Chamstwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
juve21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 października 2003, 08:49

JUVEFANE_10 pisze:Wczoraj byłem na stronie www.intermediolan.com na czacie podczas meczu.Super atmosfera zero chamstwa pogratulowali zwycięstwa i pogadaliśmy sobie po przyjacielsku.Dzisiaj weszłem na czat na www.lazio.glt.pl i było chamstwy typu:wypie...,spierd......,znowu kupiliście sędziego i tak dalej.
Nie wiem co o tym sądzić.
Stary po tym co napisałeś na ich forum ja sie nie dziwie że dostałeś bana na wieki. Wymagasz szacunku od innych ,ale sam go nie masz dla kibicow Lazio. Zastanow się następnym razem jak zakładasz temat czy twoje zachowanie było dobre :evil: Przykro to stwierdzić,ale narobiłeś nam tam wstydu.

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
ForzaInter

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 października 2003, 09:54

Marcin-IRONEK pisze:Spoko, nie przejmuj się tym. Poprostu widać kto ma jakich kibiców.
No wlasnie :D :D :D :D :D :D :D :D

Forza Ragazzi Fateci Sogniare
Inter Campeone
Obrazek
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 05 października 2003, 14:09

ForzaInter pisze:
Marcin-IRONEK pisze:Spoko, nie przejmuj się tym. Poprostu widać kto ma jakich kibiców.
No wlasnie :D :D :D :D :D :D :D :D
no właśnie , musze Ci powiedzieć że akurat inter ma spoko kibiców, sam mam kilku kolegów co ida za interem i sa to moji najlepsi koledzy, a do Ciebie też nic nie mam :!: :-D

Hybryd

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 października 2003, 15:17

kibice Lazio to same pedaly i rasisci ty do nich grzecznie a oni pokazuja swoj ubogi jezyk
ich to najlepiej zlapac i ozenic z kosa :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

juve21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 października 2003, 18:11

Hybryd pisze:kibice Lazio to same pedaly i rasisci ty do nich grzecznie a oni pokazuja swoj ubogi jezyk
Dlaczego mowisz na nich pedały?? Czyżbyś miał bliską styczność z którymś z nich? Na studiach poznałem człowieka ktory kibicuje Lazio i to wspaniały cżłowiek.Służy zzawsze pomocą a inteligencją bije cie na głowę.Więc zastanow się dobrze zanim coś napiszesz, bo jak widzisz ja obcuje z kibicami Lazio ,a pedałem nie jestem na pewno, chyba że chcesz to sprawdzić,ale możesz gorzko pożałować :evil: :evil:

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 października 2003, 22:07

Osatatnio zapisałem sie na forum Lazio....

oto co napisał O NAS jeden z kibiców znany na naszym forum.....

"ja bym powiedzial inaczej - 90% ludzi co tam pisza to <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> nie znajacy sie na pilce. siedze tam tylko przez Medi

To po kiego tu siedzi ?????? :evil:
[/b]

Nero

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 października 2003, 23:27

Robi się coraz ciekawiej. Jeszcze trochę, a wybuchnie internetowa wojna między tifosi w Polsce.

Jedno jest pewne - Juve ma najwięcej fanów, dalej jest Mediolan i Rzym. Na końcu Empoli.

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 00:58

BIGGI pisze:Osatatnio zapisałem sie na forum Lazio....

"ja bym powiedzial inaczej - 90% ludzi co tam pisza to <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> nie znajacy sie na pilce. siedze tam tylko przez Medi

[/b]
3d_man???????????? Jeśli tak to bedę musiał zmienić o nim zdanie,.....a nie miałem najgorszego do tej pory... :evil:
Bo bynajmniej nie uważam się za <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, a w tematach piłkarskich to siedzę już od dobrych kilkunastu lat..... :evil: :evil: :evil: :x

juve21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 07:41

Johnny777 pisze:

[/b]
3d_man???????????? Jeśli tak to bedę musiał zmienić o nim zdanie,.....a nie miałem najgorszego do tej pory... :evil:
Bo bynajmniej nie uważam się za <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, a w tematach piłkarskich to siedzę już od dobrych kilkunastu lat..... :evil: :evil: :evil: :x
3d_Man już przeprosił za swoje zachowanie,w innym poście.Nie ma sensu się już więcej obrażać bo obawiam się że moze się tu posypać dużo nieprzyjemnych słów ,a szkoda byłoby się kłócić we własnym gronie :evil:

JUVEFANE_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 08:06

juve20 pisze:
JUVEFANE_10 pisze:Wczoraj byłem na stronie www.intermediolan.com na czacie podczas meczu.Super atmosfera zero chamstwa pogratulowali zwycięstwa i pogadaliśmy sobie po przyjacielsku.Dzisiaj weszłem na czat na www.lazio.glt.pl i było chamstwy typu:wypie...,spierd......,znowu kupiliście sędziego i tak dalej.
Nie wiem co o tym sądzić.
Stary po tym co napisałeś na ich forum ja sie nie dziwie że dostałeś bana na wieki. Wymagasz szacunku od innych ,ale sam go nie masz dla kibicow Lazio. Zastanow się następnym razem jak zakładasz temat czy twoje zachowanie było dobre :evil: Przykro to stwierdzić,ale narobiłeś nam tam wstydu.
juve20 ja wogóle nie jestem zarejestrowany na forum lazio więc nie piepsz mi tu.Jakiś <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> podszył mi się na mojego nicka i tyle
ja jestem zatejestrowany na forum:intermediolan.com,intermediolan.pl,acmilan.pl no i oczywiście tutaj i nigdzie więcej

JESTEM OSZUSTEM
Rybeq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 08:13

[/b]
Moge linka ? :evil:

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
Sergi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 08:45

juve20 pisze:
Hybryd pisze:kibice Lazio to same pedaly i rasisci ty do nich grzecznie a oni pokazuja swoj ubogi jezyk
Dlaczego mowisz na nich pedały?? Czyżbyś miał bliską styczność z którymś z nich? Na studiach poznałem człowieka ktory kibicuje Lazio i to wspaniały cżłowiek.Służy zzawsze pomocą a inteligencją bije cie na głowę.Więc zastanow się dobrze zanim coś napiszesz, bo jak widzisz ja obcuje z kibicami Lazio ,a pedałem nie jestem na pewno, chyba że chcesz to sprawdzić,ale możesz gorzko pożałować :evil: :evil:
juve20, ale to nie Ty jesteś jednym z tych dżentelmenów, którzy konwersowali na Bukowej z piłkarzami GKSu z 14. na 15. września??
:wink: :wink: oczywiście żartuję, ale tak zagroziłeś hybrydowi... :(

E' BIANCONERA LA NOSTRA BANDIERA
Sergi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 08:47

A co do zwycięstwa Juve, to po takich karnych sam sie wkurzam, a kibicom innych włoskich drużyn wcale się nie dziwię.

E' BIANCONERA LA NOSTRA BANDIERA
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 11:05

Dobra, 3d_man juz wszystko wyjaśnił....trzeba mu to zapomniec :wink:

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 11:39

juve20 pisze: 3d_Man już przeprosił za swoje zachowanie,w innym poście.Nie ma sensu się już więcej obrażać bo obawiam się że moze się tu posypać dużo nieprzyjemnych słów ,a szkoda byłoby się kłócić we własnym gronie :evil:
....oki, dotarłem już do przeprosin, ale wczoraj czytając tego posta na którego zareagowałem to aż mnie "trzepło", bo akurat 3d_man wydawał się jednym z kulturalniejszych i znających się na piłce "kibiców innowierców" na tym forum. Dlatego taka a nie inna reakcja. Ale już się wszystko wyjaśniło z czego się bardzo cieszę :-D .

P.S. Tylko przeglądając forum Lazio uderzyło mnie określenie którym opisywani są kibice Juve: "judentini"....Dlaczego polscy kibice równają do najniższego poziomu i utwierdzają te plotki o rasizmie wśród laziali? :evil:

ODPOWIEDZ