Treze krytykuje Lippiego. Bedzie kara ??

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2003, 21:16

No jak go zawiesz to bardzo ciekawie bedzie. Alex kontuzja, Miccoli dopiero wyzdrowial, Zalayeta juz dluzszy czas kontuzja(nie powinnien juz grac :?: ) Treze zawieszony. Zsotaje di Vaio klawa perspektywa

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Pavel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2003, 21:20

RadeKas pisze:
Pavel pisze:
RadeKas pisze: Jakby to zrobili to by nam zostal Di Vaio z Miccolim, a to nie bylo by za dobrze :P
A dlaczego :?: Di Vaio strzelił ostatnio 2 bramki, a Miccoli jest na pewno lepszy technicznie niż Treze
Tak wszystko cacy, tylko nie wiem czy zauwazyles ze zostalo by nam 2 napastnikow w zespole. Zadnych zmiennikow. Dalej ci sie tak podoba :roll: :roll: :roll: :roll:
Sorry, ale chodziło mi o to, że nie doceniasz Di Vaio i Miccoliego :-D

RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2003, 21:24

Pavel pisze: Sorry, ale chodziło mi o to, że nie doceniasz Di Vaio i Miccoliego :-D
Ja ich doceniam, a zwlaszcza Miccoliego, ktory dal mnie jest jednym z najbardziej utalentowanych zawodnikow na swiecie, co nie zmienia faktu ze 2 napastnikow w klubie to troszeczke jakby za malo :roll: :?

srali muszki będzie wiosna
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2003, 21:53

może i miał David rację ale fakt nie powinien tego mówić na forum obojętnie ile by w tym było prawdy :? Bo podważanie decyzji zwłaszcza swojego trenera bo to psuje atmosferę w zespole. A zresztą mi się wydaje że będzie musiał wybulić a Jego to oczywiście tak trzepnie po kieszeni że zawali mu się budrzet domowy i będzie przymierał głodem do końca sezonu :twisted: :twisted:

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
Jaro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2003, 14:30

Najgorsze co może być w drużynie:konflikt na linii piłkarz-trener.Może konflikt to za duże słowa ale chciałbym aby obaj panowie doszli do porozumienia.

Seiru

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2003, 14:57

Znowu te słowa Treze nie były takie ostre........
No ale z drugiej strony że jak twierdzi czuł sie na boisku dobrze i grał dobrze, to mógł szczelić jeszcze z trzy bramki i by było załatwione :-D

non mollare mai
Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2003, 15:24

Cos w tym musi byc. Poniewaz te ostatnie mecze nie napawaja mnie zbytnim optymizmem.. z drugiej strony trenerem jest Lippi. A Trzegeut powienien skupiac sie nie na mysleniu.. tylko na grze.. od myslenia jest trener. Od oceniania obserwatorzy.. Trezegeut musi to w koncu zrozumiec, bo taka sytuacja zdarza sie nie pierwszy raz.. a wiadomo, ze nic pozytecznego z tego wyniknac nie moze, wrecz przeciwnie.

Rap, Maria, Przyjazn, Sex, JuVe ;)
Artur

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2003, 16:24

moim zdaniem jeżeli Lippi tak zrobil to wiedział co robi i nie można go krytykować

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 24 września 2003, 18:08

przecież każdy trener ma swoją decyzje , lippi akurat tak zdecydował i nie wolno go za tą przegrana obwiniać

swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2003, 21:35

Lippi tak skomentował postawę Treze:

Żaden zawodnik nie lubi być zmieniany, więc traktuję słowa Trezegueta jako naturalną reakcję. David jest szanowany przeze mnie i innych. Nie ma żadnej dyskusji odnośnie tej sytuacji i nie czuję potrzeby wyjaśniania czegokolwiek.

Źródło: www.juventus.com

Tak więc nie mamy się o co martwić.

Obrazek
Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2003, 23:56

swiergot pisze:Lippi tak skomentował postawę Treze:

Żaden zawodnik nie lubi być zmieniany, więc traktuję słowa Trezegueta jako naturalną reakcję. David jest szanowany przeze mnie i innych. Nie ma żadnej dyskusji odnośnie tej sytuacji i nie czuję potrzeby wyjaśniania czegokolwiek.

Źródło: www.juventus.com

Tak więc nie mamy się o co martwić.
....no też tak myslałem, że martwimy się trochę na zapas

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 15:13

Dzisiaj w raporcie z meczu z Romą widziałem zejście w meczu z Romą i BARDZO mi się nie spodobało!! To bardzo nie profesjonalne :evil:

ODPOWIEDZ