Wasze ulubione kluby przed Juve

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Azazel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2010, 19:45

Kiedyś kibicowałem Hanowerowi 96 i Chelsei, Juventusowi zacząłem kibicować jak przeszedł Nedved, może dla tego że z początku mu nie wychodziło i to mnie do niego i Starej Damy przekonało? Aktualnie sympatyzuje jeszcze z Jagiellonią, Haopele Tel Aviv (którego herb jest moim avatarem :wink: ), Dynamem Kijów i Arsenalem.

Gandalf8

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2010, 20:18

A ja odkąd pamiętam kibicowałem Juventusowi. Chyba ze względu na to, że dla mojego taty był to najlepszy zagraniczny klub (pewnie dlatego, że grał tam Boniek).

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
sisman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2010, 21:31

Dla mnie po Juventusie nie ma nic, nie mam nic do tych, którzy kibicują innym klubą, ale dla mnie osobiście, tylko sprzedajna dziwka "kocha" kilku mężczyzn. Przenośnia marna, ale ja tak to widzę.

Day after day I'm getting better and better.
Wojtek1207

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lipca 2010, 09:54

No cóż, ciężko to napisać, ale, kiedy byłem mały kibicowałem Milanowi, ale na szczęście dzięki koszulce Alexa, którą dostałem od rodziców, kibicuję Juventusowi.

SantaPio

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 lipca 2010, 22:41

To i ja się udzielę ;)
Gdyby nie fakt że to już tyle lat można by powiedzieć że jestem "sezonowcem"
Wprawdzie nie miałem nigdy innego ukochanego klubu ale zaczęło się wszystko od mistrzostw świata w 94 roku. Wtedy oglądałem pierwsze mecze "świadomie" hm... miałem 9 lat ;)
Pokochałem Włochów :)
Juventus zyskał moje serce niesamowitą walką z Ajaxem w pamiętnym finale LM :) Bramka Ravanelliego którą pamiętam do dzis :)
Lubię kilka klubów za styl gry, zawodników którzy przeszli przez ich składy.
Tak np stara Barcelona ze względu na Kluiverta ;)
No i Legia która nas tak pięknie reprezentowała.
Cudowna bramka Leszka Pisza z wolnego (30-35 metrów?) :) w końcu Lubelak ;);)

Tak czy inaczej... Liczy się TYLKO Juventus :)
Pozdro :)

Gandalf8

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lipca 2010, 23:00

Wojtek1207 pisze:No cóż, ciężko to napisać, ale, kiedy byłem mały kibicowałem Milanowi, ale na szczęście dzięki koszulce Alexa, którą dostałem od rodziców, kibicuję Juventusowi.

I chwała Twoim rodzicom, że sprowadzili Cię na dobrą drogę :bravo:

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
michauu99

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 lipca 2010, 23:51

Real Madryt - stara miłosc, juz nieaktualna :płaczę:
Pózniej byl Bayern Monachium i Unia Leszów ale skonczylo sie tez po kilku katastrofach m.in wypraniu mi przez matke koszulki w wybielaczu :pray: :doh: :think: :/
Tera jUve.

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2010, 08:32

Kiedyś to bardzo byłem za Groclinem (w pucharze uefa dobrze sobie radzili) ale można powiedzieć że to nie była miłość bo kto nie idzie za polskim klubem kiedy gra w europejskich rozgrywkach ;) Z Juve od 2003 aż do końca !! FORZA JUVE!! :dance:

CFCPRiDeOfLONDON

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2010, 11:27

Moim pierwszym klubem, któremu kibicowałęm był Real Madryt, gdyż jako kilkuletnie dziecko widziałem jak Galacticos odnoszą liczne sukcesy. Od 1999 roku kibicuję Chelsea . Bardzo podobała mi się gra Didiera Deschampsa, Gianfranco Zoli, Gianluci Vialli, Ruuda Gullita .
Od dziecka też kibicowałem Jagiellonii . To pewnie dlatego, że urodziłem się w Białymstoku i mieszkałem tam kilka lat .
TERAZ JEST TYLKO CHELSEA !!!! :wink: Ale Juve też lubię i strasznie mi było smutno jak przegrali z Chelsea w LM :(
Ostatnio zmieniony 15 lipca 2010, 13:50 przez CFCPRiDeOfLONDON, łącznie zmieniany 2 razy.

"Wszyscy czekają aż Chelsea przestanie wygrywać. Kiedy w końcu przegramy ogłoszą święto narodowe. Jesteśmy na to gotowi" - The Special One
ketraB

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 lipca 2010, 13:24

sisman pisze:Dla mnie po Juventusie nie ma nic, nie mam nic do tych, którzy kibicują innym klubą, ale dla mnie osobiście, tylko sprzedajna dziwka "kocha" kilku mężczyzn. Przenośnia marna, ale ja tak to widzę.
piękne sowa i ja się pod tym podpisuję... Juve od samego początku ;) do końca...

Szilom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2010, 13:27

Od 1996 r. Juve. Wiadomo jaki mecz ;] Wiadomo kto.

FORZA !

D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 lipca 2010, 13:31

Przed Juve kibicowałem Realowi i Interowi. Pozniej przeszła milosc najpierw do Lazio, ale po roku przerzuciłem sie na Rome. Niestety Roma zaczeła kupe grac to zaczałem być fanatykiem i hoolsem Juventusu, no i tak juz zostalo 8)

Obrazek
rafal-1897

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 lipca 2010, 13:47

Przed Juve ''kibicowałem'' Milanowi, ale w FIFie 06 grałem Juventusem bo najlepszy w Lidze Włoskiej, a później chciałem grac już Milanem... No ale Juve mnie wciągnęło... Jak grali w Serie B to jeszcze nie oglądałem meczów, ale jak już wrócili to zacząłem interesowac się na serio i tak już zostało :P

jur7o

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 lipca 2010, 13:58

Pamiętam jak siostra ze szwagrem byli jakieś 12 lat temu (teraz mam 20) nad morzem przywieźli mi koszulke piłkarską oczywiście juventusu z nr 10:) i tak sie zaczeło kibicowanie do dziś. Jeszcze pamiętam jak sie pytałem szwagra czy nie było innych a on powiedział ze były tylko ten zawodnik co był na koszulce był najlepszy z tych co byli do wybrania.... a tak na marginesie to powiem ze kibicuje też zespołowi rodzinnemu Radomiakowi:) ale juz nie tak jak juve....

FORZA JUVE
GRANDE ALEX
TYLKO RKS

wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2010, 13:58

przed JUVE nie ma nic :!:, za to drugim moim ulubiony klubem jest Everton, mecze drużyny z Liverpool'u oglądam w takiej samej ilości co pasiaków (czytaj 100% :wink: ) ... chociaż miłość do Juventusu jest niewyobrażalnie większa, to i w klub z angoli jestem zaangażowany

ODPOWIEDZ