Chamstwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- juve21
- Juventino
Stary po tym co napisałeś na ich forum ja sie nie dziwie że dostałeś bana na wieki. Wymagasz szacunku od innych ,ale sam go nie masz dla kibicow Lazio. Zastanow się następnym razem jak zakładasz temat czy twoje zachowanie było dobre :evil: Przykro to stwierdzić,ale narobiłeś nam tam wstydu.JUVEFANE_10 pisze:Wczoraj byłem na stronie www.intermediolan.com na czacie podczas meczu.Super atmosfera zero chamstwa pogratulowali zwycięstwa i pogadaliśmy sobie po przyjacielsku.Dzisiaj weszłem na czat na www.lazio.glt.pl i było chamstwy typu:wypie...,spierd......,znowu kupiliście sędziego i tak dalej.
Nie wiem co o tym sądzić.
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- ForzaInter
- Interista
No wlasnieMarcin-IRONEK pisze:Spoko, nie przejmuj się tym. Poprostu widać kto ma jakich kibiców.

Forza Ragazzi Fateci Sogniare
Inter Campeone

Inter Campeone

- kouba
- Qualità Juventino
no właśnie , musze Ci powiedzieć że akurat inter ma spoko kibiców, sam mam kilku kolegów co ida za interem i sa to moji najlepsi koledzy, a do Ciebie też nic nie mam :!: :-DForzaInter pisze:No wlasnieMarcin-IRONEK pisze:Spoko, nie przejmuj się tym. Poprostu widać kto ma jakich kibiców.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- juve21
- Juventino
Dlaczego mowisz na nich pedały?? Czyżbyś miał bliską styczność z którymś z nich? Na studiach poznałem człowieka ktory kibicuje Lazio i to wspaniały cżłowiek.Służy zzawsze pomocą a inteligencją bije cie na głowę.Więc zastanow się dobrze zanim coś napiszesz, bo jak widzisz ja obcuje z kibicami Lazio ,a pedałem nie jestem na pewno, chyba że chcesz to sprawdzić,ale możesz gorzko pożałować :evil: :evil:Hybryd pisze:kibice Lazio to same pedaly i rasisci ty do nich grzecznie a oni pokazuja swoj ubogi jezyk
ich to najlepiej zlapac i ozenic z kosa :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
- BIGGI
- Qualità Juventino
Osatatnio zapisałem sie na forum Lazio....
oto co napisał O NAS jeden z kibiców znany na naszym forum.....
"ja bym powiedzial inaczej - 90% ludzi co tam pisza to <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> nie znajacy sie na pilce. siedze tam tylko przez Medi
To po kiego tu siedzi ?????? :evil:
[/b]
"ja bym powiedzial inaczej - 90% ludzi co tam pisza to <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> nie znajacy sie na pilce. siedze tam tylko przez Medi
[/b]
- Johnny777
- Juventino
3d_man???????????? Jeśli tak to bedę musiał zmienić o nim zdanie,.....a nie miałem najgorszego do tej pory... :evil:BIGGI pisze:Osatatnio zapisałem sie na forum Lazio....
[/b]
Bo bynajmniej nie uważam się za <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, a w tematach piłkarskich to siedzę już od dobrych kilkunastu lat..... :evil: :evil: :evil: :x
- juve21
- Juventino
3d_Man już przeprosił za swoje zachowanie,w innym poście.Nie ma sensu się już więcej obrażać bo obawiam się że moze się tu posypać dużo nieprzyjemnych słów ,a szkoda byłoby się kłócić we własnym gronie :evil:Johnny777 pisze:3d_man???????????? Jeśli tak to bedę musiał zmienić o nim zdanie,.....a nie miałem najgorszego do tej pory... :evil:BIGGI pisze:Osatatnio zapisałem sie na forum Lazio....
[/b]
Bo bynajmniej nie uważam się za <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, a w tematach piłkarskich to siedzę już od dobrych kilkunastu lat..... :evil: :evil: :evil: :x
- JUVEFANE_10
- Juventino
juve20 ja wogóle nie jestem zarejestrowany na forum lazio więc nie piepsz mi tu.Jakiś <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> podszył mi się na mojego nicka i tylejuve20 pisze:Stary po tym co napisałeś na ich forum ja sie nie dziwie że dostałeś bana na wieki. Wymagasz szacunku od innych ,ale sam go nie masz dla kibicow Lazio. Zastanow się następnym razem jak zakładasz temat czy twoje zachowanie było dobre :evil: Przykro to stwierdzić,ale narobiłeś nam tam wstydu.JUVEFANE_10 pisze:Wczoraj byłem na stronie www.intermediolan.com na czacie podczas meczu.Super atmosfera zero chamstwa pogratulowali zwycięstwa i pogadaliśmy sobie po przyjacielsku.Dzisiaj weszłem na czat na www.lazio.glt.pl i było chamstwy typu:wypie...,spierd......,znowu kupiliście sędziego i tak dalej.
Nie wiem co o tym sądzić.
ja jestem zatejestrowany na forum:intermediolan.com,intermediolan.pl,acmilan.pl no i oczywiście tutaj i nigdzie więcej
JESTEM OSZUSTEM
- Rybeq
- Juventino
Moge linka ? :evil:BIGGI pisze:Osatatnio zapisałem sie na forum Lazio....
[/b]
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
- Sergi
- Juventino
juve20, ale to nie Ty jesteś jednym z tych dżentelmenów, którzy konwersowali na Bukowej z piłkarzami GKSu z 14. na 15. września??juve20 pisze:Dlaczego mowisz na nich pedały?? Czyżbyś miał bliską styczność z którymś z nich? Na studiach poznałem człowieka ktory kibicuje Lazio i to wspaniały cżłowiek.Służy zzawsze pomocą a inteligencją bije cie na głowę.Więc zastanow się dobrze zanim coś napiszesz, bo jak widzisz ja obcuje z kibicami Lazio ,a pedałem nie jestem na pewno, chyba że chcesz to sprawdzić,ale możesz gorzko pożałować :evil: :evil:Hybryd pisze:kibice Lazio to same pedaly i rasisci ty do nich grzecznie a oni pokazuja swoj ubogi jezyk
ich to najlepiej zlapac i ozenic z kosa :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

E' BIANCONERA LA NOSTRA BANDIERA
- Johnny777
- Juventino
....oki, dotarłem już do przeprosin, ale wczoraj czytając tego posta na którego zareagowałem to aż mnie "trzepło", bo akurat 3d_man wydawał się jednym z kulturalniejszych i znających się na piłce "kibiców innowierców" na tym forum. Dlatego taka a nie inna reakcja. Ale już się wszystko wyjaśniło z czego się bardzo cieszę :-D .juve20 pisze: 3d_Man już przeprosił za swoje zachowanie,w innym poście.Nie ma sensu się już więcej obrażać bo obawiam się że moze się tu posypać dużo nieprzyjemnych słów ,a szkoda byłoby się kłócić we własnym gronie :evil:
P.S. Tylko przeglądając forum Lazio uderzyło mnie określenie którym opisywani są kibice Juve: "judentini"....Dlaczego polscy kibice równają do najniższego poziomu i utwierdzają te plotki o rasizmie wśród laziali? :evil: