Del Piero po podpisaniu nowego kontraktu

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2003, 17:55

Podczas dzisiejszej konferencji prasowej zorganizowanej przez Juventus Turyn, na temat podpisania nowego kontraktu wypowiadał się Alessandro Del Piero.

"Juventus kochał od zawsze, od dziecka. Moim marzeniem jest zakończenie tutaj kariery." - powiedział na wstępie zawodnik, który wczoraj podpisał nową umowę, która będzie obowiązywać do czerwca 2008 roku. Za każdy rok gry piłkarz będzie otrzymywał 5,6 miliona euro.

"Jestem bardzo szczęśliwy z podpisania tego kontraktu, ale nie oznacza to, że będzie to moja ostatnia umowa. Chciałbym grać tutaj bardzo długo." - dodał Del Piero.

Dobrze mówi..... :D

juve21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2003, 18:05

To wspaniale że ten wielki zawodnik i symbol Juventusu pragnie zostać w tym klubie do końca kariery.Jestem pewien że Alex pomoże nam zdobyć jeszce niejedno trofeum ,szczegolnie ten wymarzony triumf w LM.

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2003, 18:12

Kórcze Alex jest the best. Nie ma wirniejszego od niego piłkarza ( no może na równi z Maldinim:):)). Del Piero na zawsze z nami!!!!!!!!!!!!!!!

Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2003, 18:13

Del Piero to zawsze mówi, bo to jest prawda.Jak czytam lub słysze te słowa to moje serce napełnia się szczęściem.Alex nprawde robi wszystko to co moi w swojej wypowiedzi. Alex zawsze był wierny i tak bedzie. To człowiek , ktory jest idolem nie tylko piłkarskim, ale także jako człowiek :!: Grande Alex :!: Oto dwie fotki z tej konferencji :)

Obrazek

Obrazek

Ach to drugie jest cudowne :)

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2003, 18:13

Nawet w Gazecie Wyborczej napisali o tym cale 2 linijki :P. Mam tylko nadzieje ze nikomu z zarzadu nie wpadnie do glowy pomysl zeby Alexa sprzedac jak bedzie juz grubo po 30. Jesli tak sie stanie to... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

srali muszki będzie wiosna
Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2003, 18:29

No ALEX jest the best, nie to co takie typu beckham co lecą tylko na kasę. Ja nie wiem co ja zrobię jak on od nas odejdzie, ale naszczęscie to jeszxcze długo. :D

Cross

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 października 2003, 18:52

nie wiem. To chyba dzieki niemu sie w juve 7 lat temu zakochalem . hehe

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2003, 19:00

Bardzo mnie cieszą takowe wypowiedzi Alexa :-D Zostanie z nami na zawsze, a po zakończeniu kariery wiedze go roli zastępcy Lippiego :D

A tak na marginesie. Dobrze by było jakby Alex grał jak najdłużej!!! Jednak chciałbym, żeby znalazł odpowiedni moment do zakończenia kariery i zszedł z boisk jako bohater. Podobnie jak zrobił to Platini. Nie chciałbym, żeby Alexa czekał podobny los jak Zolę czy nawet i Roberto Baggio, którzy powoli, powloli zchodzą do coraz gorszych klubów.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 03 października 2003, 19:56

Del Piero na każdym kroku udowadnie, że chce być z nami do końca. Czego chcieć więcej? To jest piękne. Zawsze kochał JUVE a teraz gra właśnie dla nas i jest naszym symbolem, szczerze powiem, że niewiem co zrobię jak on zakończy karierę. ale nawet o tym niemyśle :wink:
P.S to 2 zdjęcie piękne :D Ładnie się prezentuje z Sonią :wink:

Obrazek
Hybryd

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2003, 21:04

On zawsze kochal Juventus a Juventus zawsze kochal jego w przeciwnym razie juz by go u nas nie bylo

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 04 października 2003, 12:36

brawo, wiemy że on zawsze będzie grał dla juve i nie przejdzie do innego klubu, to sie liczy że kocha ten klub jak nic innnego na świecie, jest symbolem juve i zawsze nim będzie :D

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 października 2003, 12:46

Alex jest uwielbiany przez wszystkich kibiców Juve, a teraz ci co nie wiedzą dlaczego mają na to odpowiedz.
A tak na marginesie Alex zaznaczył że ten kontrakt który podpisał z Juve nie jest jego ostatnim.
Chciałbym być takim Alexem nie dość że pięknie gra to jeszcze ma taką Sonię.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
K@A

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 października 2003, 13:26

Ja tez sie ciesze że Del Piero podpisał nowy kontrakt z Juve w końcu to muj ulubiony pilkasz z Juventusu wszyystkich lubie ale jego naj lepiej :-D :-D

JUVE KING :] !!! FORZA LA JUVE LA JUVE LA JUVE ALE
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 października 2003, 13:58

Jak juz napisalem w wczesniejszym temacie. Alex jest juz nasz na zawsze. Napewno zakonczy u nas kariere. Ale zanim to nastapi wygra z Juve wiele pucharow. Miedzy innymi tegoroczna Lige Mistrzow. Co ja tu duzo bede mowil kocham Alexa :D Moze i to troche dziecinne podejscie ale to zdecydowanie moj najwieszy idol.

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 października 2003, 14:35

Alex do końca w Juve tak trzymać!!

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
ODPOWIEDZ