HipHopowa strona Forum.

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
Madara

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 kwietnia 2010, 22:41

pan Zambrotta pisze:Madara, idź dziecko spać bo jutro rano Pokemony na TV4, czy tam inna manga.
Manga to niestety komiks, chyba bardziej chodziło Ci o anime.
pan Zambrotta pisze:Pragnę zauważyć, że Ludacris wydał ostatnio nową, niezłą płytę. To tyle z mojej extra-recenzji.
Iiiii?
Czekam na konfetti i orkiestre dętą.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 kwietnia 2010, 22:44

Kupiła ci mama już extraśną poduszkę ?

Obrazek

kapitalna dla ludzi twojego pokroju.

Ludacris wydał fajną płytę. Co więcej, scrobbluję już ją na Last.fm

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Madara

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 kwietnia 2010, 22:48

pan Zambrotta pisze:Kupiła ci mama już extraśną poduszkę ?
Nie ja wolę coś dla hetero, ale dzięki za pokazanie Twojego osobistego łapacza łez. Jak już wstajesz z tego koronkowego kokonu, który nazywasz łóżkiem ile razy ją całujesz na "dzień dobry"?

luks_wgs

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 kwietnia 2010, 23:18

ja polecam najnowsze materiały od Damu the Fudgemunk ("How it should sound" miażdży suty!) i Devin the Dude ("Suite 420")
przegapiłem też nieco Elusive - District 2 District, ale jakże warto było to nadrobić;)

ps. przestańcie się kłócić, no jak w przedszkolu;P niech zostaną ci, którzy się jakkolwiek interesują, a reszta niech się uda na swoje preferencje. po co komu tu wojna?

ps2. pozdrawiam pana boksic9 :D na jego wyszukane bluzgi tu, na pw(na prawdę się wysiliłeś!), a nawet (o zgrozo! jakże go musiało to wszystko boleć) w podpisie na forum odpowiadał nie będę.

FalsoVero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 kwietnia 2010, 23:51

Jako, że jest to temat o HH to proponuję małą "batelke" pomiędzy Misiem a Madarą :ok: Normalnie zacznijcie się dissowac nagrajcie na siebie ostre kawałki ! Madara jako, że jest młodszym użytkownikiem forum ma pierwszeństwo nad starym wyjadaczem jakim jest Misio ! Będzie DOSKO !

Nam użytkownikom starczy, że napiszecie coś na siebie ! Powalczcie będzie ciekawie !
LUKS WGS pisze: ps2. pozdrawiam pana boksic9 :D na jego wyszukane bluzgi tu, na pw(na prawdę się wysiliłeś!), a nawet (o zgrozo! jakże go musiało to wszystko boleć) w podpisie na forum odpowiadał nie będę.
Byś wkleił imejdża z dissem xD. Nie dziw się ponieważ Boksic to szanowany na dzielni reprezentant biedy !

Boksic9 pisze:LUKS WGS po co Twoje głupie dyskusje głupi mądry pajacu ? !!!! ale za to ty masz pojecie po co te zaczepki no po co pajacu ?!!!
Padłem xD . Nerwusek z Ciebie ! Tygrysie !
Boksic9 pisze:powiedziałem coś na ciebie i pewnie znowu ja zarobie kartkę....
Nostradamus !

"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
Madara

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 kwietnia 2010, 23:59

gawron

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2010, 01:16

Jak to miło z Twojej strony, że kolejny raz uraczyłeś nas obrazkiem z demotywatorów w temacie o Hip-Hopie. Jak to pięknie wkomponowało się w dyskusję. Zdemotywowałeś nas.
Teraz możesz iść zdemotywować sobą "swoich".
Idź..

Żeby offtop'u znowu nie robić: Peja jest umięśniony.

goly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2010, 14:57

Nie wiem czy był o tym wątek, ale nie tak dawno(1 kwietnia) Smagalaz wydał nowy, ciekawy projekt. Oto próbka mocnego bitu od WJ. Taki tam wakacyjny bit ;)

Poza tym bardzo ciekawy wywiad z Jakuzą. Polecam!

Edit 2
gawron pisze:
goly pisze:Nie wiem czy był o tym wątek, ale nie tak dawno(1 kwietnia) Smagalaz wydał nowy, ciekawy projekt. Oto próbka mocnego bitu od WJ. Taki tam wakacyjny bit ;)
Pisałem o tym kilka stron wcześniej, golasku. ;)
Jednak niestety, jak to w wielu przypadkach bywa, singiel zdecydowanie lepszy od reszty płyty, co trochę nie spełniło oczekiwań. Lepszy był chyba Eintopf Mixtape.
W takim razie sorry za spam ;)
Ostatnio zmieniony 16 kwietnia 2010, 15:30 przez goly, łącznie zmieniany 2 razy.

