Wasze ulubione kluby przed Juve
- Azazel
- Juventino
Kiedyś kibicowałem Hanowerowi 96 i Chelsei, Juventusowi zacząłem kibicować jak przeszedł Nedved, może dla tego że z początku mu nie wychodziło i to mnie do niego i Starej Damy przekonało? Aktualnie sympatyzuje jeszcze z Jagiellonią, Haopele Tel Aviv (którego herb jest moim avatarem
), Dynamem Kijów i Arsenalem.
- Gandalf8
- Juventino
A ja odkąd pamiętam kibicowałem Juventusowi. Chyba ze względu na to, że dla mojego taty był to najlepszy zagraniczny klub (pewnie dlatego, że grał tam Boniek).
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- sisman
- Juventino
Dla mnie po Juventusie nie ma nic, nie mam nic do tych, którzy kibicują innym klubą, ale dla mnie osobiście, tylko sprzedajna dziwka "kocha" kilku mężczyzn. Przenośnia marna, ale ja tak to widzę.
Day after day I'm getting better and better.
- Wojtek1207
- Juventino
No cóż, ciężko to napisać, ale, kiedy byłem mały kibicowałem Milanowi, ale na szczęście dzięki koszulce Alexa, którą dostałem od rodziców, kibicuję Juventusowi.
- SantaPio
- Juventino
To i ja się udzielę 
Gdyby nie fakt że to już tyle lat można by powiedzieć że jestem "sezonowcem"
Wprawdzie nie miałem nigdy innego ukochanego klubu ale zaczęło się wszystko od mistrzostw świata w 94 roku. Wtedy oglądałem pierwsze mecze "świadomie" hm... miałem 9 lat
Pokochałem Włochów
Juventus zyskał moje serce niesamowitą walką z Ajaxem w pamiętnym finale LM
Bramka Ravanelliego którą pamiętam do dzis 
Lubię kilka klubów za styl gry, zawodników którzy przeszli przez ich składy.
Tak np stara Barcelona ze względu na Kluiverta
No i Legia która nas tak pięknie reprezentowała.
Cudowna bramka Leszka Pisza z wolnego (30-35 metrów?)
w końcu Lubelak
;)
Tak czy inaczej... Liczy się TYLKO Juventus
Pozdro

Gdyby nie fakt że to już tyle lat można by powiedzieć że jestem "sezonowcem"
Wprawdzie nie miałem nigdy innego ukochanego klubu ale zaczęło się wszystko od mistrzostw świata w 94 roku. Wtedy oglądałem pierwsze mecze "świadomie" hm... miałem 9 lat

Pokochałem Włochów

Juventus zyskał moje serce niesamowitą walką z Ajaxem w pamiętnym finale LM

Lubię kilka klubów za styl gry, zawodników którzy przeszli przez ich składy.
Tak np stara Barcelona ze względu na Kluiverta

No i Legia która nas tak pięknie reprezentowała.
Cudowna bramka Leszka Pisza z wolnego (30-35 metrów?)

Tak czy inaczej... Liczy się TYLKO Juventus

Pozdro

- Gandalf8
- Juventino
Wojtek1207 pisze:No cóż, ciężko to napisać, ale, kiedy byłem mały kibicowałem Milanowi, ale na szczęście dzięki koszulce Alexa, którą dostałem od rodziców, kibicuję Juventusowi.
I chwała Twoim rodzicom, że sprowadzili Cię na dobrą drogę

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
- Wojtek
- Juventino
Kiedyś to bardzo byłem za Groclinem (w pucharze uefa dobrze sobie radzili) ale można powiedzieć że to nie była miłość bo kto nie idzie za polskim klubem kiedy gra w europejskich rozgrywkach
Z Juve od 2003 aż do końca !! FORZA JUVE!! 

- CFCPRiDeOfLONDON
- Juventino
Moim pierwszym klubem, któremu kibicowałęm był Real Madryt, gdyż jako kilkuletnie dziecko widziałem jak Galacticos odnoszą liczne sukcesy. Od 1999 roku kibicuję Chelsea . Bardzo podobała mi się gra Didiera Deschampsa, Gianfranco Zoli, Gianluci Vialli, Ruuda Gullita .
Od dziecka też kibicowałem Jagiellonii . To pewnie dlatego, że urodziłem się w Białymstoku i mieszkałem tam kilka lat .
TERAZ JEST TYLKO CHELSEA !!!!
Ale Juve też lubię i strasznie mi było smutno jak przegrali z Chelsea w LM 
Od dziecka też kibicowałem Jagiellonii . To pewnie dlatego, że urodziłem się w Białymstoku i mieszkałem tam kilka lat .
TERAZ JEST TYLKO CHELSEA !!!!

Ostatnio zmieniony 15 lipca 2010, 13:50 przez CFCPRiDeOfLONDON, łącznie zmieniany 2 razy.
"Wszyscy czekają aż Chelsea przestanie wygrywać. Kiedy w końcu przegramy ogłoszą święto narodowe. Jesteśmy na to gotowi" - The Special One
- ketraB
- Juventino
piękne sowa i ja się pod tym podpisuję... Juve od samego początkusisman pisze:Dla mnie po Juventusie nie ma nic, nie mam nic do tych, którzy kibicują innym klubą, ale dla mnie osobiście, tylko sprzedajna dziwka "kocha" kilku mężczyzn. Przenośnia marna, ale ja tak to widzę.

- D-Rose
- Juventino
Przed Juve kibicowałem Realowi i Interowi. Pozniej przeszła milosc najpierw do Lazio, ale po roku przerzuciłem sie na Rome. Niestety Roma zaczeła kupe grac to zaczałem być fanatykiem i hoolsem Juventusu, no i tak juz zostalo 8)

- rafal-1897
- Juventino
Przed Juve ''kibicowałem'' Milanowi, ale w FIFie 06 grałem Juventusem bo najlepszy w Lidze Włoskiej, a później chciałem grac już Milanem... No ale Juve mnie wciągnęło... Jak grali w Serie B to jeszcze nie oglądałem meczów, ale jak już wrócili to zacząłem interesowac się na serio i tak już zostało 

- jur7o
- Juventino
Pamiętam jak siostra ze szwagrem byli jakieś 12 lat temu (teraz mam 20) nad morzem przywieźli mi koszulke piłkarską oczywiście juventusu z nr 10:) i tak sie zaczeło kibicowanie do dziś. Jeszcze pamiętam jak sie pytałem szwagra czy nie było innych a on powiedział ze były tylko ten zawodnik co był na koszulce był najlepszy z tych co byli do wybrania.... a tak na marginesie to powiem ze kibicuje też zespołowi rodzinnemu Radomiakowi:) ale juz nie tak jak juve....
FORZA JUVE
GRANDE ALEX
TYLKO RKS
FORZA JUVE
GRANDE ALEX
TYLKO RKS
- wagner
- Juventino
przed JUVE nie ma nic :!:, za to drugim moim ulubiony klubem jest Everton, mecze drużyny z Liverpool'u oglądam w takiej samej ilości co pasiaków (czytaj 100%
) ... chociaż miłość do Juventusu jest niewyobrażalnie większa, to i w klub z angoli jestem zaangażowany