Treze krytykuje Lippiego. Bedzie kara ??
- juveluck
- Juventino
No jak go zawiesz to bardzo ciekawie bedzie. Alex kontuzja, Miccoli dopiero wyzdrowial, Zalayeta juz dluzszy czas kontuzja(nie powinnien juz grac
) Treze zawieszony. Zsotaje di Vaio klawa perspektywa

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Pavel
- Juventino
Sorry, ale chodziło mi o to, że nie doceniasz Di Vaio i Miccoliego :-DRadeKas pisze:Tak wszystko cacy, tylko nie wiem czy zauwazyles ze zostalo by nam 2 napastnikow w zespole. Zadnych zmiennikow. Dalej ci sie tak podoba :roll: :roll: :roll: :roll:Pavel pisze:A dlaczegoRadeKas pisze: Jakby to zrobili to by nam zostal Di Vaio z Miccolim, a to nie bylo by za dobrzeDi Vaio strzelił ostatnio 2 bramki, a Miccoli jest na pewno lepszy technicznie niż Treze
- RadeKas
- Juventino
Ja ich doceniam, a zwlaszcza Miccoliego, ktory dal mnie jest jednym z najbardziej utalentowanych zawodnikow na swiecie, co nie zmienia faktu ze 2 napastnikow w klubie to troszeczke jakby za malo :roll: :?Pavel pisze: Sorry, ale chodziło mi o to, że nie doceniasz Di Vaio i Miccoliego :-D
srali muszki będzie wiosna
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
może i miał David rację ale fakt nie powinien tego mówić na forum obojętnie ile by w tym było prawdy :? Bo podważanie decyzji zwłaszcza swojego trenera bo to psuje atmosferę w zespole. A zresztą mi się wydaje że będzie musiał wybulić a Jego to oczywiście tak trzepnie po kieszeni że zawali mu się budrzet domowy i będzie przymierał głodem do końca sezonu :twisted: :twisted:
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Seiru
- Juventino
Znowu te słowa Treze nie były takie ostre........
No ale z drugiej strony że jak twierdzi czuł sie na boisku dobrze i grał dobrze, to mógł szczelić jeszcze z trzy bramki i by było załatwione :-D
No ale z drugiej strony że jak twierdzi czuł sie na boisku dobrze i grał dobrze, to mógł szczelić jeszcze z trzy bramki i by było załatwione :-D
non mollare mai
- Jah
- Juventino
Cos w tym musi byc. Poniewaz te ostatnie mecze nie napawaja mnie zbytnim optymizmem.. z drugiej strony trenerem jest Lippi. A Trzegeut powienien skupiac sie nie na mysleniu.. tylko na grze.. od myslenia jest trener. Od oceniania obserwatorzy.. Trezegeut musi to w koncu zrozumiec, bo taka sytuacja zdarza sie nie pierwszy raz.. a wiadomo, ze nic pozytecznego z tego wyniknac nie moze, wrecz przeciwnie.
Rap, Maria, Przyjazn, Sex, JuVe 

- swiergot
- Juventino
Lippi tak skomentował postawę Treze:
Żaden zawodnik nie lubi być zmieniany, więc traktuję słowa Trezegueta jako naturalną reakcję. David jest szanowany przeze mnie i innych. Nie ma żadnej dyskusji odnośnie tej sytuacji i nie czuję potrzeby wyjaśniania czegokolwiek.
Źródło: www.juventus.com
Tak więc nie mamy się o co martwić.
Żaden zawodnik nie lubi być zmieniany, więc traktuję słowa Trezegueta jako naturalną reakcję. David jest szanowany przeze mnie i innych. Nie ma żadnej dyskusji odnośnie tej sytuacji i nie czuję potrzeby wyjaśniania czegokolwiek.

- Johnny777
- Juventino
....no też tak myslałem, że martwimy się trochę na zapasswiergot pisze:Lippi tak skomentował postawę Treze: