Del Piero po podpisaniu nowego kontraktu
- BIGGI
- Qualità Juventino
Podczas dzisiejszej konferencji prasowej zorganizowanej przez Juventus Turyn, na temat podpisania nowego kontraktu wypowiadał się Alessandro Del Piero.
"Juventus kochał od zawsze, od dziecka. Moim marzeniem jest zakończenie tutaj kariery." - powiedział na wstępie zawodnik, który wczoraj podpisał nową umowę, która będzie obowiązywać do czerwca 2008 roku. Za każdy rok gry piłkarz będzie otrzymywał 5,6 miliona euro.
"Jestem bardzo szczęśliwy z podpisania tego kontraktu, ale nie oznacza to, że będzie to moja ostatnia umowa. Chciałbym grać tutaj bardzo długo." - dodał Del Piero.
Dobrze mówi.....
"Juventus kochał od zawsze, od dziecka. Moim marzeniem jest zakończenie tutaj kariery." - powiedział na wstępie zawodnik, który wczoraj podpisał nową umowę, która będzie obowiązywać do czerwca 2008 roku. Za każdy rok gry piłkarz będzie otrzymywał 5,6 miliona euro.
"Jestem bardzo szczęśliwy z podpisania tego kontraktu, ale nie oznacza to, że będzie to moja ostatnia umowa. Chciałbym grać tutaj bardzo długo." - dodał Del Piero.
Dobrze mówi.....

- juve21
- Juventino
To wspaniale że ten wielki zawodnik i symbol Juventusu pragnie zostać w tym klubie do końca kariery.Jestem pewien że Alex pomoże nam zdobyć jeszce niejedno trofeum ,szczegolnie ten wymarzony triumf w LM.
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- Alexxxxx
- Juventino
Del Piero to zawsze mówi, bo to jest prawda.Jak czytam lub słysze te słowa to moje serce napełnia się szczęściem.Alex nprawde robi wszystko to co moi w swojej wypowiedzi. Alex zawsze był wierny i tak bedzie. To człowiek , ktory jest idolem nie tylko piłkarskim, ale także jako człowiek :!: Grande Alex :!: Oto dwie fotki z tej konferencji 

Ach to drugie jest cudowne

Ach to drugie jest cudowne

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- RadeKas
- Juventino
Nawet w Gazecie Wyborczej napisali o tym cale 2 linijki
. Mam tylko nadzieje ze nikomu z zarzadu nie wpadnie do glowy pomysl zeby Alexa sprzedac jak bedzie juz grubo po 30. Jesli tak sie stanie to... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

srali muszki będzie wiosna
- DeeJay
- Juventino
Bardzo mnie cieszą takowe wypowiedzi Alexa :-D Zostanie z nami na zawsze, a po zakończeniu kariery wiedze go roli zastępcy Lippiego
A tak na marginesie. Dobrze by było jakby Alex grał jak najdłużej!!! Jednak chciałbym, żeby znalazł odpowiedni moment do zakończenia kariery i zszedł z boisk jako bohater. Podobnie jak zrobił to Platini. Nie chciałbym, żeby Alexa czekał podobny los jak Zolę czy nawet i Roberto Baggio, którzy powoli, powloli zchodzą do coraz gorszych klubów.

A tak na marginesie. Dobrze by było jakby Alex grał jak najdłużej!!! Jednak chciałbym, żeby znalazł odpowiedni moment do zakończenia kariery i zszedł z boisk jako bohater. Podobnie jak zrobił to Platini. Nie chciałbym, żeby Alexa czekał podobny los jak Zolę czy nawet i Roberto Baggio, którzy powoli, powloli zchodzą do coraz gorszych klubów.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Del Piero na każdym kroku udowadnie, że chce być z nami do końca. Czego chcieć więcej? To jest piękne. Zawsze kochał JUVE a teraz gra właśnie dla nas i jest naszym symbolem, szczerze powiem, że niewiem co zrobię jak on zakończy karierę. ale nawet o tym niemyśle
P.S to 2 zdjęcie piękne
Ładnie się prezentuje z Sonią
P.S to 2 zdjęcie piękne

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Alex jest uwielbiany przez wszystkich kibiców Juve, a teraz ci co nie wiedzą dlaczego mają na to odpowiedz.
A tak na marginesie Alex zaznaczył że ten kontrakt który podpisał z Juve nie jest jego ostatnim.
Chciałbym być takim Alexem nie dość że pięknie gra to jeszcze ma taką Sonię.
A tak na marginesie Alex zaznaczył że ten kontrakt który podpisał z Juve nie jest jego ostatnim.
Chciałbym być takim Alexem nie dość że pięknie gra to jeszcze ma taką Sonię.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- K@A
- Juventino
Ja tez sie ciesze że Del Piero podpisał nowy kontrakt z Juve w końcu to muj ulubiony pilkasz z Juventusu wszyystkich lubie ale jego naj lepiej :-D :-D
JUVE KING :] !!! FORZA LA JUVE LA JUVE LA JUVE ALE
- juveluck
- Juventino
Jak juz napisalem w wczesniejszym temacie. Alex jest juz nasz na zawsze. Napewno zakonczy u nas kariere. Ale zanim to nastapi wygra z Juve wiele pucharow. Miedzy innymi tegoroczna Lige Mistrzow. Co ja tu duzo bede mowil kocham Alexa
Moze i to troche dziecinne podejscie ale to zdecydowanie moj najwieszy idol.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!