za słaba obrona???????
- FORZA MILAN
- Milanista
I tak wasza obrona wyjdzie po meczu z Milanem za dwie kolejki.Jesli straca mniej niz 2 bramki to nie ma tak zle.O Milan jestem spokojny bo jak zwykle nic nie straci no moze uda sie juventusowi strzelic jedna w 90 minucie.
- kouba
- Qualità Juventino
oj mylisz sie, może i juve traci więcej bramek niż w poprzednim sezonie, ale to sie kiedys musi skączyć :!: są jeszcze nie zgrani z Legro :!: a Milan wcale nie gra lepiej niż w zeszłym sezonie, z Interem to picem wygrali, bo inter był taki słaby a nie milan taki mocny :!:FORZA MILAN pisze:I tak wasza obrona wyjdzie po meczu z Milanem za dwie kolejki.Jesli straca mniej niz 2 bramki to nie ma tak zle.O Milan jestem spokojny bo jak zwykle nic nie straci no moze uda sie juventusowi strzelic jedna w 90 minucie.
- Johnny777
- Juventino
Nie będę się z Tobą spierał...wrócimy do Twojej wypowiedzi po meczu i się pośmiejemy...FORZA MILAN pisze:I tak wasza obrona wyjdzie po meczu z Milanem za dwie kolejki.Jesli straca mniej niz 2 bramki to nie ma tak zle.O Milan jestem spokojny bo jak zwykle nic nie straci no moze uda sie juventusowi strzelic jedna w 90 minucie.

- FORZA MILAN
- Milanista
czego to ja sie dowiaduje hahaha.Milan wygrał picem.ale rozumie to jest zazdrosc.Mam nadzieje ze Sheva wam pokaze jaka macie obrone.
- kouba
- Qualità Juventino
patrzałeś na meczFORZA MILAN pisze:czego to ja sie dowiaduje hahaha.Milan wygrał picem.ale rozumie to jest zazdrosc.Mam nadzieje ze Sheva wam pokaze jaka macie obrone.

