Juventus zamierza pozyskać Van Nistelrooya

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 19:54

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:
kouba pisze: ale wg mnie to on nie pasuje to twardego futbolu włoskiego, on jest technikiem i dobrze sobie radzi w lidze angielskiej
Ooooo właśnie, dokładnie o samo chciałem powiedzieć. dle mnie van Nisterlooy kompletnie niepasuje do włoskiej piłki. Jastem prawie pewien, że niesprawdziałby się we Włoszech. On pasuje do Angli no może do Hiszpani i tyle. To typowy kat, który czeka na dobe podanie bądź błąd obrońcy i dopełnia formalności, choć to mu wychodzi świetnie.
Wogóle to plotka jakich mało a pozatym niechcę go za Treze. Choć Treze jak ma dzień to strzela średnio po 2 gole. Jak nie to przebiega truchtem cały mecz.... :? Mi to Treze to wspanaiły napastnik i niemoże od nas odejść! :twisted: To świetny ,,kat'' , który znakomicie wkomponował się do nas, mamy z niego ogromny pozytek tylko czasem po kontuzji(co mu się często zdarza) długo musi wracać do dobrej formy :?
jakbyś wczytał sie w rozmowe na forum to byś wiedział , że ta moja wypowiedź co ją zacytowałeś, to była o Henry, a nie o van nisterlooyu :?

swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 19:55

kouba pisze: ale wg mnie to on nie pasuje to twardego futbolu włoskiego, on jest technikiem i dobrze sobie radzi w lidze angielskiej
Ooooo właśnie, dokładnie o samo chciałem powiedzieć. dle mnie van Nisterlooy kompletnie niepasuje do włoskiej piłki.
On mówił o Henrym :D

Obrazek
swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 19:58

swiergot pisze: No wiesz, Alex też jest technikiem i łatwo wpada w kontuzje, a mimo to radzi sobie cudownie.
Uuuuuu jeśli Alex nie jest technikiem to ja jestem (niewiem kim :D ).
Co tam, ciężki dzień mamy? :lol: A co ja napisałem? :lol:

Obrazek
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 20:03

swiergot pisze: No wiesz, Alex też jest technikiem i łatwo wpada w kontuzje, a mimo to radzi sobie cudownie.
Uuuuuu jeśli Alex nie jest technikiem to ja jestem (niewiem kim :D ).
oj coś chyba dziś popiłeś
:lol: :D

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 21:52

A ja nie chcę widzieć na Delle Alpi Ruuda o głupkowatym wyrazie twarzy.... :evil: Gościa nie trawię i raczej się to nie zmieni :evil: A jeszcze wymiana za Treze...według mnie tylko byśmy stracili :evil: :evil: :evil:

ballack13

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 21:59

nierozumie ej NO NIECHCE ŻEBY Z JUVE ROBIONO 2 REAL MAMY JUZ NAPASTNIKÓW SUPER ZAMIAST ROUD'A WOLAŁ BYM KOGOS W MIEJSCE DAVIDSA PO NIM BĘDZIE TRZEBA ZASTAPIĆ LUKE A NIE TAM ROUD MAMY DAVIDA ON JEST SUPER I ON NIECH ZOSTANIE
A MOŻE MAN UTD CHCE SUPER SALASA I DOPŁATE TAK TO JA ALE NIE ZA DAVIDA

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 07 października 2003, 12:57

swiergot pisze: Co tam, ciężki dzień mamy? :lol: A co ja napisałem? :lol:
Rzeczywiście, mój błąd :oops: Wielkie sorry z mojej strony, chyba Cię nieuraziłem :wink:

Obrazek
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 października 2003, 13:03

kouba pisze: jakbyś wczytał sie w rozmowe na forum to byś wiedział , że ta moja wypowiedź co ją zacytowałeś, to była o Henry, a nie o van nisterlooyu :?
He, po 1 to wczytałem isę w rozmowę a czemu się pomyliłem? Proste, bo cytujecie 1000 wypowiedzi i odp. Jak można się nie pogubić jak czytasz posta i bierzesz w dół 20 cm. a cytat się niekończy :? Wtedy naprawdę trudno jest się połapać.
Zresztą Martin już zwracał uwagę na cytaowanie, forum staje isę wtedy bardzo nieczytelne :?

kouba pisze: oj coś chyba dziś popiłeś
:lol: :D
Hehe nie, szkoła wykańcza, stres goni stres do tego te dramatyczne końcówki meczów JUVE :D Człowiek ma mętlik w głowie :D

Obrazek
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 07 października 2003, 16:03

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze: Hehe nie, szkoła wykańcza, stres goni stres do tego te dramatyczne końcówki meczów JUVE :D Człowiek ma mętlik w głowie :D
rozumie Cie mam te same problemy, i dzieki za rady dotyczące cytowania :D

swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 października 2003, 17:58

swiergot pisze: Co tam, ciężki dzień mamy? :lol: A co ja napisałem? :lol:
Rzeczywiście, mój błąd :oops: Wielkie sorry z mojej strony, chyba Cię nieuraziłem :wink:
Ależ skąd, nic się nie stało, tylko się uśmiałem :-D

Obrazek
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 października 2003, 21:13

Dzieki bracia kouba i świergot za wyrozumiałość :wink: to była tylko chwilowa niedyspozycja :wink: Więcej już tak się nie machcne

Obrazek
matiso

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 października 2003, 16:06

Plota Plota Plota!! Po co on nam?? Jestem pewien ze nigdy nie dojdzie do takiego transferu poniewaz tylko na tym bysmy stracili.

ODPOWIEDZ