"gdyż to, co oni mówią, więcej mówi o nich samych niż o tobie" - Anthony de Mello
Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2010, 14:59

Żeby odejść od tej bezsensownej dyskusji...
Nie wiem czy ktoś o tym pisał ale na dniach powinna ukazać się druga część Shovanego mixtape'u Teta. Pierwsza część była naprawdę dobra, więc liczę na powtórkę. Tutaj promovideo. W dodatku całkiem ciekawi goście, a mianowicie; Pogo, Cira, EsDwa, Wena, Rasmentalism, Pyskaty, Diox, Rak, Fabuła, Jazzy, Reno, Medium, Numer Raz, Głowa. Najbardziej dziwi kawałek z Dioksem i Rakiem, ale widać chłopaki się już pogodzili.

montero1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2010, 15:27

ula la padłem na ryj ...... same kłotnie w tym temacie ......

po 1--- o gustach sie nie dyskutuje .....

po 2--- LUKS WGS jeśli boksic chce słuchać Ryszarda niech go słucha i to samo do ciebie falso vero ... że jak ktoś słucha Peji to nie znaczy że reprezentuje biede .... Rychu jest ikoną polskiego hip hopu, bogata kariera i wiele lat na scenie.....

po 3-- boksic jeśli nie możesz opanować nerwów nie wchodź na te forum .... rozumiem prowokacje ze strony luks wgs ale masz wyjście nie dyskutować z ludźmi, którzy Ci podnoszą adrenalinę.....

po 4--- niech każdy słucha co mu sie podoba to nie znaczy że musi byc z tym kojarzony np Peja z biedą ,Tede z czymś tam czy HG z blantami

użytkownik Gawron widze że unika kłótni i o gustach nie dyskutuje i jak są kłótnie to zbacza z tematu.... i dobrze koleś robisz bo nie ocenia sie kogoś kto jaką słucha muzyke .... najlepiej zróbcie ustawkę i tam sie okaże kto jest internetowym napinaczem .... i jaki z niego kozak .....
Ostatnio zmieniony 16 kwietnia 2010, 15:55 przez montero1897, łącznie zmieniany 3 razy.

gawron

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2010, 15:28

goly pisze:Nie wiem czy był o tym wątek, ale nie tak dawno(1 kwietnia) Smagalaz wydał nowy, ciekawy projekt. Oto próbka mocnego bitu od WJ. Taki tam wakacyjny bit ;)
Pisałem o tym kilka stron wcześniej, golasku. ;)
Jednak niestety, jak to w wielu przypadkach bywa, singiel zdecydowanie lepszy od reszty płyty, co trochę nie spełniło oczekiwań. Lepszy był chyba Eintopf Mixtape.
Szikit pisze:Żeby odejść od tej bezsensownej dyskusji...
Nie wiem czy ktoś o tym pisał ale na dniach powinna ukazać się druga część Shovanego mixtape'u Teta. Pierwsza część była naprawdę dobra, więc liczę na powtórkę. Tutaj promovideo. W dodatku całkiem ciekawi goście, a mianowicie; Pogo, Cira, EsDwa, Wena, Rasmentalism, Pyskaty, Diox, Rak, Fabuła, Jazzy, Reno, Medium, Numer Raz, Głowa. Najbardziej dziwi kawałek z Dioksem i Rakiem, ale widać chłopaki się już pogodzili.
No, Shovany vol.1 był naprawdę dobry. Brakowało gości. Tym razem, z takimi gośćmi powinno być kozacko.

Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2010, 15:41

Mam jeszcze pytanie odnośnie jednego z tych gości. Słucha ktoś Medium? Mógłby jakoś przybliżyć jego sylwetkę? :wink: No i podac kilka jego kawałków? Widać, chłopak powoli robi furorę, będzie na płytce Tetrisa, Ostry mówił ostatnio o nim na wykładzie w Lublinie (i zdaje się, robił mu bit)... A niestety z taką ksywką ciężko go znaleźć za pomocą google ;)

aras191

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2010, 11:51

Falso Vero ze ktoś słucha jednego z najbardziej zasłużonych raperów w Polsce to twierdzisz ze reprezentuje biede ? to ja Ci powiem tak reprezentujesz głupote .... ;p

LUKS WGS chcesz być Panem Tadeuszem dzisiejszych czasów ? !

FalsoVero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2010, 11:56

aras191 pisze:Falso Vero ze ktoś słucha jednego z najbardziej zasłużonych raperów w Polsce to twierdzisz ze reprezentuje biede ? to ja Ci powiem tak reprezentujesz głupote .... ;p
Ciemno wszędzie, głucho wszędzie co to będzie ? Zastanów się czasem co piszesz KrEjZoLkU.

"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
aras191

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2010, 12:04

FalsoVero pisze:
aras191 pisze:Falso Vero ze ktoś słucha jednego z najbardziej zasłużonych raperów w Polsce to twierdzisz ze reprezentuje biede ? to ja Ci powiem tak reprezentujesz głupote .... ;p
Ciemno wszędzie, głucho wszędzie co to będzie ? Zastanów się czasem co piszesz KrEjZoLkU.
o następny Pan Tadeusz ;p;p;p :rotfl:

ODPOWIEDZ