HipHopowa strona Forum.
- sieka
- Juventino
Rysiowi nikt nie chce odpowiedzieć na dissa to sobie sam napisał kolejnego. Chłopaki z Parias przekazali co mieli do powiedzenia tej całej sprawie wiec kolejny diss co miałby wnieść..?? Mają napisać ze Peja to ch.... i pobluzgać troche na niego?? Chyba nie o to chodzi w ich kawałkach. Zresztą nie widze sensu ciągnięcia tego do takiego stopnia jak w sporze z Tede.
A co do samego kawałka dziwi mnie trochę że Peja twierdzi że scena zawsze była podzielona ale dziwnym trafem jakoś współpracował z Tede, Sokołem czy Włodim a teraz po nich ciśnie. Zalatuje to troche fałszem. A porównania PFK z Firmą jak i Peji z Ostrym są nie na miejscu...ale cóż każdy ma swój gust i wie jakie wartości reprezentuje Firma a jakie reprezentowała Paktofonika oraz co w swoich tekstach niesie muzyka Ostrego a co Peji....
A co do samego kawałka dziwi mnie trochę że Peja twierdzi że scena zawsze była podzielona ale dziwnym trafem jakoś współpracował z Tede, Sokołem czy Włodim a teraz po nich ciśnie. Zalatuje to troche fałszem. A porównania PFK z Firmą jak i Peji z Ostrym są nie na miejscu...ale cóż każdy ma swój gust i wie jakie wartości reprezentuje Firma a jakie reprezentowała Paktofonika oraz co w swoich tekstach niesie muzyka Ostrego a co Peji....
...............JUVE...........
- oliver
- Juventino
słyszał ktoś Hipotomia posłuchajcie sobie. chłopaki z Nowego Sącza
macie jeden kawałek
macie jeden kawałek
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- sk1le
- Juventino
sieka pisze:Rysiowi nikt nie chce odpowiedzieć na dissa to sobie sam napisał kolejnego. Chłopaki z Parias przekazali co mieli do powiedzenia tej całej sprawie wiec kolejny diss co miałby wnieść..?? Mają napisać ze Peja to ch.... i pobluzgać troche na niego?? Chyba nie o to chodzi w ich kawałkach. Zresztą nie widze sensu ciągnięcia tego do takiego stopnia jak w sporze z Tede.
Peja chyba nie może znieść tego, że chłopaki z Parias jeszcze mu nie odpowiedzieli.. Szanuje Peje, szanuje także Eldoke, Pelsona i Włodiego za to co zrobili dla polskiego rapu... Jednak uważam, że chłopaki z Parias powinni odpowiedzieć na kolejnego dissa RPS.
Z tymi porównaniami to się zgadzam.. Nie wiem jak można porównywać PFK z Firmą przecież to zupełnie inne style.. Swoja drogą nie przepadam za Firmą, jakoś nie podchodzą mi zbytnio ich kawałki.. są zwyczajnie idiotyczne.. ciekawe czy w wieku 40 lat też będą dzielnie i dumnie głosić hasło JP na 100% . A jak widzę małolatów z bluzami JP to... eh szkoda gadać.. pewnie większość z nich nawet nie wie co to hasło

Mega kawałek
- gawron
- Juventino
Nie wierz we wszystko co Ci napiszą trolle z jakiegoś durnego forum. Bekę sobie kręcą idioci. "News" (Post) jest z wczorajszego ranka, więc gdyby to była prawda to dzisiaj już by o tym huczało wszędzie. Zignoruj kretynów.dr.DeV pisze:http://www.rapgraforum.com/ostr-nie-zyje-t48590.html
nie wiem nie wierze !! jakiś wkręt!
- paku
- Juventino
Scena zawsze była podzielona. A czemu ? Ten który odnosi sukces zawsze jest postrzegany jako ten zły. Pieniążki która lecą ze sprzedaży płyt muszą boleć innych, bo jakby nie patrzeć Ci którzy nie sprzedają tracą jakiś tam % fanów. Tede musiał polecieć do tvnu, sokół musiał się sprzedać hitem w aucie. A co robi Peja? Zapewne Peja ma bekę, nagrywa kolejne dissy, licząc na odpowiedź.sieka pisze:Rysiowi nikt nie chce odpowiedzieć na dissa to sobie sam napisał kolejnego. Chłopaki z Parias przekazali co mieli do powiedzenia tej całej sprawie wiec kolejny diss co miałby wnieść..?? Mają napisać ze Peja to ch.... i pobluzgać troche na niego?? Chyba nie o to chodzi w ich kawałkach. Zresztą nie widze sensu ciągnięcia tego do takiego stopnia jak w sporze z Tede.
- sieka
- Juventino
Postrzegany jako zły Peja akurat nie jest poprzez odnoszone sukcesy muzyczne tylko poprzez wybryki w Zielonej Górze a tu bezsprzecznie dał d... . A ostatnie płyty( sprzed incydentu w ZG) zarówno Ryśka, Tedego czy Sokoła nie były najwyższych lotów wiec wątpie zeby sie któraś z tych plyt tak przekonała fajnów np Tedego do twórczości Peji. A co do zarabiania kasy w TVNie przez Tedego to Peja też chyba charytatywnie nie wystąpił w MTV Cribs. A co do Sokoła to patrzenie na jego twórczość poprzez kawałek w aucie to jest mała niedorzeczność. Zresztą jak sie nie myle to sam Sokół sie ustosunkował do tego kawałka na najnowszym Mixtape Prosto.paku pisze: Scena zawsze była podzielona. A czemu ? Ten który odnosi sukces zawsze jest postrzegany jako ten zły. Pieniążki która lecą ze sprzedaży płyt muszą boleć innych, bo jakby nie patrzeć Ci którzy nie sprzedają tracą jakiś tam % fanów. Tede musiał polecieć do tvnu, sokół musiał się sprzedać hitem w aucie. A co robi Peja? Zapewne Peja ma bekę, nagrywa kolejne dissy, licząc na odpowiedź.
...............JUVE...........
- goly
- Juventino
Czy słuchał ktoś już Fuck Tede / Glam Rap ? Moim zdaniem bardzo ciekawa produkcja. Jacek pokazał, że ma dystans do otaczającego świata i śmieje z tych którzy mu ubliżają bez powodu. Warto dodać, że nikt by się nie spodziewał takich gości jak Eldo czy Pezet, których kiedyś zmiażdżył na bitwie w Płocku. Bitwa to raz, dwa to seria dissów z jednym i drugim. Obecność i przesłanie z tego zjawiska płynie jedno, Tede chce pokazać, że polska scena Hip-hopowa powinna łączyć a nie dzielić. Naprawdę miło zobaczyć jak chłopaki zakopują wojenny topór i są razem
Naprawdę coś niesamowitego. Do tego Molesta w kawałku "Warszafski styl" nadaje dodatkowego smaczku. Jak za starych dobrych czasów, od razu przypomina mi się kawałek "Wolę się nastukać"
Z czystym sumieniem album mogę polecić każdemu fanowi rapu na najwyższym poziomie.
Pozdrawiam!

