Serie A (37): JUVENTUS 2-3 Parma [JPC na meczu!!!]

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2010, 11:05

Dragon pisze:-7 miejsce w tabeli... W ciągu 14 lat bycia Juventino, nigdy nie zaznałem takiego upokorzenia... a mieliśmy walczyć o mistrza... kiedy ostatnio tak nisko byliśmy? W Sezonie 1990/91... :doh:
podobnie mam :| a "najlepsze" jest to, że nie mamy żadnej gwarancji, że w następnym sezonie będzie lepiej.
-Atalanta Bergamo, spadkowicz Serie A, co mam na myśli umieszcząjąc ich nazwę w tych koszmarnych statystykach??
jedyna drużyna w lidze w meczach z którą zdobyliśmy 6 punktów. przykre, ale prawdziwe.

leje nas kto chce i jak chce. Parma strzeliła 3 bramy, ale zasadniczo to nie pierwsza drużyna, która zapakowała nam tyle bramek na Olimpico. magia "domowego" dawno prysła i pozostają nam jedynie wspomnienia, bo Juve jest słabe jak nigdy. pozostaje ostatni mecz, ale równie dobrze można przytoczyć słowa Jasia z dowcipu po zakończeniu roku szkolnego: "jeszcze tylko <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i wakacje"...

paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 maja 2010, 12:04

I właśnie w takich chwilach, 7 miejsce jest wyznacznikiem prawdziwych kibiców. Sezonowców chyba 7 miejsce nie przyciągnie...

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 11 maja 2010, 19:32

białas pisze: podobnie mam :| a "najlepsze" jest to, że nie mamy żadnej gwarancji, że w następnym sezonie będzie lepiej.
Dokładnie tak...oni zatracili już mętalność zwycięzców i wiarę w swoje umiejtności, żaden trener z czarodziejską różdżką ich nie odmieni w 1 chwli..
białas pisze: jedyna drużyna w lidze w meczach z którą zdobyliśmy 6 punktów. przykre, ale prawdziwe.
Dla pewności- potwierdzam.
paku pisze:I właśnie w takich chwilach, 7 miejsce jest wyznacznikiem prawdziwych kibiców. Sezonowców chyba 7 miejsce nie przyciągnie...
To nie podlega dyskusji, ale wolałbym aby ich przybywało kosztem naszych tryumfów niż abyśmy rozgywali takie sezony jak ten :?

Obrazek
Zablokowany