HipHopowa strona Forum.
- Madara
- Juventino
Manga to niestety komiks, chyba bardziej chodziło Ci o anime.pan Zambrotta pisze:Madara, idź dziecko spać bo jutro rano Pokemony na TV4, czy tam inna manga.
Iiiii?pan Zambrotta pisze:Pragnę zauważyć, że Ludacris wydał ostatnio nową, niezłą płytę. To tyle z mojej extra-recenzji.
Czekam na konfetti i orkiestre dętą.
- pan Zambrotta
- Juventino
Kupiła ci mama już extraśną poduszkę ?

kapitalna dla ludzi twojego pokroju.
Ludacris wydał fajną płytę. Co więcej, scrobbluję już ją na Last.fm

kapitalna dla ludzi twojego pokroju.
Ludacris wydał fajną płytę. Co więcej, scrobbluję już ją na Last.fm
- Madara
- Juventino
Nie ja wolę coś dla hetero, ale dzięki za pokazanie Twojego osobistego łapacza łez. Jak już wstajesz z tego koronkowego kokonu, który nazywasz łóżkiem ile razy ją całujesz na "dzień dobry"?pan Zambrotta pisze:Kupiła ci mama już extraśną poduszkę ?
- luks_wgs
- Juventino
ja polecam najnowsze materiały od Damu the Fudgemunk ("How it should sound" miażdży suty!) i Devin the Dude ("Suite 420")
przegapiłem też nieco Elusive - District 2 District, ale jakże warto było to nadrobić;)
ps. przestańcie się kłócić, no jak w przedszkolu;P niech zostaną ci, którzy się jakkolwiek interesują, a reszta niech się uda na swoje preferencje. po co komu tu wojna?
ps2. pozdrawiam pana boksic9
na jego wyszukane bluzgi tu, na pw(na prawdę się wysiliłeś!), a nawet (o zgrozo! jakże go musiało to wszystko boleć) w podpisie na forum odpowiadał nie będę.
przegapiłem też nieco Elusive - District 2 District, ale jakże warto było to nadrobić;)
ps. przestańcie się kłócić, no jak w przedszkolu;P niech zostaną ci, którzy się jakkolwiek interesują, a reszta niech się uda na swoje preferencje. po co komu tu wojna?
ps2. pozdrawiam pana boksic9

- FalsoVero
- Juventino
Jako, że jest to temat o HH to proponuję małą "batelke" pomiędzy Misiem a Madarą
Normalnie zacznijcie się dissowac nagrajcie na siebie ostre kawałki ! Madara jako, że jest młodszym użytkownikiem forum ma pierwszeństwo nad starym wyjadaczem jakim jest Misio ! Będzie DOSKO !
Nam użytkownikom starczy, że napiszecie coś na siebie ! Powalczcie będzie ciekawie !

Nam użytkownikom starczy, że napiszecie coś na siebie ! Powalczcie będzie ciekawie !
Byś wkleił imejdża z dissem xD. Nie dziw się ponieważ Boksic to szanowany na dzielni reprezentant biedy !LUKS WGS pisze: ps2. pozdrawiam pana boksic9na jego wyszukane bluzgi tu, na pw(na prawdę się wysiliłeś!), a nawet (o zgrozo! jakże go musiało to wszystko boleć) w podpisie na forum odpowiadał nie będę.
Padłem xD . Nerwusek z Ciebie ! Tygrysie !Boksic9 pisze:LUKS WGS po co Twoje głupie dyskusje głupi mądry pajacu ? !!!! ale za to ty masz pojecie po co te zaczepki no po co pajacu ?!!!
Nostradamus !Boksic9 pisze:powiedziałem coś na ciebie i pewnie znowu ja zarobie kartkę....
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- Madara
- Juventino
- gawron
- Juventino
Jak to miło z Twojej strony, że kolejny raz uraczyłeś nas obrazkiem z demotywatorów w temacie o Hip-Hopie. Jak to pięknie wkomponowało się w dyskusję. Zdemotywowałeś nas.Madara pisze:http://demotywatory.pl/1411825/Ministranci-
Teraz możesz iść zdemotywować sobą "swoich".
Idź..
Żeby offtop'u znowu nie robić: Peja jest umięśniony.
- goly
- Juventino
Nie wiem czy był o tym wątek, ale nie tak dawno(1 kwietnia) Smagalaz wydał nowy, ciekawy projekt. Oto próbka mocnego bitu od WJ. Taki tam wakacyjny bit 
Poza tym bardzo ciekawy wywiad z Jakuzą. Polecam!
Edit 2

Poza tym bardzo ciekawy wywiad z Jakuzą. Polecam!
Edit 2
W takim razie sorry za spamgawron pisze:Pisałem o tym kilka stron wcześniej, golasku.goly pisze:Nie wiem czy był o tym wątek, ale nie tak dawno(1 kwietnia) Smagalaz wydał nowy, ciekawy projekt. Oto próbka mocnego bitu od WJ. Taki tam wakacyjny bit
Jednak niestety, jak to w wielu przypadkach bywa, singiel zdecydowanie lepszy od reszty płyty, co trochę nie spełniło oczekiwań. Lepszy był chyba Eintopf Mixtape.

Ostatnio zmieniony 16 kwietnia 2010, 15:30 przez goly, łącznie zmieniany 2 razy.
"gdyż to, co oni mówią, więcej mówi o nich samych niż o tobie" - Anthony de Mello
- Szilgu
- Juventino
Żeby odejść od tej bezsensownej dyskusji...
Nie wiem czy ktoś o tym pisał ale na dniach powinna ukazać się druga część Shovanego mixtape'u Teta. Pierwsza część była naprawdę dobra, więc liczę na powtórkę. Tutaj promovideo. W dodatku całkiem ciekawi goście, a mianowicie; Pogo, Cira, EsDwa, Wena, Rasmentalism, Pyskaty, Diox, Rak, Fabuła, Jazzy, Reno, Medium, Numer Raz, Głowa. Najbardziej dziwi kawałek z Dioksem i Rakiem, ale widać chłopaki się już pogodzili.
Nie wiem czy ktoś o tym pisał ale na dniach powinna ukazać się druga część Shovanego mixtape'u Teta. Pierwsza część była naprawdę dobra, więc liczę na powtórkę. Tutaj promovideo. W dodatku całkiem ciekawi goście, a mianowicie; Pogo, Cira, EsDwa, Wena, Rasmentalism, Pyskaty, Diox, Rak, Fabuła, Jazzy, Reno, Medium, Numer Raz, Głowa. Najbardziej dziwi kawałek z Dioksem i Rakiem, ale widać chłopaki się już pogodzili.
- montero1897
- Juventino
ula la padłem na ryj ...... same kłotnie w tym temacie ......
po 1--- o gustach sie nie dyskutuje .....
po 2--- LUKS WGS jeśli boksic chce słuchać Ryszarda niech go słucha i to samo do ciebie falso vero ... że jak ktoś słucha Peji to nie znaczy że reprezentuje biede .... Rychu jest ikoną polskiego hip hopu, bogata kariera i wiele lat na scenie.....
po 3-- boksic jeśli nie możesz opanować nerwów nie wchodź na te forum .... rozumiem prowokacje ze strony luks wgs ale masz wyjście nie dyskutować z ludźmi, którzy Ci podnoszą adrenalinę.....
po 4--- niech każdy słucha co mu sie podoba to nie znaczy że musi byc z tym kojarzony np Peja z biedą ,Tede z czymś tam czy HG z blantami
użytkownik Gawron widze że unika kłótni i o gustach nie dyskutuje i jak są kłótnie to zbacza z tematu.... i dobrze koleś robisz bo nie ocenia sie kogoś kto jaką słucha muzyke .... najlepiej zróbcie ustawkę i tam sie okaże kto jest internetowym napinaczem .... i jaki z niego kozak .....
po 1--- o gustach sie nie dyskutuje .....
po 2--- LUKS WGS jeśli boksic chce słuchać Ryszarda niech go słucha i to samo do ciebie falso vero ... że jak ktoś słucha Peji to nie znaczy że reprezentuje biede .... Rychu jest ikoną polskiego hip hopu, bogata kariera i wiele lat na scenie.....
po 3-- boksic jeśli nie możesz opanować nerwów nie wchodź na te forum .... rozumiem prowokacje ze strony luks wgs ale masz wyjście nie dyskutować z ludźmi, którzy Ci podnoszą adrenalinę.....
po 4--- niech każdy słucha co mu sie podoba to nie znaczy że musi byc z tym kojarzony np Peja z biedą ,Tede z czymś tam czy HG z blantami
użytkownik Gawron widze że unika kłótni i o gustach nie dyskutuje i jak są kłótnie to zbacza z tematu.... i dobrze koleś robisz bo nie ocenia sie kogoś kto jaką słucha muzyke .... najlepiej zróbcie ustawkę i tam sie okaże kto jest internetowym napinaczem .... i jaki z niego kozak .....
Ostatnio zmieniony 16 kwietnia 2010, 15:55 przez montero1897, łącznie zmieniany 3 razy.
- gawron
- Juventino
Pisałem o tym kilka stron wcześniej, golasku.goly pisze:Nie wiem czy był o tym wątek, ale nie tak dawno(1 kwietnia) Smagalaz wydał nowy, ciekawy projekt. Oto próbka mocnego bitu od WJ. Taki tam wakacyjny bit

Jednak niestety, jak to w wielu przypadkach bywa, singiel zdecydowanie lepszy od reszty płyty, co trochę nie spełniło oczekiwań. Lepszy był chyba Eintopf Mixtape.
No, Shovany vol.1 był naprawdę dobry. Brakowało gości. Tym razem, z takimi gośćmi powinno być kozacko.Szikit pisze:Żeby odejść od tej bezsensownej dyskusji...
- Szilgu
- Juventino
Mam jeszcze pytanie odnośnie jednego z tych gości. Słucha ktoś Medium? Mógłby jakoś przybliżyć jego sylwetkę?
No i podac kilka jego kawałków? Widać, chłopak powoli robi furorę, będzie na płytce Tetrisa, Ostry mówił ostatnio o nim na wykładzie w Lublinie (i zdaje się, robił mu bit)... A niestety z taką ksywką ciężko go znaleźć za pomocą google 

- aras191
- Juventino
Falso Vero ze ktoś słucha jednego z najbardziej zasłużonych raperów w Polsce to twierdzisz ze reprezentuje biede ? to ja Ci powiem tak reprezentujesz głupote .... ;p
LUKS WGS chcesz być Panem Tadeuszem dzisiejszych czasów ? !
LUKS WGS chcesz być Panem Tadeuszem dzisiejszych czasów ? !
- FalsoVero
- Juventino
Ciemno wszędzie, głucho wszędzie co to będzie ? Zastanów się czasem co piszesz KrEjZoLkU.aras191 pisze:Falso Vero ze ktoś słucha jednego z najbardziej zasłużonych raperów w Polsce to twierdzisz ze reprezentuje biede ? to ja Ci powiem tak reprezentujesz głupote .... ;p
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- aras191
- Juventino
o następny Pan Tadeusz ;p;p;p :rotfl:FalsoVero pisze:Ciemno wszędzie, głucho wszędzie co to będzie ? Zastanów się czasem co piszesz KrEjZoLkU.aras191 pisze:Falso Vero ze ktoś słucha jednego z najbardziej zasłużonych raperów w Polsce to twierdzisz ze reprezentuje biede ? to ja Ci powiem tak reprezentujesz głupote .... ;p