Z czystym sumieniem album mogę polecić każdemu fanowi rapu na najwyższym poziomie.
Pozdrawiam!
Zgadzam się paku. Dlatego właśnie wszyscy zawsze patrzyli na ręce Tede i ze złości moczyli majtki.Ten który odnosi sukces zawsze jest postrzegany jako ten zły.
"gdyż to, co oni mówią, więcej mówi o nich samych niż o tobie" - Anthony de Mello
- goly
- Juventino
Spamuj dalej. Miło, że pokazałeś, iż jesteś niezrównoważony pod względem emocjonalnym.aras191 pisze:Tede a kto ? :rotfl:
Matheo robi świetne bity. Wybił się chłopak ostatnimi czasy. Farta ma ten, kto może jeździć na jego bitach

"gdyż to, co oni mówią, więcej mówi o nich samych niż o tobie" - Anthony de Mello
- Szilgu
- Juventino
Chyba nikt o tym nie pisał jeszcze. Vienio wydaje solówkę. Jakoś bardzo nie fascynuje mnie jego twórczość, jednak płytę sprawdzę z uwagi na gości. Grubson, Fokus, Rahim, Luc, Medium i kilku innych. Może być ciekawie. Co do samego Vienia, chyba najlepszy z całej Molesty. Zobaczymy co pokaże na solowym krążku.
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Chyba zakupię tą płytę, pierwsza piosenka, która się pojawiła z płyty (Nowe Bloki) bardzo mi się spodobała. Wiele bardzo dobrych raperów, również "wystąpi" na tej płycie co sprawi ,że stanie się ona jeszcze ciekawsza. Hmmm zastanawiam się czy krążek będzie lepszy od Totema Gurala czy Fuck TedeSzikit pisze:Chyba nikt o tym nie pisał jeszcze. Vienio wydaje solówkę. Jakoś bardzo nie fascynuje mnie jego twórczość, jednak płytę sprawdzę z uwagi na gości. Grubson, Fokus, Rahim, Luc, Medium i kilku innych. Może być ciekawie. Co do samego Vienia, chyba najlepszy z całej Molesty. Zobaczymy co pokaże na solowym krążku.

- Andryk
- Juventino
Czy ja wiem... Hades zjadł Vienia w tym numerze i to na raz, nic ciekawego po za zwrotką Hadesa i cutami z WłodimSmok-u pisze:Chyba zakupię tą płytę, pierwsza piosenka, która się pojawiła z płyty (Nowe Bloki) bardzo mi się spodobała. Wiele bardzo dobrych raperów, również "wystąpi" na tej płycie co sprawi ,że stanie się ona jeszcze ciekawsza. Hmmm zastanawiam się czy krążek będzie lepszy od Totema Gurala czy Fuck TedeSzikit pisze:Chyba nikt o tym nie pisał jeszcze. Vienio wydaje solówkę. Jakoś bardzo nie fascynuje mnie jego twórczość, jednak płytę sprawdzę z uwagi na gości. Grubson, Fokus, Rahim, Luc, Medium i kilku innych. Może być ciekawie. Co do samego Vienia, chyba najlepszy z całej Molesty. Zobaczymy co pokaże na solowym krążku.. Poczekamy zobaczymy