- FORZA MILAN
- Milanista
Tak sobie to tłumacz.Nie Inter grał słabo ino Milan był lepszy w środku boiska i Inter nie mial szans wygrac.A bramka Martinsa była raczej dziełem przypadku i rozluźnieniem w szykach Milanu.Zresztą zobaczymy co Juve pokaze w meczu z Milanem zeby sie nie okazało potem ze Juve tez zagra jak dzieciaki z podwórka.Jedyna wasza szansa szansa na remis to jest Buffon ale Sheva nie takich bramkarzy pokonywał.
- FORZA MILAN
- Milanista
Obawiam sie ze tego sie nie doczekam.Juve srogą lekcje Milanowi?? Hm... widze ze masz swój świat.Ludzie patrzcie realistycznie Milan nie ma słabych punktów.Chyba ze wy je znacie chetnie poczytam.matiso pisze:Ale Ty FORZA MILAN jestes zapatrzony w swoj cudowny zespol,mam nadzieje ze dostaniesz nauczke jak Juve da sroga lekcje Milanowi.
- BIGGI
- Qualità Juventino
Przed sozonem daliśmy im juz 3 nauczki więc teraz tez nie bedzie problemu....Milan nie ma słabych punktów ?? buheheh....dobre... :lol: :lol:matiso pisze:Ale Ty FORZA MILAN jestes zapatrzony w swoj cudowny zespol,mam nadzieje ze dostaniesz nauczke jak Juve da sroga lekcje Milanowi.
- gollop
- Juventino
Tez uwazam ze obrona nie spisuje sie najlepiej ale LUCIO to zmieni!!!! :twisted:Juventinha pisze:cos niedobrego sie dzieje ogolnie rzecz biorac. w 3 meczach 4 gole stracone... co prawda nie chce tutaj panikowac ani nic z tych rzeczy ale jak na mnie to troche za duzo:P no i jeszcze uslyszalam opinie ze juve ma obrone jak real, to juz przestalo byc smieszne. w koncu juventus od lat szczyci sie jedna z lepszych defensyw.....a jeszcze latem dziwilam sie dlaczego juve kupuje legrottaglie <chociaz bardzo go lubie> i czemu interesuje sie lucio?
- JuveQL
- Juventino
Takich ludzi to ja lubie najbardziej...wchodza na cudze forum tylko po to zeby zachwalac swoja druzyne. Przeciez oni sami wystawiaja sie na posmiewisko innych ludzi. Przez takich forumowiczów Milan wiele traci w moich oczach...naprawde z takimi ludzmi nie ma sensu dyskutowac, jedyne co mozna to...zapalić im świeczkeFORZA MILAN pisze:Obawiam sie ze tego sie nie doczekam.Juve srogą lekcje Milanowi?? Hm... widze ze masz swój świat.Ludzie patrzcie realistycznie Milan nie ma słabych punktów.Chyba ze wy je znacie chetnie poczytam.
- FORZA MILAN
- Milanista
Przed sozonem daliśmy im juz 3 nauczki więc teraz tez nie bedzie problemu....Milan nie ma słabych punktów ?? buheheh....dobre... :lol: :lol:[/quote]
To co byó przed sezonem sie nie liczy, liczy sie to kto zdobedzie scudetto! A zdobedzie je albo JUVE albo MILAN.Skoro myslisz ze Milan ma jakies słabe punkty to prosze cie bardzo wymien kilka chętnie sie dowiem bo ja takich nie znam
To co byó przed sezonem sie nie liczy, liczy sie to kto zdobedzie scudetto! A zdobedzie je albo JUVE albo MILAN.Skoro myslisz ze Milan ma jakies słabe punkty to prosze cie bardzo wymien kilka chętnie sie dowiem bo ja takich nie znam
- JuveQL
- Juventino
OK. Twierdzisz ze Milan nie ma słabych punktów. To powiedz czemu nie wygrywa kazdego meczu, czemu traci bramki,czemu kupuje nowych zawodnikow??FORZA MILAN pisze:.Skoro myslisz ze Milan ma jakies słabe punkty to prosze cie bardzo wymien kilka chętnie sie dowiem bo ja takich nie znam
Swoja droga bardzo Ciekawe ze druzyna "ideał" nie potrafi od kilku sezonów zdobyc scudetto i ustepuje miejsca "cienkiemu" Juve...
- alexxxks
- Juventino
FORZA MILAN pisze:Przed sozonem daliśmy im juz 3 nauczki więc teraz tez nie bedzie problemu....Milan nie ma słabych punktów ?? buheheh....dobre... :lol: :lol
Widze, że dołączył do nas Milanowicz!!!

Moja jedyna miłość to...Juve!!!!!!!! :-)
- FORZA MILAN
- Milanista
OK. Twierdzisz ze Milan nie ma słabych punktów. To powiedz czemu nie wygrywa kazdego meczu, czemu traci bramki,czemu kupuje nowych zawodnikow??
Swoja droga bardzo Ciekawe ze druzyna "ideał" nie potrafi od kilku sezonów zdobyc scudetto i ustepuje miejsca "cienkiemu" Juve...[/quote]
No słuchaj kazdego meczu nie mozna wygrac nawet jesli sie jest najlepszym.Jesli chodzi o straty bramek to Milan najmniej stracił jak dotychczas w Serie A.A wynikaja one z tego ze Milan jest najbardziej atakujaca druzyna w Serie A jak dotychczas.Jeśli niewierzysz to se sprawdz na www.pilkanozna.pl. Kupuje nowych zawodników zeby odmlodzic kadre i zeby miec po dwoch zawodnokow swiatowej klasy na kazda pozycje.Czekam na twoja odpowiedz.
Swoja droga bardzo Ciekawe ze druzyna "ideał" nie potrafi od kilku sezonów zdobyc scudetto i ustepuje miejsca "cienkiemu" Juve...[/quote]
No słuchaj kazdego meczu nie mozna wygrac nawet jesli sie jest najlepszym.Jesli chodzi o straty bramek to Milan najmniej stracił jak dotychczas w Serie A.A wynikaja one z tego ze Milan jest najbardziej atakujaca druzyna w Serie A jak dotychczas.Jeśli niewierzysz to se sprawdz na www.pilkanozna.pl. Kupuje nowych zawodników zeby odmlodzic kadre i zeby miec po dwoch zawodnokow swiatowej klasy na kazda pozycje.Czekam na twoja odpowiedz.