Zawodnicy Leeds Utd. gwałcą dziewczyny!
- Juverulez!
- Juventino
Nie to zeby coś, ale może poszła PRACOWAĆ, pomagać komuś z rodziny kto tam pracuje, odwiedzić kogoś w tym hotelu, a może poprostu miała potrzebę fizjologicznąMedi pisze:To, że nie powinna być zgwałcona jakikolwiek by nie był powód dla którego tam była jest proste jak dzwon i nie wymaga żadnego komentarza, więc Twoja odpowiedź nijak sie ma do mojego pytania...Juverulez! pisze:Cokolwiek by nie robiła, nie powinna być zgwałcona przez jakichś prostaków!!! Oto ci "angielscy gentlemani"!!!!Medi pisze:A co ta dziewczyna robiła w pięciogwiazdkowym hotelu?
Jestem najnormalniej w świecie ciekawa co takiego 17-latka (czyt. nieletnia) robiła w pięciogwiazdkowym hotelu sama....bo wnioskuje, że była sama skoro do tego doszło...

- Medi
- Qualità Juventino
Nie, no jasne...po czym rodzina lub ktoś inny komu miała pomóc powiedział jej, że 17-letnia dziewczyna nie może sie przemęczać, więc niech sobie uczesze włosy, poprawi makijaż i pójdzie odwiedzić piłkarzy, a jeśli szła kogoś odwiedzić to widocznie trafiła nie do tego pokoju co trzeba.Juverulez! pisze:Nie to zeby coś, ale może poszła PRACOWAĆ, pomagać komuś z rodziny kto tam pracuje, odwiedzić kogoś w tym hotelu, a może poprostu miała potrzebę fizjologicznąMedi pisze:To, że nie powinna być zgwałcona jakikolwiek by nie był powód dla którego tam była jest proste jak dzwon i nie wymaga żadnego komentarza, więc Twoja odpowiedź nijak sie ma do mojego pytania...Juverulez! pisze: Cokolwiek by nie robiła, nie powinna być zgwałcona przez jakichś prostaków!!! Oto ci "angielscy gentlemani"!!!!
Jestem najnormalniej w świecie ciekawa co takiego 17-latka (czyt. nieletnia) robiła w pięciogwiazdkowym hotelu sama....bo wnioskuje, że była sama skoro do tego doszło.... Czy to takie trudne znaleźć odpowiedź na takie banalne pytanie?!!
- Juverulez!
- Juventino
Mogła zbłądzić, no pewnie to jej wina ze była w niewłasciwym miejscu i czasie... Bez komentarza. Do czego to dochodzi....Medi pisze:Nie, no jasne...po czym rodzina lub ktoś inny komu miała pomóc powiedział jej, że 17-letnia dziewczyna nie może sie przemęczać, więc niech sobie uczesze włosy, poprawi makijaż i pójdzie odwiedzić piłkarzy, a jeśli szła kogoś odwiedzić to widocznie trafiła nie do tego pokoju co trzeba.Juverulez! pisze:Nie to zeby coś, ale może poszła PRACOWAĆ, pomagać komuś z rodziny kto tam pracuje, odwiedzić kogoś w tym hotelu, a może poprostu miała potrzebę fizjologicznąMedi pisze:
To, że nie powinna być zgwałcona jakikolwiek by nie był powód dla którego tam była jest proste jak dzwon i nie wymaga żadnego komentarza, więc Twoja odpowiedź nijak sie ma do mojego pytania...
Jestem najnormalniej w świecie ciekawa co takiego 17-latka (czyt. nieletnia) robiła w pięciogwiazdkowym hotelu sama....bo wnioskuje, że była sama skoro do tego doszło.... Czy to takie trudne znaleźć odpowiedź na takie banalne pytanie?!!
- azzurra
- Qualità Juventina
No nie wiem... Jest kilka powodów, dla jakich mogła tam być. Może dorabia sobie jako pokojówka albo kelnerka? To powszechne w Anglii, że młodzi ludzie w tym wieku pracują. Poza tym przecież mogła tam mieć pokój, odwiedzać kogos, itp.Medi pisze:
To, że nie powinna być zgwałcona jakikolwiek by nie był powód dla którego tam była jest proste jak dzwon i nie wymaga żadnego komentarza, więc Twoja odpowiedź nijak sie ma do mojego pytania...
Jestem najnormalniej w świecie ciekawa co takiego 17-latka (czyt. nieletnia) robiła w pięciogwiazdkowym hotelu sama....bo wnioskuje, że była sama skoro do tego doszło...
Sprawy o gwałt są zazwyczaj bardzo trudne, mało kto chce wierzyć, że do nich dochodzi. Często powtarzają się takie opinie jak niektórych z Was, że najpierw sama chciała, a potem oskarża a gwałt. Ale ja byłabym ostrożna. Gwałty naprawdę się zdarzają. Nie powinniśmy wydawać na ich temat sądów, kiedy nie byliśmy świadkami i tak w rzeczywistości nie znamy wszystkich faktów.
- BIGGI
- Qualità Juventino
Dokładnie !!azzurra pisze:No nie wiem... Jest kilka powodów, dla jakich mogła tam być. Może dorabia sobie jako pokojówka albo kelnerka? To powszechne w Anglii, że młodzi ludzie w tym wieku pracują. Poza tym przecież mogła tam mieć pokój, odwiedzać kogos, itp.Medi pisze:
Sprawy o gwałt są zazwyczaj bardzo trudne, mało kto chce wierzyć, że do nich dochodzi. Często powtarzają się takie opinie jak niektórych z Was, że najpierw sama chciała, a potem oskarża a gwałt. Ale ja byłabym ostrożna. Gwałty naprawdę się zdarzają. Nie powinniśmy wydawać na ich temat sądów, kiedy nie byliśmy świadkami i tak w rzeczywistości nie znamy wszystkich faktów.
Nie wiemy jak było, nie znamy tej dziewczyny...może rzeczywiscie to co mówi jest prawdą...ale przeciez są takie dziewczyny co wykorzystują takie sytuacje to wyrwania troche grosza od facetów....całkiem mozliwe ze była pijana, robiła to z uśmiechem na ustach a potem dotarło do niej że moze to wykorzystać, a może nie....... :?
Tak czy inaczej wina piłkarzy była...albo mniejsza albo większa...
- Medi
- Qualità Juventino
Wszystko sie zgadza tylko nie rozumiem jak doszło do sytuacji w której znalazła sie z nimi "sam na sam", bo przecież nie porwali jej z korytarza i zaciągnęli siłą do pokoju (tak sie też mogło zdarzyć ale wydaje mi sie raczej mało prawdopodobne).azzurra pisze:No nie wiem... Jest kilka powodów, dla jakich mogła tam być. Może dorabia sobie jako pokojówka albo kelnerka? To powszechne w Anglii, że młodzi ludzie w tym wieku pracują. Poza tym przecież mogła tam mieć pokój, odwiedzać kogos, itp.Medi pisze:
Poza tym jest jeszcze jedna kwestia, jeśli tam faktycznie pracowała to przecież zna ją cały personel, więc w momencie kiedy sie zorientowała co jest grane, mogło to być jej najlepszym argumentem na to żeby ją zostawili w spokoju (jeśli oni o tym nie wiedzieli) bo przecież w sądzie wszyscy mogą świadczyć na jej korzyść (że jest w porządku, że zawsze się dobrze sprawowała itp itd) więc raczej nikt by jej nie tknął...
Tak czy inaczej ja wcale nie mam zamiaru nikogo bronić ani tym bardziej nie twierdzę, że ona tego chciała, po prostu nie mogę pojąć jak mogło dojść do tego, że znalazła sie sama z kilkoma obcymi facetami w takiej sytuacji w której mogło dojść do gwałtu.
- BianconeriFan
- Juventino
Słyszałem, że ich - tych piłkarzy było :!: 7 :!: , a na stosunek owa dziewczyna zgodziła się tylko z jednym... a potem tak wyszło...
co to też się dzieje na świecie....
- JuveQL
- Juventino
Hehe, jezeli chodzi o tą 20 latke to:
Morris zawieszony przez Leeds United
Działacze Leeds United poinformowali o zawieszeniu na 14 dni pomocnika Jody Morrisa. Były zawodnik Chelsea został we wtorek zatrzymany przez policję pod zarzutem seksualnego wykorzystania 20-letniej kobiety.
"Leeds United spotkało się dziś rano z zawodnikiem i jego prawnikiem. Zgodnie ze umową o pracę został zawieszony na 14 dni." - można przeczytać w oficjalnym komunikacie klubu.
pilkanozna.pl
Niezle sie zabawiają, całkiem nieźle...
Działacze Leeds United poinformowali o zawieszeniu na 14 dni pomocnika Jody Morrisa. Były zawodnik Chelsea został we wtorek zatrzymany przez policję pod zarzutem seksualnego wykorzystania 20-letniej kobiety.
"Leeds United spotkało się dziś rano z zawodnikiem i jego prawnikiem. Zgodnie ze umową o pracę został zawieszony na 14 dni." - można przeczytać w oficjalnym komunikacie klubu.
pilkanozna.pl
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Hehe właśnie chciałem dodać tę wiadomośćJuveQL pisze:Hehe, jezeli chodzi o tą 20 latke to:
pilkanozna.pl
Podsumowując, jaja jak niewiem co :? aż szkoda gadać. Moim zdaniem kara za bardzo łaskawa :evil:

- Johnny777
- Juventino
...tyle że ona nie protestowała przeciw temu... :?BianconeriFan pisze:Słyszałem, że ich - tych piłkarzy było :!: 7 :!: , a na stosunek owa dziewczyna zgodziła się tylko z jednym... a potem tak wyszło...
PS. Cytujcie mniej postów na raz..pilsss... 8)
- FORZA MILAN
- Milanista
Powiem wam jedno dziewczyna wiedziala co robi.Najpierw im dala a potem oskarzyla o gwalt.Czy to niebanalne?? Teraz ustawila sie do konca zycia!!! I nie mowcie ze zachowali sie jak prostacy bo jak by wam dala tez byscie wzieli!!! Musiala byc z niej fajna laska!!!
- juveluck
- Juventino
Zadko zgadzam sie z Milanista a zwlaszca z tym. Ale w tym przypadku tez tak uwazam. Wszytsko bylo napewno zaplanowane. Bo nie wieze ze pilkarze ryzykowali by swoja kariere i naprawde ja zgwalcili. A jak dala to sie nie zastanawiali. Kto by sie potem takiego numerow spodziewalFORZA MILAN pisze:Powiem wam jedno dziewczyna wiedziala co robi.Najpierw im dala a potem oskarzyla o gwalt.Czy to niebanalne?? Teraz ustawila sie do konca zycia!!! I nie mowcie ze zachowali sie jak prostacy bo jak by wam dala tez byscie wzieli!!! Musiala byc z niej fajna laska!!!

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!