Koszulki na sezon 2010/2011
- Mateuszello
- Juventino
http://www.fcbayern.pl/index.php?s=baye ... ly&nazwa=5
Tam są wszystkie stroje Bayernu i nie mogę znaleźć tej, która miałes na myśli. Z którego dokładnie rocznika?
Tam są wszystkie stroje Bayernu i nie mogę znaleźć tej, która miałes na myśli. Z którego dokładnie rocznika?
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- Ya-Qb 25
- Juventino
kurcze czyli nie Bayern :doh:Mateuszello pisze:http://www.fcbayern.pl/index.php?s=baye ... ly&nazwa=5
ale dałbym sobie ręke uciąć że ten strój gdzieś widziałem

no i jak szybko czegoś nie wymyśle to ta myśl mi spać nie da

Jedna matka
Jedno serce
Jedno życie
Jedno JUVE !!!
Jedno serce
Jedno życie
Jedno JUVE !!!
- Mateuszello
- Juventino
Spróbuje ci pomóc, bo ja również nie będę spał.
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Z Tobą
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- Wojt
- Juventino
Peroni to browar, a ta koszulka to jakieś zapożyczenie od Newcastle, z tego co widzę...
From rivers of sorrow, to oceans deep with hope, I have travelled them.
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
- Ya-Qb 25
- Juventino
tak to by sie zgadzało może nie w 100% ale w większości sie zgadza :lol:Wojt pisze:Peroni to browar, a ta koszulka to jakieś zapożyczenie od Newcastle, z tego co widzę...
Jedna matka
Jedno serce
Jedno życie
Jedno JUVE !!!
Jedno serce
Jedno życie
Jedno JUVE !!!
- tabo89
- Juventino
Dokładnie tak, to wygląda na Newcastle przerobione delikatnie na Juve. Ale to też tylko wymysł bo o ile się nie mylę umowę z Nike mamy podpisaną do 2015 roku i zmiana się nie szykuje. Z resztą adidas mi zupełnie nie pasuje do Juventusu. Nike jest wporządku.
Skąd się wzięło Peroni nie mam pojęcia, może są jakieś plotki, o których jeszcze nie wiemy co do tego sponsora na wyjazdówkę. Ale dla Peroni jestem zdecydowanie na tak - dobrze się kojarzy
Skąd się wzięło Peroni nie mam pojęcia, może są jakieś plotki, o których jeszcze nie wiemy co do tego sponsora na wyjazdówkę. Ale dla Peroni jestem zdecydowanie na tak - dobrze się kojarzy
- Wojt
- Juventino
Ja wiem, czy dobrze? Niedobre to piwo, siki zupełne.tabo89 pisze:Dokładnie tak, to wygląda na Newcastle przerobione delikatnie na Juve. Ale to też tylko wymysł bo o ile się nie mylę umowę z Nike mamy podpisaną do 2015 roku i zmiana się nie szykuje. Z resztą adidas mi zupełnie nie pasuje do Juventusu. Nike jest wporządku.

From rivers of sorrow, to oceans deep with hope, I have travelled them.
- pan Zambrotta
- Juventino
- tabo89
- Juventino
http://www.rediff.com/sports/2006/aug/03nike.htmpan Zambrotta pisze:ktoś pamięta, do kiedy mamy kontrakt z Nike? czy to przypadkiem nie do 2011/2012?
Czyli wychodzi na to, że do sezonu 2015/16 bo Nike mamy od 2003/04.Nike has a 12-year sponsorship contract, for 12 million euros ($15.36 million) a year, which started in 2003.
Ostatnio zmieniony 06 kwietnia 2010, 14:08 przez tabo89, łącznie zmieniany 1 raz.
- pan Zambrotta
- Juventino
dzięki tabo, LukaS.
mam nadzieję, że tylko do końca 2015 roku będę oglądał paskudne koszulki Nike. Niech potem się przerzucą na Adidasa albo Reeboka. Potrafią zrobić piękne pasiaste trykoty.
mam nadzieję, że tylko do końca 2015 roku będę oglądał paskudne koszulki Nike. Niech potem się przerzucą na Adidasa albo Reeboka. Potrafią zrobić piękne pasiaste trykoty.
- tabo89
- Juventino
Szczególnie Niemcy.pan Zambrotta pisze:Potrafią zrobić piękne pasiaste trykoty.
Jak dla mnie Nike jest liderem jeśli chodzi o koszulki klubowe. W reprezentacjach stylistyką rządzi Puma ale w klubowych nie potrafią zrobić nic ciekawego. Osobiście mam nadzieję na dalszą współpracę z Nike. Ale wiadomo, że ile osób tyle opinii na ten temat
- tylko juve
- Juventino
A mi się podoba koszulka z SERIE (B) :
coś ala koszulka marsylii i mam nadzieje ,ze jak najszybkiej będą 3 gwiazdki :twisted:

coś ala koszulka marsylii i mam nadzieje ,ze jak najszybkiej będą 3 gwiazdki :twisted: