzie nic się nie zmieni, to bardzo możliwe.
- nookie
- Juventino
W sumie fajnie by bylo..ale nie za Lippiego..ten czlowiek jest niezastapiony...a moze tak jakby go wziac na asystenta?? :? :?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.