Zawodnicy Leeds Utd. gwałcą dziewczyny!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Piłkarz Leeds United, którego tożsamości nie ujawonion, został we wtorek aresztowany pod zarzutem gwałtu na 20-letniej kobiecie.
Kilkanaście dni temu w pięciogwiazdkowym hotelu w Londynie piłkarze z Premier League zgwałcili ..17 letnią dziewczynę!
Żródło Tele gazeta na TVP1
Jestem zszokowany tą wiadomością :? Tak przecież nie wolno! Grają w Leeds mają pieniądze więc czego dokonują się takich czynów. No, żeby zgwałcić nastolatkę to już szczyt! Powinnie zostać za to bardzo ukarani :evil: ...
Kilkanaście dni temu w pięciogwiazdkowym hotelu w Londynie piłkarze z Premier League zgwałcili ..17 letnią dziewczynę!
Żródło Tele gazeta na TVP1

Jestem zszokowany tą wiadomością :? Tak przecież nie wolno! Grają w Leeds mają pieniądze więc czego dokonują się takich czynów. No, żeby zgwałcić nastolatkę to już szczyt! Powinnie zostać za to bardzo ukarani :evil: ...

- alabama_junior
- Juventino
bardzo przepraszam, ale jest nieścisłość w temacie, nie powinno być liczby mnogiej. drugiego gwałtu dokonali piłkarze londyńskiego klubu (niewiadomo którego) a nie Leeds
białe jest białe, czarne jest czarne
- azzurra
- Qualità Juventina
Tak, tak... Gwałt to wina kobiety. Faceci nie powinni się nawet na ten temat wypowiadać (zwłaszcza na takim poziomie jak wyżej przytoczona) bo nie zdaja sobie sprawy, jaki to wstrząs dla kobiecej psychiki. Jeśli myślisz, że ta Twoja wypowiedź jest taka śmieszna, to pomyśl, że to mogłaby być Twoja koleżanka, albo jeszce bliższa Ci dziewczyna. Ale to jest ostatnia rzecz jakiej Ci życzę.wicior pisze:Gwałt ciekawe w jakich okolicznościach??!!!
Napewno to ona chciała sie zabawić!!!
- Juverulez!
- Juventino
Cokolwiek by nie robiła, nie powinna być zgwałcona przez jakichś prostaków!!! Oto ci "angielscy gentlemani"!!!!Medi pisze:A co ta dziewczyna robiła w pięciogwiazdkowym hotelu?
Ostatnio zmieniony 08 października 2003, 21:09 przez Juverulez!, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Nie, dobrze jest, wcześniej zgwałcili nastolatkę w pięciogwiazdkowym hotelu, który tylko znajdował się w LONDYNIE , a nie, że zrobili to piłkarze z Londynu.alabama_junior pisze:bardzo przepraszam, ale jest nieścisłość w temacie, nie powinno być liczby mnogiej. drugiego gwałtu dokonali piłkarze londyńskiego klubu (niewiadomo którego) a nie Leeds
Jak by zresztą niebyło zachowali się jak najgorsi śmiecie, Zgodzę się z Yarim, że powinni sobie zamówić prostytutki i z Azzurą, że to bardzo wpłynie na psychikę tych dziewczyn, co prawda mogę się tylko domyślać ale... :?

- Medi
- Qualità Juventino
To, że nie powinna być zgwałcona jakikolwiek by nie był powód dla którego tam była jest proste jak dzwon i nie wymaga żadnego komentarza, więc Twoja odpowiedź nijak sie ma do mojego pytania...Juverulez! pisze:Cokolwiek by nie robiła, nie powinna być zgwałcona przez jakichś prostaków!!! Oto ci "angielscy gentlemani"!!!!Medi pisze:A co ta dziewczyna robiła w pięciogwiazdkowym hotelu?
Jestem najnormalniej w świecie ciekawa co takiego 17-latka (czyt. nieletnia) robiła w pięciogwiazdkowym hotelu sama....bo wnioskuje, że była sama skoro do tego doszło...
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Według mnie to co oni zrobili jest niegodne piłkarzy. A pozatym jak im się chciało to są od tego inne panie a na pewno ich na nie stać.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Johnny777
- Juventino
Noo...tu się z Koubą zgodzę. Czytałem że najpierw im się oddawała (i nie było żadnego gwałtu - robiła to ponoć "z ochotą"..... :? ), a potem oskarżyła o gwałt...Nie wiem co o tym myśleć... :?kouba pisze:jak to coMedi pisze:A co ta dziewczyna robiła w pięciogwiazdkowym hotelu?oddawała im sie a potem oskarżyła ich o gwałt :!:
- kouba
- Qualità Juventino
szkoda ze z moimi innymi wypowiedziami sie nie możesz zgodzić :evil: dobrze wiesz o jakie chodziJohnny777 pisze: Noo...tu się z Koubą zgodzę. Czytałem że najpierw im się oddawała (i nie było żadnego gwałtu - robiła to ponoć "z ochotą"..... :? ), a potem oskarżyła o gwałt...Nie wiem co o tym myśleć... :?